![]() |
|
Poznám rozdíl mezi těmito koax kabely?Parabolu mám na balkóně a k TV mi vede tento koax kabel v délce cca. 5mhttp://tvdigitalne.cz/koaxialni-kabel-cb-100-f.html Vyplatí se mi vyměnit uvedený kabel za nějaký lepší, např. Nordix? Nebo na délce 5m, z čehož jsou cca. 3m uvnitř rozdíl v kvalitě obrazu (signálu) nepoznám? |
olaf
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Poznám rozdíl mezi těmito koax kabely?Nepoznáš to na kvalitě signálu ani na kvalitě obrazu. Pravděpodobně se to ani moc neprojeví na životnosti toho kabelu.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Poznám rozdíl mezi těmito koax kabely?no ja som to riešil tiež a kupil som NORDIX, ale cca. 10m a neľutujem... R^ :) //no ale aj LnB, motor, parabolu//PS: je to na Tebe"... Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Poznám rozdíl mezi těmito koax kabely?5m koaxu bych neřešil ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Poznám rozdíl mezi těmito koax kabely?Ano, rozdíly se začnou projevovat už od 100m délky kabelu. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Poznám rozdíl mezi těmito koax kabely?Ano, na 5m koaxu bych to fakt neresil a koupil zrovna poradny. Kolik to udela na celkove cene ? To fakt stoji za tu diskuzi ?ano, nepoznas to na kvalite obrazu, nepoznas to ani na kvalite signalu a nejspis to i docela dlouho vydrzi. Ale - je to pri tech 5m opravdu tak dulezite ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Poznám rozdíl mezi těmito koax kabely?Ptám se, zda se mi vyplatí výměna, tzn. že tam ten obyč. kabel už mám... |
olaf
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Poznám rozdíl mezi těmito koax kabely?:O no asi nemáte co na práci když se tady řeší takové hovadiny .Já používám ve firmě hlavně cb 500 a naprostá spokojenost R^ |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Poznám rozdíl mezi těmito koax kabely?nic nevymenuj, protoze to nema zadnej vyznamDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |