Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Aky Merak na HD stanice

Mam satlok micro som snim spokojny ale cim dalej je viac HD programov DVB-S2 neviete mi poradit nejaky merak na DVB-S2 nie moc drahy .
Dakujem

supka
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aky Merak na HD stanice

Mohl bys mi prosím poradit kde bych koupil nějaká ne příliš drahý Rolls Royce?
TV Explorer HD LE

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Aký?

No predsa Satlook Micro HD...

Eman
Registrace: 4/2007

nebo jakykoliv jiny s DVB-S2 tunerem. V podobne cenove relaci napriklad SAM Plus, nebo Satlook Micro Plus HD. Ale Emitor nedavno pry krachnul. Jeste dela zajimavy model Horizont, ale ten osobne neznam.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Nevím na co!!!Nejlepší měřák je přístroj HD,dobrá parabola a LNB a hlavně šikovné ruce, a mám všude 100% kvality signálu.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

keby si mal "sikovne ruce" uz by si bol niekde inde ako na tomto fore :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

No záleží jak je ta parabola dostupná. Normálně měřák nikdo nepotřebuje, když máš výhled na televizi a dost času. To je prostě fakt.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

tulen

Tak si přijď zkontrolovat!!! :laughing: :laughing: R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

na co merak ?

mala televize a hdstb- a nastaviš vše !! k čemu merak ktery ukaže 80% když obraz pak kockuje ! http://www.sme.sk/c/6159707/rover-curiosity-mieri-k-marsu.html nechci zakladat nove vlakno nejak mi tam chybi vysilaci parabolky :lookaround:

WADER
Registrace: 12/2009

Bud ho mas misto chlastu a k*rev a jako konicek,nebo te to zivi a zaplati se to.Ano asi kazdy z nas nastavi parabolu skoro od oka (za mlada mozna i ocasem),kvalitni merici technika vsak vse urychluje,profesionalizuje a v (ne)posledni rade ,kdyz je problem (a kdy je na jakychkoliv bargrafech vse v perdeli) odhali pricinu,ale at to radeji odhali Smejkalova:).

hdpe
Registrace: 11/2007

amatér jako jsme my to nepotřebuje. vůbec. kdo se tím živí tak samozřejmě jo. parabolu nastavíš s milimetrovou přesností i bez toho. pro amatéra je to taková hračka. něco jako windows se používá převážně na hry. zbytek vyřídíš na linuxu stejně dobře ne-li lépe.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

hdpe

jednou bych chtel mit takovy nadhled jako ty. Opravdu.

On Air!

Saxon

můj měřák je moje ženská...45, nula ... 69-40 ... 85-56... 45-0.... :-) prostě za všechny prachy - a na ostatní je tu co? ....MC

pf09
Registrace: 8/2010

tak mě napadlo

,když nastavíš parabolu max.přesně SD měřákem,potom připojíš HD měřák,tak bude jako jinak nastavená?,pokud ano, nastavíš tedy HD měřákem a připojíš SD měřák a zase bude potvora jinak? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

S měřákem s DVB-S2 tunerem a podporou 8PSK máš jistotu, že si anténu a další řetězec udělal v pořádku. Pokud máš jen DVB-S měřák, musíš jen doufat, nebo pevně věřit. ;)

On Air!

Saxon

to jsem

rád že se mě to někdo vysvětlil,teď vím,že parabola nastavená na SD,nemusí chodit na HD a naopak taky ne,příště tedy budu dávat dvě paraboly R^ :laughing: R^

pierrepetr

ja tvrdim, ze kdyz ji nastavis tak, ze budou v poradku parametry DVB-S2 transponderu s modulaci 8PSK, tak budou v cajku i vsechny ostatni S2 i S. Opacne to platit nemusi. To prece neni nic objevneho. Dobrou.

On Air!

Saxon

a nejde jen o nastaveni anteny,

On Air!

Saxon

máš nárok

na svůj názor,já tvrdím ,když precizně nastavím celou přijímací venkovní sestavu SD měřákem a připojím HD měřák,není co vylepšovat,leda ,že bych to odfláknul,na co si zvykat nechci,toto platí pro běžné montáže,nemluvím o rušení sousedních družic jiných dalších anomáliích R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tvůj názor vyvrací ten povyk, když tehdy Skylink překlopil ten svůj transponder na 8PSK.

polulin
Registrace: 10/2007

ano,ten

povyk dělalo 5% lidí,co to měli odfláknuto,ani jedinou moji montáž sem nemusel opravovat R^ :laughing: R^

pierrepetr

taky záleží

,kde ten povykář bydlel R^ :laughing: R^

pierrepetr

chlapi, asi by bylo vhodné rozlišovat S/S2, QPSK/8PSK, SD/HD

davidkriz
Registrace: 8/2009

SD merak a HD merak, to jsou mi oznaceni. No nic, tazatel ze zeptal jasne a odpoved dostal, cau.

On Air!

Saxon

ale proč?

to mě chceš tvrdit,že venkovní přijímací soustava má různé nastavení pro různé vysílací parametry,já říkám,že nejlepší nastavení je jen jedno a soustava musí být pro všechny parametry nastavena na maximum,kompromis zde neexistuje R^ :laughing: R^

pierrepetr

to mas jiste pravdu, ale to by si mohl nekdo vysvetlit i tak, ze to staci nastavit podle pipaku. Merak by mel umet zmerit to, co umi prijimat moderni SAT prijimac. Muj pohled.

On Air!

Saxon
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra