![]() |
|
Aky Merak na HD staniceMam satlok micro som snim spokojny ale cim dalej je viac HD programov DVB-S2 neviete mi poradit nejaky merak na DVB-S2 nie moc drahy .Dakujem |
supka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
nepřekrucujto,jasně jsem psal precizně podle měřáku,pípák není měřák R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Aky Merak na HD stanicevsak take nemyslim tebe, to me ani nenapadlo...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Aky Merak na HD staniceMysli hlavně na to, že když už chceš měřák na HD tak už aby uměl měřit taky DVB T a radio. Sat. už snad každý má, proto bude přibývat servisu - ač se do antén moc nepouštím u velkého procenta zákazníků, kteří mají problém se sat. příjmem využiju i tyto funkce.A ještě mysli na to, že už když ho budeš mít,aby se sním dobře pracovalo !!! Neforemná křehká krabice, která vydrží nabitá 30 min. je k ničemu. Pro Hery a spol - možná dobrý forek, ale pohled na sat. příjmač s bargrafy mně toho nikdy moc neřekl, ani nemůže. |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
For pierrepetrV to,jak píše pierrepetr se snažím věřit, ale vím, že tomu tak není - bohužel řeším finanční stránku, ale bez nového měřáku který změří všechny parametry se můžu na takovou práci vy....A to sat. technika není můj hlavní obor. |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
zolikMuj také ne a mám na to stejný názor jako ty.Pokud řešíš finanční stránku, tak se podívej na produkty ROVER, ty maji asi nejširší nabídku Combo měřáků s S2. Začíná to kolem 40 tis u modelu Atom. Já mám od nic Digicube STC a jako pomocné do extremních míst TAM a SAM od Maxpeak. P.S: Hery neni žádný monter, ten ani neví co to pořádný měřák a k čemu by ho potřeboval, proto ty reakce. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
pre Saxon-aUž si spojazdnil na DIGICUBE reflektomer ?Inak DIGICUBE ma nepríjemne prekvapil, asi mu chýbajú nejaké filtre lebo na streche s BTS 450/900/1800 sa na DVB-T s 50dBuV nedokázal "locknúť". :-( |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: Aky Merak na HD staniceNe reflektometr jsem nerozchodil, je k tomu ještě další option.On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |