![]() |
|
Instalacia satelituDobry den potreboval by som odbornu radu ohladom montaze satelitu,jedna sa o ubytovnu kde bude 20 izieb - do kazdej pojde vlastny primac, potrebujem prijem z 2 druzic.Jedna sa mi o vonkajsie zapojenie nakolko tam nechcem mat vela parabol..Dakujem |
peterbeno
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Instalacia satelituTo ti firma urobi co riesis.Alebo to chces svojpomocne?Majitel nema na montaz?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Instalacia satelituLen tak na rychlo som pozrel: http://www.emp-centauri.cz/cz/products.php?id_kateg=5&id_pkateg=12&id=235a ktomu parabolu a dva Quady alebo dve Quattra |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Instalacia satelituno to bude paráda, asi by ma rozhodilo keby si dám do servisu opraviť auto a mechanik by sadol ku PC a začal by sa pýtať na nete ako to má urobiť.Na takéto montáže sat. rozvodov sú firmy. Čaká ťa veľa maličkostí o ktorých musíš rozhodovať, a ktoré budú mať vplyv na funkčnosť a stabilitu rozvodu. nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
to pepiinono nie je to az take lahke ako si myslis na montaz by bolo len nema kto...Ja sa rozumiem sat technike len som este nikdy nerobil rozvody preto som chcel poradit..Nakolko pracujem v rakusku a to ubytko si davame dohromady my co tam budeme byvat..Takze dakujem za vsetky technicke rady a budem rad ak mi niekto poradi... |
peterbeno
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Instalacia satelituktore dve druzice mas na mysli? a 5 parabol, uz je vela?🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
peterbenoProsím tě jak chceš montovat satelit?Já si myslím že se pohybuje někde na orbitální dráze,nebo ne? :laughing: |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
fitipaldinechytaj ho za slovicka, vstci dobre vedia co ma na mysli🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
dobrýdoporučuji si nechat si radit po internetu, já bych to zlepšil zaveďte si hotlinku nebo to berte přes skype.To si jako myslíš že se ti tady bude vypisovat od á až do zet co a jak máš dělat?Technická rada je:kup si knížku satelitní rozvody a podle ní dělej.A že by nikdo? :lookaround: neudělal montáž-to snad né :OO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
![]() |