Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Linkbox rev 2

Zdravím, kúpil som si linkbox HD a hocikedy sa mi reštartuje a vypisuje chybu error Eb1 čo s tým mám tam skylink HD kartu už som zúfalý prosím vás o potom

progamerk
Registrace: 4/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Linkbox rev 2

Reklamovať u predajcu a čim skôr,vymeniť za hocičo čo nie je skylink ready :)))

par32
Registrace: 11/2007

alebo si nahraj najnovsi soft http://www.abcomeu.com/linkbox-hd-standard je tam i navod

tomko
Registrace: 1/2006

alebo počkať na Rev3, tá Rev2 sa asi moc nevydarila. Osobne tieto STB už nechcem ani vidieť. V ne-stabilite to nemá konkurenciu.

vador
Registrace: 6/2010

čo tu trepete za soma.riny? ja som ich od AB comu nahodil už niekoľko, jeden mám aj v kuchyni pri varení s najnovším softom a NO PROBLEM.Neviem kde ste to kupovali ale od môjho dodávateľa všetko zatial dobre.
par32 za hocičo čo nieje sky link ready? čo si tym myslel? ORSAT? STRONG alebo čo? sa preber! ;P

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Tami

Rozumel si tomu čo som napisal dobre.....ak pre nich robiš nemal by si sa uražať ale tlačiť na šefstvo aby lepšie vyberali pristroje kde udeluju certifikat :)))

par32
Registrace: 11/2007

par32

Ja pre nich nerobím, len si od nich beriem certifikované príjmače ktoré sú jednoduché a ani veľa nestoja.Nemal som zatiaľ s nimi problém,ale beriem ich iba od nich.Jeen mám doma na ktorom to celé sledujem ako sa správa, čo treba a td.Napr. dalšia vec: mám Opena 9900, už druhý, prvý blbol ako ho.vado, tento zatiaľ ani brnk, a už ho mám 2 rokom, ono to je aj o tom aký kus vychytíš. Samozrejme že v tejto téme je rada iba jedna: reklamácia.Ja sa neurážam,len píšem svoje skúsenosti ktoré sú úplne iné.Keby skylink napároval karty s príjmačmi neboli by tu témy typu: nejde mi to, problém zo skylinkom atd.Samozrejme ani certifikované príjmače nie sú "sväté" ale je to už rozdiel od UNI. ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

dalsi klon

Koukam dalsi klon Homecastu HS3200CIIR. :)

streki
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra