Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Humax IRHD 5100S - setting

Ahoj, je něco nového ohledně settingu na Humax IRHD 5100S, jestli už jde kopírovat mezi přijímači po USB flash? Jak na to? Díky

Honza07
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Re: Setting Humax IRHD

K setingu můžu říct jen jedno, již dlouho jsem neměl v ruce takový střep. Při manipulaci v menu se odmazávají některé HD programy Např. NOVA HD, EUROSPORT HD, Filmbox HD a další na 23E a nejdou znovu naladit jinak, než udělat tovární nastavení a nové naladění celé družice. Když dám jen transpodér, chová se to tak, jako by programy již někde v seznamu byly, protože se v přehledu všech programů neobjeví. Již jsem to po čtvrté celé naladil a po vypnutí a zapnutí některé programy - stále ty samé zmizí. To samé, když procházím jednotlivá nastavení v menu. Je tam evidentně nedotažený SW.

Servisman
Registrace: 7/2010

RE: Humax IRHD 5100S - setting

Mam ho taky a nic se nevymazava.Zrejme ma neco s eprom pameti.Stim SW mas pravdu.Jsou tam nektere nedodelky.

HYPER
Registrace: 11/2010

Ale jamess96 vyhvaluje tento prijmac, tak neviem co robite s tymto prijacom ked vam nejde :)))
https://www.parabola.cz/forum/topic-67044/

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Kde sa da setting stiahnut? Na stranke omko nie je.

ivan22
Registrace: 4/2008

A neslibovali, že na něj bude nový wf do konce listopadu?

Jinak, mě se taky nic nemaže. Jen po promazání nechtěných stanic a pozdějším skenování neustále přesouvaných stávajících stanic se mi ty smazané zase objeví.

monikash
Registrace: 3/2009

To se mi stalo u kamose,kdyz jsem mu ladil GOSAT 7055.Nektery stanice,ktery jsem vymazal se zase objevi. :))

HYPER

Příjímač v poho nemohu si vynachválit + Vantage. Asi špatná obsluha ;) .

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Satmana prosimte daji se vymazavat transpondery na Humaxu ze seznamu kmitoctu.Nemohl jsem na to prijit.

HYPER

To ti asi nepomůžů. Já jen opakuji, že jsem spokojený s těmito příjímači. Prostě chci sledovat programy tak sleduji. Nikdy se mi žádné programy nevymazaly ani nepřeházely v menu. To jak vzpomínám na digi kde se programy vymazaly po vypnutí elektřiny tak hrůza a to nevzpomínám na nestabilitu příjmů.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

@zdenoq

cože?? já nic "nevyhvaluju",jak si písnul.

at 1) nevím,co to znamená
at 2)nevím,jak se to dělá

můžeš mi poradit,pls?
opět nějaký chytrolínek spadl z mraků... :sly: :sly: :sly:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

nový sw

Nový SW stiahnutý cez satelit. Prevedené 3.12.2011. Zmenilo sa menu. Má nové funkcie, takže hádam viacero závad už bude odstránených.

lesky
Registrace: 12/2011

Humax IRHD 5100S - setting

skusal si lesky zalohovat setting, ma menu taku polozku na zalohu nastavenia primaca?

ivan22
Registrace: 4/2008

Tak jsem si ho stahnul.Je tam navic polozka TV portal a internet.Ten by mel jit pripojit pres lan konektor nebo pres wifi usb.Stahovani trvalo 9 min.Po dokonceni se stanice rozhodi a je potreba je srovnat.Asi bude stacit se podivat v menu jestli podle abc atd.Priklanim se ale k variante,ze se stanice musi znovu seradit.Ja jsem uvedl pristroj do tovarka a ladim si ho znovu. :)

HYPER

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra