Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

MARKIZA HD-nutnost prepinani zvukove stopy

Zdravim vse. poradte mi prosim, proc musim u MarkizyHD manualne prepnout zvukovou stopu. kdyz je neco vysilano dualne jede zvuk originalni, tedy casto anglicky. ale treba u zprav zvuk nejde ale musim ho prepnout manualne. Mam DREAMBOX 8000HD, ORIGINAL. Zvuk prepinam zlutym čudlikem. dekuji za rady.

gionni
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MARKIZA HD-nutnost prepinani zvukove stopy

Ja ma dm800se origo a s tym nemam ziaden problem zvukova stopa vzdy je sk v Markiza HD

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

nemas na dialkovom tlacidlo audio?

vaha
Registrace: 11/2010

tlacidlo audio???

vzdyt pisu ze u daneho kanalu musim prepinat zlutym tlacitkem, tudiz jasne ze mam prepinac zvuk. ;)

gionni

DM800hd-clon mam doma dva kusy a od zacatku vysilani Markizy HD jsem neresil se zvukem zadny problem.Vse jede OK

bistro
Registrace: 9/2009

Nevidim duvod proc by u originalu bylo neco jinak.Musi slapat jako hodinky.

bistro
Registrace: 9/2009

len preto sa pytam ze na dm 800 a 500 je to sive tlacidlo

vaha
Registrace: 11/2010

Hadam, tuto anomalii jsem u Dm 800se nevidel ale uz se mi to drive stalo, chyba byla vzdy v ovladacich. Mas origo, proved aktualizaci image, mozna to pomuze.

Po zmene audio (u "se" je to opravdu zlutu cudlik) restartuj DM pres DO, aby se to zapamatovalo.

chocholos
Registrace: 11/2007

nuz zalezi aj od toho aky jazyk je defaultne nastaveny v danom image primaca... takze mrk do settingu, a zvolit Slovak ako prioritny :8) (zalezi co za image tam dotycny tiez akoze aj ma, ze)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

To platilo u Enigma 1, v enigma 2 mam anglictinu, slovak ani nemam nainstalovany, ale ak si zltym zvolim na markíze Hd ci SD slovensku jazykovu volbu, vzdy drzi. Mam DM8000 origo. Chybu by som videl skor v image.

matov3
Registrace: 11/2007

TO: gionni

Kolegovia to akosi nepochopili. Ty o original zvuku a oni stale iba o slovenskej stope...
Realita je taka, ze na Markize ten zvuk nepustaju stale ako na inych kanalov, cize ak mas ako uvazdas zvuk stale na "English", tak tam nemusis mat ziaden zvuk. Jednoducho to tam nepustaju...

Tu je napriklad zmienka o poslednom vikende, kde zvuk hoci isiel pocas filmu, tak reklamy nesli plynule, ale iba zopar...cize boli tam hluche miesta. Ked sa film skoncil, tak opat bolo ticho....avsak an slovesnkej stope to ide vzdy.
Jednoducho to nechajj na Sk stope a ak mas zaujem sledovat v povodnom zneni, tak prepni. To bude asi najrozumnejsie.

https://www.parabola.cz/forum/topic-67007/

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

diky vsem co zde dali podnety. ale nejak nic nezabira. ani restart. snad asi fakt posledni nebo spis jedna z poslednich moznosti je preinstalovat image. jo a nemam DM 800 ale DM 8000. nevim zda-li je v tom rozdil ale porad se to v tech radach uvadi.

gionni

gionni, a aky image tam mas nahodeny?

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

tak tohle ja nevim, ani nevim takhle na rychlo zjistit kde to najdu. a proc?? delal mi to kamos.

gionni

gionni mozem jednu otazku: Preco si si kupoval Dreambox 8000???

PEPE8989
Registrace: 12/2007

na DO: Menu Information About (pokial ide o image)

a audio stopu ak na DO stlacis audio vyberies "Slovak" potvrdis s "Ok" po prepnuti na iny kanal a vrateni sa spat na Markizu mas zase original sound?

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

ten problém mám taky (Panasonic TV) a to z toho důvodu, že mám jako Primární jazykovou stopu CZ a sekundární ENG kvůli jiným zahraničním kanálům, takže abych byl s Markizou HD v pohodě musel bych sekundární stopu nastavit na SK, což dělat nechci a tak to musím přepínat vždy ručně - naštěstí Markízu zapínám minimálně

Zigáč
Registrace: 10/2010

pro PEPE8989 - DANY STROJ JSEM SI KOUPIL PROTOZE JSEM HO CHTEL. STACI??? A ZE NEUMIM VSE OHLEDEM JEHO OBSLUHY?? NENI KAZDEJ CHYTREJ NA VSE. TY SE SNAD VYZNAS V GENETICE? JA ANO. ALE NEJDE O NIC. NEBERU TVUJ DOTAZ JAKO URAZKU.

pro ALFASEX - IMAGE JE TAM 07.21.2010. SNAD JE TO TO CO JSI MEL NA MYSLI. ALE VYRESIL JSEM TEN ZVUK U MARKIZI. V PRISTROJI JSEM DAL SLOVENSKY JAZYK A STOPU ZVUKOVOU NENI NUTNO PREPINAT.
DEKUJI ZA VSECHNY RADY.

gionni

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra