![]() |
|
Refresh Skylink42010814939Děkuji předem! .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkmas to poslane |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkTo si snad mohl udělat sám, ne?! :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkTak jak, uz to frci?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
Re:RefreshTo pravděpodobně nemohl, každý nemám přístup do systému, tak jako třeba Ty, Pitomče, jinak by tak zcela určitě dávno udělal. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkDo systému má přístup každej, protože si takto registroval kartu, resp. pokud měl registraci poštou, tak si může registraci provést během chvilky na webu. Prostě další zbytečný téma, kde je jeden línej jak veš a druhej mu dělá šaška tím, že refrešuje kartu :lookaround: |
Pitomec
![]() |
|
RE: Refresh Skylink....zaujímavé včera 2.12.2011 ju zaregistroval? :-/ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkTo jenom přesně vypovídá o tom, že jsou všechny refreshe naprostej nesmysl. Prostě si trouba včera regnul kartu, kterou má nejspíš strčenou v nějakým Ari-křápu kam nechodí zápisy a teď si naivně myslí, že mu to někdo na webu vyřeší tím, že tam pošle zápisy znovu :fuming: |
Pitomec
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkNekteri chytaji na prvni naslapnuti. Jo a do "ari-krapu"chodi zapisy bez problemu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkChodí, pokud si někdo nahraje s nastavením, což většina LAM právě dělá Rv |
Pitomec
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkprosím o refreš cslink. 4295645465289předem děkuji |
milouch
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
Milaneta karta by ti měla fungovat tak jak má R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkSTV1 mi pořád hlásí zakodováno, já už fakt nevím :(( |
milouch
![]() |
|
milouchjelikož ti tady?? před chvílí provedl někdo refreš/už se to dělá tajně/tak ti nezbývá nic jiného než si opravit to co máš doma.Je vidět že ani slovutná refreš nepomáhá,ale? třeba po pátý to pomůže.jsou zde zastánci kteří ti jí budou posílat doalelujá a budou si myslet že je to ok.Ale :) jedno ti nelze R^ upřít a to že jsi upřímný a řekneš na rovinu že ti to nejde i po refreši kterou zde někdo udělal.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkNikdy se mi toto nestalo, proto to beru jako zkušenost, ale je divný, že jen jeden program, v pondělí zavolám na sclink a jsem zvědav, co vymyslí. |
milouch
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkřeknou ti aby jsi kartu používal v sat. boxech na to určených a licencovaných a né na ...nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkPokud rok funguje vše, jak má, není to přístrojem, za tím si budu stát. |
milouch
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkZa ten rok sa toho hodne zmenilo,čo tie zápisy znesnadňuje.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkA ešte sa toho meniť bude,do budúcna.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkA co například? Pokud jsem si pořídil kartu, mám nárok na bezpróblemový příjem a ne, aby se mi jeden kanál zakodoval a pak mi budou vysvětlovat, abych si koupil něco nového. To je dost velký nesmysl. |
milouch
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkjo hochu, ten kubuv milovanej strojecek arivicka alik haf haf proste musi,musi,musi samo odsebe zacit zapisovat opravneni.jak stale opakuju , vyhod to z okna Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkNa příjem STV nemáš v ČR nárok vůbec žádnej, takže to nějakým nárokováním neřeš :lookaround: |
Pitomec
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkmám to registrovaný pro slovensko, takže toto opravdu řešit budu. ;) |
milouch
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkPak ještě dokonce porušuješ obchodní podmínky když to provozuješ v ČR a tím spíš to neřeš :))) |
Pitomec
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkto máš ted jedno, ale pokud uvádějí v reklamě české a slovenské programy navždy zdarma, je úplně jedno, pro jaký region to máš registrovaný. |
milouch
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkOhánět se reklamou je asi stejný jako jít reklamovat pokaděný trencle, který mně ten zázračnej prostředek na praní nevypral do běla :))) |
Pitomec
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
![]() |