![]() |
|
Refresh Skylink42010814939Děkuji předem! .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkuz mesic si tam mel mit uplne jiny opravneni.| 04 | 08 00 22 | 2011-11-01 | 2012-05-31 | STV1 to ze ten tvuj veleslavnej srot celej mesic stavkuje neni problem cslinku ale predevsim tvuj. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkno asi opravdu moje chyba, měl jsem vypnutý zápisy. Hodíte mi prosím ještě jednou ten refreš? Předem díky. |
milouch
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Refresh Skylinknepotrebujes. za tu komedii co tu provadis si tech 20 minut pockejDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkproč komedii, měl jsem zápisy vypnutý od zakoupení, to jsou zápisy jednou ročně? |
milouch
![]() |
|
milouchPodla datumu registracie by si v sat problematike nemal byt az taky blby. Ale bohuzial. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkto se může stát komukoliv, prostě se stalo, popelu na hlavě už mám dost :-/ |
milouch
![]() |
|
bublajs vs. pitomecChlapci, IQ tykve. Milouch, neposlouchej nesmyslné rady rádoby odborníků. Ariva chodí exelentně. Pokud jsi nastavení uvedl do normálu, tak nastav CT1 a počkej, vše naběhne jak má. Ráno moudřejší včera. Nech satelitní přijímač zapnutý na ct1 přes noc a bude to OK.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
PitomecJá si musel udělat taky REFR, protože mi nedošly zápisy a přestala mi jít JOJ plus. A ten můj křáp se jmenuje DM500. Tak nemachruj. Stává se to občas a příčin může být víc, než si možná dovedeš představit.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
MorousNemas ty nahodou "DM-krap"? :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
spam radoby odbornika kubaMorous: kontaktuj technickou podporu, mac neco spatne .Linux dreambox 2.6.9 #1 Tue Oct 23 21:23:25 CEST 2007 ppc unknown EMM zpracovava excelentne Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkPřesně tak, normální user se zápisy problém nemá a ti patlalové, kteří si zapínají a vypínají EMM apod. a ve skutečnosti ani neví k čemu to slouží, ať pak čučí na černou obrazovku a refreshují o 106, ono jim to bude stejně houby platný :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
bublajsi nechces se na me vybodnout?To nebylo urcene tobe. Ja vim ze me mas rad, ale naklonost pro 4% muzes naznacit diskretneji.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
milouch.Tak jake je rano?uz to jede nebo ne?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkUž to jede super, měl si pravdu a ještě jednou díky R^ |
milouch
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkJo jo, nemas zac. Jsem rad ze to dopadlo. Aboj.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkmel prd a ne pravdu. pravda je neco uplne jinyho. tomu co provadi nelze nazvat ani stesti.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkDovolil bych si mezi bláboly Pitomce a spol. uvést jednu konkretní informaci, která možná někomu pomůže objasnit problem. Za poslední rok mi nedošly zápisy 2x na šrot DM 500, origo, žádnej klon, ve kterým v pohodě jede jak CW tak ICE. Podotýkám jenom některé zápisy, a v obou případech proběhla v té době na Astře změna frekvence. Poslední případ je aktuelní, Skylink nedávno, jak známo otevřel další transponder na 11836, a mě se neotevřela JOJ Plus, která je vysílána právě odtud. Přitom ostatní atributy, jako EPG a další se zobrazily v pořádku, obraz se ale nerozkodoval. Ani na 11797, ani na 11836. Tak mi napadlo dát REFR a naběhlo to do 10 sec. Jsou to věci.... Ale nevylučuju, že je něco špatně, a že by to nějakej Pitomec určitě lehce opravil. Třeba by se spojil s nějakým Kubou, nebo Ferdou mravencem a založili by klub PITOMCU. To by potom bylo ......I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkto mas nejakou haluz, me vse probehlo naprosto bez problemu. zadnej srot , zadnej klon ale origo DM500SDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkMorous je prostě typická LAMA, která si koupí receiver podle toho, co zrovna vyGooglí někde na netu a zacházet s ním stejně neumí. Takovým jedincům lze doporučit blbuvzdorný Amika 7800 apod., kde problém se zápisy není žádný a navíc těmto LAMÁKŮM to vyhoví úplně stejně jako DM, kde jenom čučí na drát jak to vůbec funguje. |
Pitomec
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkUž mi to nedá, aby som nezareagoval - pretože rád chodím na toto fórum viem, že napr. kuba, petr33, letas a niektorí ďalší často pomôžu, ale na druhej strane Pitomec (a takých je tiež viac) - ešte som nenašiel rozumný príspevok. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkVrána k vráně sedá, aneb LAMA LAMU s refreshem hledá :)))https://www.parabola.cz/forum/topic-62322/ |
Pitomec
![]() |
|
Re:Refersh SkylinkPánové,už nechte prosím toho osočování,jste trapní.Buď se věnujte tématu nebo ho ignorujte.Pak teprve zdejší diskuze event.technická pomoc či podpora bude mít nějaký smysl a nějakou úroveň. Ještě bych rád reagoval na rady typu: Však si to může každý na internetu zařídit sám. "Každý opravdu nemůže"Vemte si příklad, známý, či důchodce vás požádá cestou ze zaměstnání, jestli by jste se tam nestavil, nenaladil či cokoli jiného,nekoukl,proč to nejde. Důchodce, který před 10 lety registroval kartu poštou, internet neví jak vypadá a doma nemá... Není v tu chvíli jednodušší někoho "ochotného" požádat o refreš takovéto karty? Osobně mým zaměstnáním je zcela jiný obor, ale rád pomůžu,pokud je to v mých silách. V každém případě notebook sebou rozhodně jen tak pro nic zanic nikdy nenosím, takže to není ani v mých silách, ale zpětně pak z PC z domu je pomoc možná. A o tom,že zápisy chodí či nechodí korektně, (nechodí) o tom snad ani nemá smysl diskutovat. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Refresh Skylinkprosimte emo, ukaz mi presne kde ti kuba pomohl. ja sem nevidel zadnej prispevek kde by nekomu pomohl. jeho prispevky sou hodny tak zarikavace. jeho refres neni pomoc, ale oddalovani problemu. to ze to nechapes, tomu rozumim. ty o tom vis prd, ale ze to nevi kuba spis deklaruje co je vlastne zac. nikdy si jeho pomoc nemohl potrebovat, protoze to co on dela nelze prokazat jako ucinny.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkPepa 3: Důchoce ať se v první řadě obrátí na svýho poskytovatele služeb nebo prodejce/montéra. Ti z něho měli (mají) prachy, tak ať fungujou. Mimochodem když už je ten domnělý "ochotný" tak zdatný, že se regne na webu parabola a sesmolí žebrající příspěvek o refresh, tak nepochybně zvládne i registraci na webu Skylinku nebo CS Linku. |
Pitomec
![]() |
|
RE: Refresh SkylinkA o tom, že zápisy chodí KOREKTNĚ nemá skutečně smysl pochybovat, protože tomu tak prostě je a jestli někomu zápis nedojde, tak je to výhradně jeho chybou, že má místo přijímače křáp nebo si ho neumí nastavit. Mám celou řadu CS Link karet, který rok a dýl nebyly použitý, pak sem je vložil např. do TechniSat Digit S2 a během max. pár hodin karta normálně naskočila. U Skylinku je to ještě snažší, tam se to dá urychlit na jejich webu v zákaznický zóně. Ale toto je celkem extrém, obvykle každý user používá kartu nonstop a nic takovýho nemusí řešit. |
Pitomec
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
![]() |