![]() |
|
Skylink Výměna - BONUSAhoj, do kdy od zaregistrování karty výměna musím využít bonus? Ještě tam mám přes 200 Kč a nedávno mi přišel mail, abych je využil, přitom jí mám teprve cca 3 měsíce.Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSasi do 15.1. 2012 |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSlinc: Do 6 měsíců ode dne registrace karty Výměna. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSdík, myslel jsem si těch 6 měsíců, takže mě pruděj zbytečněVložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
Z oficialnych stranok Skylink"VÝMENA kariet s bonusom predĺženáSkylink predlžuje akciu Karta Skylink VÝMENA s bonusom do 5. 1. 2012. Akcia je časovo obmedzená. Pre jej využitie je nutné registrovať novú kartu Výmena v období od 1. 10. 2011 do 5. 1. 2012 (predĺžené). Karty registrované mimo toto obdobie, bonus pre objednanie platených balíčkov nezískajú. Pridelený bonus je možné využiť pre predplatenie voliteľných balíčkov Skylinku najneskôr 15. 1. 2012 (úhrada predplatného z kreditu)." |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
pozor6 měsíců platilo, ale od té poslední akce platí do 15.1 i pro předchozí akci. Alespoň to mi napsali od skylinku. Já mám ICE výměna registrovanou od července. Někdy v zíří mi napsali, že mám nevyužitý bonu a že ho musím nejdéle do 15.1.2012 vyčerpat. Takže asi platí 15.1 jako definitivní termín ikdyž si kartu někdo pořídí teď????Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSMne to tiez odpisali , ked som si to overoval, ale v dalsej otazke mi napisali toto:"5. Ak nevyužijete celú sumu z kreditu do 6 mesiacov,zvyšná čiastka sa nedá po termíne využiť." Takze v jedinom maili je chaos, ale myslim ze plati 15.1., to maju aj na svojich strankach, aj ked neviem ci to plati aj pre starsie akcie. Myslim ze najviac sa to oplati vyuzit teraz pred sviatkami, takze by som neriskoval. |
Dreamer
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSto jsem z toho teda jelen, procházel jsem maily, karta registrovaná v srpnu,v září přišlo: blablabla...V této souvislosti Vám připomínáme, že lhůta pro využití Vašeho bonusu ve výši 600,- Kč je 6 měsíců od registrace. Aby Vám získaný bonus nepropadl, doporučujeme jej co nejdříve využít pro předplacení programových balíčků z nabídky Skylinku dle vlastního výběru. a v listopadu: blablabla...V této souvislosti Vám připomínáme, že lhůta pro využití Vašeho bonusu je časově omezena. Aby Vám získaný bonus nepropadl, doporučujeme jej co nejdříve využít pro předplacení programových balíčků z nabídky Skylinku dle vlastního výběru. Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSTo tak dopadne ked niekto potrebuje uzakonit statny jazyk ale potom sa v nom nedokaze jasne ani vykoktat.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSKašlu na ně, jednou napsali 6 měsíců, tak 6 měsíců, a ne že si to změní, když se jim to nehodí do krámu, jestli mi to ztrhnou, napíšu stížnost na ČTÚ.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSVčetně srpna je to do ledna 6 měsícu tak co se čertíš.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSMě to vychází na únor, navíc tady jde o princip, ne že si přijde nový majitel a začne si dělat z čechů a slováků dojné krávy. Ale chci si předplatit Australian Open od 17.1, tak schválně, uvidíme.Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSPoku jsi kartu registroval v srpnu ,tak jsi i v srpnu měl možnost si předplatit pay tvSrpen Září Říjen Listopad Prosinec Leden Já nevím ale toto je 6 měsícu. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSKarta se v tý době dala registrovat až do 7.8.2011. Takže pokud to někdo udělal tento poslední den, tak 6 měsíců končí 7.2.2012 a nikoliv v lednu. |
Pitomec
![]() |
|
lincVed ty si to mozes aktivovat 15.1., ked tenis zacina 17.1., pojde to asi mesiac nie? Kde je problem?Termin 15.1. znamena ze v tento den ako posledny, sa da aktivovat balicek a cerpat bonus, aspon toto mi z mailu ktory mi prisiel bolo jasne, este zacitujem: "Dátum 15.1.2012 je limit aktivácie programov.tzn.ak si napr.predplatíte 15.1.12 na 1 mesiac bude služba aktivovaná do 15.2.2012." |
Dreamer
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSDreamer: Jo, můžu si to aktivovat 15.1, to už je v podstatě jedno, jde mi o to, že mění podmínky a ani mi nedají vědět, jsem se to dozvěděl až tady od vás. Čili pokud mi neumožní bonus využít po 15.1, tak mají na stole stížnost, ty dvě stovky mě nevytrhnou, stejnak si myslím, že jsem v právu a budou mi je muset vrátit. :)))Vložte TEXT podpisu
|
linc
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSAsi ti to vráti z Holandska v guldenech.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSMozno ti ich vratia, ale ty si neuzijes Australian open, tak si spocitaj ci ti to stoji za to.BTW Skylink je este celkom ferovy, tiez sa mi nepaci ze musim menit kartu ked chcem nove kanaly a hlavne som ju kupoval nedavno, vlastne 3, ale oproti inym je to neporovnatelne. Napr. UPC si zmeni nazov - co je nefere, ani by som take veci nepovolil, pouziju nazov popularnej platformy, pouziju slovo free - uplne zavadzanie, v reklamach tvrdia ze je zaklad zadarmo - teda bez mesacnych poplatkov, v niektorych aj bez hviezdicky a malych pismen, pritom jeden z mesiacov sa musi platit poplatok, aj ked to nazvu rocny, plati sa jeden mesiac, takze mesacne poplatky su, len sa platia kazdych 12 mesiacov. Dalej ten chaos s cenou predplatneho, jeden to ma za 20, iny za 10 Eur - ten isty balik. Ked uz, tak by som zazaloval ich, aj ked v nasich "pravnych" statoch vyhra ten kto ma lepsieho pravnika, nie kto ma pravdu. Pravda prehrava kazdy den v reklamach, na bilbordoch, vsade, kazdy verejne klame a nikto nie je postihnuty. |
Dreamer
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSSkylink ale nemá naprosto žádný náklady s přijímacím zařízením na straně účastníka jako jiní poskytovatelé, kteří dávají do užívání komplet zařízení i s montáží, takže aspoň něco pro svoje klienty udělali, když už je cena za programy na stejný úrovni, ne-li vyšší, jako jinde.UPC běžně používá u internetu označení FIBER a přípojka je po koaxu, což je taky svým způsobem klamavý, ale řešit to nějakým zákazem je blbost. |
Pitomec
![]() |
|
tvrdohlavy lincja ked robim aktivaciu, mozem zadat aj datum spustenia! peniaze mi odrata hned. najdi si predajcu a ten ti to moze nahodit hned s tvojim pozadovanym datumom! |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSPitomec - internet je ina sluzba, mozno je to klamlive, ale neda sa to porovnat s tym ked ista sluzba ma zabehnuty nazov a zrazu ho zmeni, mali by o to poziadat a predlozit nejake argumenty, lebo takto si moze ktokolvek klamat zakaznikov, zmeni nazov a moze klamat dalsich.S tou prvou castou ciastocne suhlasim, aj preto je vacsina zakaznikov Skylink "neplaticov" ktori maju len zaklad, to je chyba Skylink, ak uz nedava prijimac, mohli by VSETKYM ktori si predplatia sluzbu na dlhsie obdobie automaticky davat nejake mesiace zadarmo, bud po aktivacii na 2 roky jednorazovo tak 6 mesiacov zdarma, alebo ak si niekto plati aspon 2 roky nejaku sluzbu, tak tiez jednorazovu zlavu, prip. mensie zlavy 1 mesiac zadarmo za kazdy rok. Mne sa ale nepaci ze UPC znevyhodnuje cast zakaznikov na ukor inych a klame, klame... Skylink ma zadarmo urcite kanaly a ked chce niekto dalsie, tak vymeni kartu, vlastne skoro zadarmo, ziska predplatne a potom mu zostanu tie nove free kanaly, to je celkom fer. Samozrejme s tymi cenami a akciami by mohli nieco spravit, bonus za zaviazanie na dlhsie obdobie by pomohol aj im, aj zakaznikom - a tymto opat aj im druhykrat. |
Dreamer
![]() |
|
RE: Skylink Výměna - BONUSSorry, ale vlastník daný společnosti si může měnit název dle libosti, to je jeho rozhodnutí. Ostatně i Skylink se dřív jmenoval Czech Link a pak došlo ke změně názvu, navíc taky dost nešťastně, protože písmena SKY ve slově mylně naznačovaly, že by to mohlo mít něco společnýho s providerem z UK.Skylink má pak kanály zadarmo jenom proto, že si část stanic platí distribuci ze svýho, ale to je asi na jinou debatu... |
Pitomec
![]() |
|
![]() |