![]() |
|
OT: Opera mini-zlodeji z ruskaDajte si pozor na takzvanu instalaciu opera mini(viac verzii-mne odlaz vyskocil v prehliadaci bolt na vrchu nacitanej stranky ab-forum,ale to urcite vyskoci pri akejkolvek stranke) inym nez zvycajnym spôsobom,je tam agree a anglicky popis kliknite ok a spustite instalaciu. Ale ta pôjde iba percento a vy kliknete zase,potom zase kusok a zase skusite ok. Co klik,to sms za 50 KČ. Inac-bolo mi to divne-stahoval som s nazvom jar do mobilu,velkost iba 12kB,v textaku sa nezobrazilo ako u jadu a ja blbec doplnil priponu jar(subor bol bez pripony) a spustil "instalaciu". |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: OT: Opera mini-zlodeji z ruskaTak by som do buducnosti u jar suborov pred instalaciou doporucil rozbalit a pre istotu pozriet aspon meta inf vtextaku a ine subory,ci su tam subory,co maju byt v jar. |
Kasr
![]() |
|
RE: OT: Opera mini-zlodeji z ruskaA do jakého mobilního OS jsi to stahoval? Nejbezpečnější je, stahovat novou verzi z webu Opery. |
monikash
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: OT: Opera mini-zlodeji z ruskaJa si myslim ze v dnesnej dobe je najbezpecnejsie s telefonom len telefonovat....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: OT: Opera mini-zlodeji z ruskaObycajny mobil bez operacneho systemu. Teraz som skusil subor rozbalit(vsetko v obycajnom mobile cez minicommander-mimochodom ruska aplikacia) je tam normalne meta inf s manifestom,subory class a dva txt kde je rusky uvedene spoplatnenie(asi si kryju chrbat na uzemi ruska),ale pri instalacii sa nic nezobrazi. Iba to,co som uviedol. A nebyt toho,ze mam kredit iba 80 kč,tak ani neviem,ze sa nieco deje,lebo pri mackani ok mi prisla dva krat sprava od operatora,ze sms nemohla byt odoslana(nedostatok kreditu-doma na slovensku cez pausal by som zacvakal dost). Pozrel som stav kreditu-a minus 50kč. |
Kasr
![]() |
|
RE: OT: Opera mini-zlodeji z ruskaTa informacia je velmi zavadzajuca. Vobec nejde o operu, ale o zdroj, z ktoreho sa to instalovalo. Nuz nabuduce viac rozmyslat pred klikanim. A z akej stranky si to vlastne stahoval/instaloval? |
kono
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: OT: Opera mini-zlodeji z ruskaJa nenarazam na operu-opera,vratane mini je super soft. A nezavadzam-opera je z norska,server opery mini je v Oslo a ja pisem-rusky zlodeji. Aj ked existuju vyborne rusmi modifikovane verzie. Jednoznacne zdroj nie je original. Zdroj- http://ip.xhit.in/? |
Kasr
![]() |
|
RE: OT: Opera mini-zlodeji z ruskaA nejde o mna-pisem preto,aby nenaleteli dalsi. Ja nie som typ cloveka,ktory ked mal niejaky problem, tak ho dopraje aj dalsim. |
Kasr
![]() |
|
RE: OT: Opera mini-zlodeji z ruskaNedorozumenie vzniklo neuvedenim zdroja a nestastnym vyberom subjektu. To su tie dolezite informacie. Upozornovat na podobne praktiky samozrejme treba stale. |
kono
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
![]() |