![]() |
|
Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyřešenyProblémy s HD-BOXEM 9200 přetrvávají. Zvláště ti majitelé, kteří chtějí používat box legálně s kartou Skylink ICE mají neskonalé problémy. Box několikrát do týdne ztuhne a pomůže jen zadní vypínač, nemluvě o zakódovaných nahrávkách přes časovač. Neexistuje žádná osvědčená kombinace FW a pluginu, která by zajistila bezproblémový chod tohoto přijímače. Jakýsi pirát Dempsey z fóra satdigitalne, který zjevně nepoužívá tento přístroj k legálnímu příjmu, neustále na tomto fóru osočuje všechny, kteří poukazují na chyby tohoto přístroje a ve většině případů hrubě uráží diskutující s tím, že je nakonec odstaví od tohoto fóra. Vlado Mečiar je možná jeho otec. Jakýsi lubos3nec slibuje už druhý týden nový FW, ale evidentně se nic neděje. Zřejmě jsme opět naletěli zlatokopům, kteří se napakovali a podpora je na bodě 0. Kdo nevěří http://forum.satdigitalne.cz/index.php . Já osobně jsem si k tomuto přístroji pořídil Belkin přepěťovou ochranu s dálkovým ovládáním, ať nemusím stále chodit k HD-BOXU 9200 a vypínat jej ze sítě když vytuhne. Určitě se zde ozvou zlatokopové, kteří jsou přímo na tomto HD-BOX přehřívajícím se šuntu finančně zainteresováni, že neumím přehrát FW, nový plugin atp. No já to sice velmi dobře umím, ale i kdyby náhodou ne, tak by měla být podpora taková, aby to zvládl i amatér, jak je obvyklé u konkurenčních zařízení. Možná bylo uvedení HD-Boxu jako alternativu k dražšímu OCTAGONU dobré, ale vsadit na podporu od idi_tů typu Dempsey byl krok do louže. Tento rádoby moderátor či administrátor, když si neví rady, což je povětšinou vždy, pouráží všechny dokola a dá dotyčným zde známý banán. Přátelé, nejsme tak bohatí, abychom kupovali HD-BOXY 9200, které zjevně nefungují tak, jak proklamuje dovozce. Zná někdo zaručeně funkční FW + plugin, který bez problémů funguje s kartou SKYLINK ICE, tedy nahrává 2 nezakódovaně prg. přes časovač, netuhne a umožňuje využívat funkce timeshift nebo PIP? Pokud ano, prosím podělte se. Děkuji George.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Ked s nim mas take problemy,zbav sa ho a kup si nieco ineho.Je toho dost na vyber. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Kolik nabízíš? Já a moji známí Ti prodáme 3Ks.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Tak tuhle mašinku nemám, takže těžko říct co je na tom pravdy, nebo jestli si jen vymejšlíš, případně jestli jsi trefil na nějakej vadnej kus. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...George:forum.satdigitalne.cz pomohlo x-desiatkam ludi, takze dane forum by som neociernoval, to ze si nesadnes s adminom, je tvoja sukromna vec (ja tu tiez neriesim sukromne blbosti) ak je mi zname, bolo ti odporucene zaslat HD-Box do servisu (Sapro), urobil si? nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...no proste ma 2 lave ruky |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...já myslím, že si určitě nevymejšlí a spokojeně nevypadá. ale jestli třeba od toho přístroje nechceš příliš. to bezproblémový nahrávaní dvou kanálů například a k tomu ještě PiP a timeshift.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE:eemilNěkoli kusů v průběhu dvou let. Nemám důvod si vymýšlet. Běž na http://forum.satdigitalne.cz/ a pchopíš. Dobrá mašinka, ale špatně zvolená podpora.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Přístroj není v záruce, tak proč bych ho měl někam posílat. To pro ty co píší reklamuj.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Tazko povedat,to ti robi od zaciatku?Potom preco si nereklamoval pocas zaruky?Nejak mi to unika.Okrem toho je to fortis skusal si ine softy?Urcite sa to da nejakym sposobom,mozno tu je niekto kto to uz skusal.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
TO:voritmondSamozřejmě, že paralerně nepožaduji všechny fce. Ale, když přes časovač naprogramuješ dvě nahrávky a obě jsou zakódované, tak je někde problém. Oni ze mně budou stále dělat (nevhodné slovo)a, ale na http://forum.satdigitalne.cz/ je to jasné. Špatná podpora!!!!Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
TO:liguerePromiň, ale píši "problém s kartou SKYLINK ICE" a ta jak jistě víš v roce 2009 nebyla, nebo se masově nepoužívala.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...neco delas spatne. co to je , na to pri tvy erudaci neprijdem. kup si radsi technisat a pak jdi brecet do nemecka. uz tam na tebe cekaj.a nenavazej se do lidi , ktery narozdil od tebe aspon neco delaj. ty jen brecis a spamujes Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...- používat box legálně s kartou Skylink ICE mají neskonalé problémy - LOZ, FUNGUJE OSOBNE- Box několikrát do týdne ztuhne a pomůže jen zadní vypínač - NASTAVIL A POUZIVA HO NEUMEL - nemluvě o zakódovaných nahrávkách přes časovač - ZLA KOMBINACIA FIRMWARU A PLUGINU - Neexistuje žádná osvědčená kombinace FW a pluginu - LOZ, JE ICH VIACERO - Jakýsi pirát Dempsey z fóra satdigitalne - SI POBAVIL - Vlado Mečiar je možná jeho otec - ZA TO TY SI 5 IN 1, PAROUBLEK SKOMBINOVANY S ZEMAMONOM, GROSCHOM, TOPOLONKOM A KALOUCKOM. - že neumím přehrát FW, nový plugin atp. No já to sice velmi dobře umím, ale i kdyby náhodou ne, tak by měla být podpora taková, aby to zvládl i amatér, jak je obvyklé u konkurenčních zařízení. BRAVO, PRIPUSTIL SI ZE TO JEDNODUCHO NEZVLADAS, POSTUPUJES DALEJ ! - Zná někdo zaručeně funkční FW + plugin, který bez problémů funguje s kartou SKYLINK ICE, tedy nahrává 2 nezakódovaně prg. přes časovač, netuhne a umožňuje využívat funkce timeshift nebo PIP? Pokud ano, prosím podělte se. Děkuji George - U SOM TI NA PARABOLE NAJMENEJ 3 CI 4 KOMBINACIE NAPISAL. |
losparabo
![]() |
|
TO:alfasexTo není o sednutí či nesednutí s někým z fora satdigitalne. Já toto fórum oceňuji, že pomáhá uživatelelům s jejich problémy, ale když Ti nějáký Dempsey radí, ať si necháš znovu nastavit parabolu, když vzniknul problém s TP 12109 v souvislosti s HD-BOX 9200, tak je to na hlavu postavené, jelikož šlo o HW problém samotného BOXU. Víš kolik lidí pozvalo techniky a ladili parabolu díky radě toho chytráka Dempsey? Ať jim to tedy zaplatí. Já si stojím za tím, že HD-BOX nefunguje jak má.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
TO:losparaboTakže nováčku na tomto fóru. Jsem ochoten přes šefredaktora tohoto fóra vzít několik kusů HD-BOX 9200 s kartou Skylink ICE a udělat oficiální pokus, zda vše funguje, nebo ne. Je třeba podotknout, že to, co se dnes zdá být funkční po několika týdnech nefunguje viz http://forum.satdigitalne.cz/Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...že bych si ho taky koupil,abych si ověřil jak to je??.... No raději ne, co kdyby měl George pravdu... :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...George len kecasty si uz hokusy pokusy urobil, preto ti to nejde |
losparabo
![]() |
|
TO:losparaboNE NE NE. Hokusy pokusy děláte vy na http://forum.satdigitalne.cz/ , tak jako to Dr. Mengele dělal na lidech. Já jsem ochoten doručit panu Šéfredaktorovi 3Ks HD-BOX 9200 s kartou Skylink ICE, ať to PARABOLA objektivně otestuje.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Teraz sa dovozca urcite zlakol :-)))Urobis si akurat hambu. Alebo je to pokus ako konecne prist zadarmo k spravnemu nastaveniu? Nebud skrob a zaplat niekomu, aby ti hdbox spravne nastavil. |
losparabo
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...příště si kup technisat a nebo dreambox. to jsou dvě naprosto odlišný řešení, ale obě asi budou fungovat ke spokojenosti podle nároků uživatele. co od toho čekáš? já jsem zákazník pro tyhle divnostroje jako ten HDBOX, já od toho nečekám zázraky. mně stačí, že to není Ariva a že se na tom dají sledovat FTA programy :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...nemusí to být ani dreambox, můj Clarke-Tech 9000 taky šlape naprosto bez problémů a myslím, že takovej VU+ na tom bude taky co se týče spolehlivosti podobně dobrej :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
TO:losparaboMáš pravdu. Za tento pokus věnuji Parabole finanční častku, kterou bych tobě "diletantovi nikdy nedal" Napiš zde který FW a jaký Plugin funguje s kartou Skylink ICE a umožní všechny proklamované funkce. Jinak běž do hajzlu.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...když vidím co s těma různýma rachotinama dělají na fórech za psí kusy, tak se nastačím divit. to by opravdu vyžadovalo tým nejlepších profesionálů, aby to všechno zároveň fungovalo.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
TO:voritmondDobrou noc a naschle zítra. GeorgeKaždý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...otázka je, jestli někdo z těch zákazníků by byl ochoten obětovat některý nadbytečný funkce v zájmu lepší stability.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |