![]() |
|
Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyřešenyProblémy s HD-BOXEM 9200 přetrvávají. Zvláště ti majitelé, kteří chtějí používat box legálně s kartou Skylink ICE mají neskonalé problémy. Box několikrát do týdne ztuhne a pomůže jen zadní vypínač, nemluvě o zakódovaných nahrávkách přes časovač. Neexistuje žádná osvědčená kombinace FW a pluginu, která by zajistila bezproblémový chod tohoto přijímače. Jakýsi pirát Dempsey z fóra satdigitalne, který zjevně nepoužívá tento přístroj k legálnímu příjmu, neustále na tomto fóru osočuje všechny, kteří poukazují na chyby tohoto přístroje a ve většině případů hrubě uráží diskutující s tím, že je nakonec odstaví od tohoto fóra. Vlado Mečiar je možná jeho otec. Jakýsi lubos3nec slibuje už druhý týden nový FW, ale evidentně se nic neděje. Zřejmě jsme opět naletěli zlatokopům, kteří se napakovali a podpora je na bodě 0. Kdo nevěří http://forum.satdigitalne.cz/index.php . Já osobně jsem si k tomuto přístroji pořídil Belkin přepěťovou ochranu s dálkovým ovládáním, ať nemusím stále chodit k HD-BOXU 9200 a vypínat jej ze sítě když vytuhne. Určitě se zde ozvou zlatokopové, kteří jsou přímo na tomto HD-BOX přehřívajícím se šuntu finančně zainteresováni, že neumím přehrát FW, nový plugin atp. No já to sice velmi dobře umím, ale i kdyby náhodou ne, tak by měla být podpora taková, aby to zvládl i amatér, jak je obvyklé u konkurenčních zařízení. Možná bylo uvedení HD-Boxu jako alternativu k dražšímu OCTAGONU dobré, ale vsadit na podporu od idi_tů typu Dempsey byl krok do louže. Tento rádoby moderátor či administrátor, když si neví rady, což je povětšinou vždy, pouráží všechny dokola a dá dotyčným zde známý banán. Přátelé, nejsme tak bohatí, abychom kupovali HD-BOXY 9200, které zjevně nefungují tak, jak proklamuje dovozce. Zná někdo zaručeně funkční FW + plugin, který bez problémů funguje s kartou SKYLINK ICE, tedy nahrává 2 nezakódovaně prg. přes časovač, netuhne a umožňuje využívat funkce timeshift nebo PIP? Pokud ano, prosím podělte se. Děkuji George.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
GeorgeUz ses s tim trapnej! Porad do kola jako kolovratek! Se divim ze te jste neblokly tady. Jinak s FW 1.08.83 a pluginem z 14.ledna.2011 vse funguje. A uz nebud trapnej a dej si to poradne dokupy a neopruzuj!Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Pluginem myslim Mcas. Jinak kdyz te tyto prijimace tak hrozne stvou mel si je uz davno prodat a ne o tom porad jen kecat! Urcite kdyz das inzeraty tak je nekdo koupi.Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
![]() |
|
@losparaboMohu ti napsat,že George má pravdu,jsou to šroty, tak jak HD ipboxy,zadarmo drahé.Ipoboxy spadly rychle cenově dolů a přestaly se vyrábět,důvod?Není zájem o ty šroty! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Nekdy neco nejak nesedne,pokud jsem se dostal do problemu za ty roky jako George (s jinym zarizenimi,byly to cca 2 pripady),nabidnul jsem odpovednemu zastupci (prodejci),at mi osobne prijede vse osetrit,ukazat,potvrdit,predvest s tim,ze cestu v ramci CR (letenku,nebo Pendolino)i jeho cas mu uhradim(zarizeni vyzadovalo predvedeni na miste,ne nikde jinde).Nakonec to dopadlo tak,ze jsem to vse prodal neco pod cenu,neco jako srot,tzn.,ze nikdo odpovedny se k tomu neodhodlal. (bohuzel zadna ze sester to na sebe nechtela vzit a nikdo ji to neulozil jako krestanskou povinost:)).Od toho casu mne v urcitych situacich obcas kolegove popichnou,dotazem zda "Uz prileteli na letiste Ostrava-Mosnov":). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Aj ja som vlastnil HDBox9200. Mal som na to istom TV aj DM800HD a teda som mohol porovnávať.DM som takmer nemusel vypínať natvrdo, naopak HDBox aj raz denne. Na satfore som komunikoval,skúšal,... ale nikdy to nemalo stabilitu DM. Vdaka grantecovi som to dal do akého-takého stavu a predal som ho.Ten čo ho kúpil, mi ešte párkrát volal - výmena softu,..., chlapík si zvykol ho sem tam natvrdo vypnuť.Ja sa už týmto boxom vyhýbam. S názorom na dempseyho z uvedeného fóra plne súhlasím s Georgeom. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
predpokladamze George napisal svoje vlastne skusenosti.Takisto podlajeho datumu registracie predpokladam,ze nie je ziadny zaciatocnik..... Takze nieco na tom asi bude. Myslim,ze jeho skusenosti maju velky vyznam najma pre ludi,ktori sa rozhoduju o kupe apod. Nechapem niektore Vase reakcie..... :8) Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Ja netvrdim ze to sou super prijinace. Jiste jsou daleko lepsi, ale taky horsi. Taky nerikam ze tomu nerozumi..Prave naopak. Pokud je to takovej znalec, proc tedy do takoveho pristroje sel a ted tu breci jako lachtan. Jinak mam tento stroj a ze bych s nim mel popisovane problemy tak to nenam. Nebudu predstirat ze se vzivote nekousnul..Ale vetsinou sem si za to mohl sam ze jsem se v tom rejpal.Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...na foru satdigitalne jsem nasel tento prispevek:"Zdravím mám Openbox S7 a kvuli čěštině jsem ho předělal na HD BOX 9200 a kvuli nestabilitě tohoto boxu sekání a zamrzání obrazu skrátka je pořád špatné Firmware, jsem ho předělal na Octagon SF 1018 mám tam Fw 1.09.61 a je konečně stabilní nahrál jsem tam nasscam 1.0.19 CS a vše šlape jak má to vše touto pomocí reseller changer tady je odkaz." http://www.forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=172&t=7600 Tak trochu dává za pravdu Georgovi, ale také nabízí řešení, předělat HDBox na Octagon. |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
georgeGeorge plne s tebou súhlasím, ja mám s týmto boxom tiež neustále problémy, stabilita o ničom, mrzne, spomaluje, seká, neprehráva, jednoducho blbne, asi ho predám, lebo je otázka času kedy mi ho manželka odpojí a obúcha o hlavu. :)) |
petuliček
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Škoda, že tu táto téma nevznikla už pred cca 1,5 rokom :(( Alebo, že som sa toho nezbavil ešte predtým, než vznikla :) |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...no to ste mi pekne dali, zrovna stojim pred kupou 9300 s 500 HDD. a teraz porad ... |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
To satanKúp VU+DUO.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
![]() |
|
satanPresne tak VU alebo xtrend/clarke tech alebo rovno octagon.Este sa zacina tu motat nejaky giga blue ale to nepoznam ale vyzera na linux dobre.Pokial netreba dvojtuner su super aj xtrend/clarke et-5000/6000 nastupca E2 v pohode.Samozrejme nepisem o DM.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Taky kapka do mlýnaMám doma tři kusy 2x9200 a 1x9100. Jak se říká "na každém šprochu pravdy trochu" i tady je na tom trochu pravdy cca tak 33%. Například TIMESHIFT mi spolehlivě nikdy nefugoval. Jsou ovšem kombinace FW a pluginu, které jedou dobře. Např.: výše jmenovaný FW 1.08.83 a k tomu OSCAM skyway-lmodv5 build #5932 tam jede sdílení a něco málo v EMU, ale úplně to postačuje. Nahrávat dva programy jde ale je to na hraně. Podle mě procesor při tom jede na 105%. Taky ovšem velmi záleží na HDD mám WD 500GB USB a myslím si, že TIMESHIFT nezvládá ten HDD a ne ten HDBOX.S čím souhlasím na plné čáře je, že by přímo SAPRO mohlo mít u HDBOXU na svém eshopu uvedenou základní stabilní konfiguraci odzkoušenou u nich s více druhy karet. Myslím tím verzi FW a k tomu MCAS. Co se týká obsluhy pokud někdo nezvládne základy práce na PC tak ať ani neuvažuje o tomhle a jiném LINUXOVEM boxu a koupí si raději DI-WAY 7000HD ten taky nahraje dva programy z jednoho TP a cenově možná vyjdou dva za cenu HDBOXU potom už nahrajete 4 programy ze dvou TP. :))) |
056152
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...George a ostatni, ktory mate problem, uz 17.11.2011 som ti na tommto fore okrem ineho napisal:Si evidentne skuseny demagog manipulator, vies ze si ludia nepojdu overit na forum, co ti kto radil. Takze sa nebojim zopakovat, pretoze viem ze to neurobis, alebo nedokazes urobit. Vycisti tuner ktory si zaprasil cleanerom. A az potom vyskusaj podla lubovole 1 z kombinacii: 1.09.49 a M 13.9. 1.09.20 a M 4.7. 1.08.83 a M 3.3. Dodavam, ze treba dodrzat cely postup. Chce to disciplinu, nie improvizaciu. Mne to ide stabilne s ICE SL, nezdielam: PIP 2x HD, nahravanie 2x HD aj cez casovac z vypnuteho stavu, nahravky odkodovane, pravidelne nahravam napriklad Terapiu = 5x tyzdenne, mam 40 bezchybne nahranych dielov, timeshift nepouzivam, box netuhne, EPG ide. 1x za tyzden si nepozorumie s TV Joj. Ze to tebe nejde je len a len tvoj problem. Nebud skrob a zaplat niekomu, kto tomu rozumie lepsie ako ty. Kludne to moze byt podla tvojich kriterii aj zaciatocnik. Dolezite je aby vedel co ma robit. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
satanraději jdi do VU+ DUO, nebo Clarke-Tech/Xtrend ET 9x00. Cenově jsou na tom podobně a minimálně z vlastní zkušenosti můžu potvrdit že Clarke-Tech ET šlape jak hodinky.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
losparaboNezdielaš, nepoužívaš timeshift, ale nepriamo tvrdíš (vetou "Ze to tebe nejde je len a len tvoj problem"), že v boxe problém nie je. Keď budeš používať box v celom rozsahu funkcí, ktoré výrobca resp. dovozca deklaruje, potom nám tu píš akí sme neschopní. A ešte nám napíš, či používaš motor. Skús nechať načítať EPG z 2-3 družíc, a potom vyskúšaj tú stabilitu... A ešte jedna poznámka. Nerobte z toho príjmača niečo, na obsluhu a nastavenie čoho treba aspoň 3 VŠ a 4 kurzy. SPRÁVNE nahratie FW a pluginu nie je pre bežne technicky zdatného človeka naozaj žiadna veda. Hlavne v prípade, ak sa niekedy pohyboval na uvedenom fóre a čítal postupy. |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...legalne pouzivat kartu skylink ICE znamena pouzivat ju v original module a zhotovovat z nej neprenositelne zaznamy . to su licencne podmienky pouzivania kariet skylink. Vsetko ostatne je nelegalne . Pouzivanim pluginu Mcas sa uzivatel dopusta trestneho cinu . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Podla akeho paragrafu?A coho sa dopusta predjaca/dovozca ktory deklaruje funkcnost "domacich kariet" v citackach?Ten paragraf je jednoznacny,nie?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
grantecTy sa dopustas trestneho cinu za blbost. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Není to nějak na hlavu.V takovém případě by měli jít na čtvrtinu ceny a ještě by to bylo drahé. :))) :))) Rv |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
TO:grantecAno máš pravdu, ale zkoušel jsem i CAM od MASCOMU a i když tvrdí, že umožňuje paralerně dekódováni více stanic, tak mně to v HD-BOXU 9200 nefunguje. Pokud je to tak jak píšeš, tak ať dovozce na bednu od satu napíše, že slíbované fce budou možná dostupné, když se uživatel dopustí trestného činu. Je k zamyšlení k čemu slouží to vaše fórum. I navádění k trestnému činu je trestné.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
Rastoaky disk tam mas overeny? velkost a typ. |
satan
![]() |
|
satanZistím v pondelok,box som kupoval pre kamoša, pamatám, že tam má 1TB 3,5" HDD. Má naň pripojený ešte aj môj 2,5"HDD,500GB,WDz DM800 a šlapú mu oba bezproblémovo, + ďaľšie HDD, čo má na sieti. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
![]() |
|
Rastook. asi si ma presvedcil. usetril od reklamacii a problemov. |
satan
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |