![]() |
|
Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyřešenyProblémy s HD-BOXEM 9200 přetrvávají. Zvláště ti majitelé, kteří chtějí používat box legálně s kartou Skylink ICE mají neskonalé problémy. Box několikrát do týdne ztuhne a pomůže jen zadní vypínač, nemluvě o zakódovaných nahrávkách přes časovač. Neexistuje žádná osvědčená kombinace FW a pluginu, která by zajistila bezproblémový chod tohoto přijímače. Jakýsi pirát Dempsey z fóra satdigitalne, který zjevně nepoužívá tento přístroj k legálnímu příjmu, neustále na tomto fóru osočuje všechny, kteří poukazují na chyby tohoto přístroje a ve většině případů hrubě uráží diskutující s tím, že je nakonec odstaví od tohoto fóra. Vlado Mečiar je možná jeho otec. Jakýsi lubos3nec slibuje už druhý týden nový FW, ale evidentně se nic neděje. Zřejmě jsme opět naletěli zlatokopům, kteří se napakovali a podpora je na bodě 0. Kdo nevěří http://forum.satdigitalne.cz/index.php . Já osobně jsem si k tomuto přístroji pořídil Belkin přepěťovou ochranu s dálkovým ovládáním, ať nemusím stále chodit k HD-BOXU 9200 a vypínat jej ze sítě když vytuhne. Určitě se zde ozvou zlatokopové, kteří jsou přímo na tomto HD-BOX přehřívajícím se šuntu finančně zainteresováni, že neumím přehrát FW, nový plugin atp. No já to sice velmi dobře umím, ale i kdyby náhodou ne, tak by měla být podpora taková, aby to zvládl i amatér, jak je obvyklé u konkurenčních zařízení. Možná bylo uvedení HD-Boxu jako alternativu k dražšímu OCTAGONU dobré, ale vsadit na podporu od idi_tů typu Dempsey byl krok do louže. Tento rádoby moderátor či administrátor, když si neví rady, což je povětšinou vždy, pouráží všechny dokola a dá dotyčným zde známý banán. Přátelé, nejsme tak bohatí, abychom kupovali HD-BOXY 9200, které zjevně nefungují tak, jak proklamuje dovozce. Zná někdo zaručeně funkční FW + plugin, který bez problémů funguje s kartou SKYLINK ICE, tedy nahrává 2 nezakódovaně prg. přes časovač, netuhne a umožňuje využívat funkce timeshift nebo PIP? Pokud ano, prosím podělte se. Děkuji George.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
@losparabotak si vyměňte s George přijímače navzájem a pak nám dejte vědět.Snad bude George s tvojím přijímačem spokojený a ty pocchopíš jeho problémy. ;) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
TO:bublajsNesmysly meleš Ty. Já testuji HD-BOX 9200, externí HDD, karta SKYLINK ICE FW např. 1.08.83 + MC z 3.3.2011 nepřipojen k netu. Tipoval bych, že jsi našrot ožralý, protože pokud nenapíšeš v jaké konfiguraci a hlavně jaký HD-BOX máš pod palcem, tak je to o ničem. Všichni víme, že sdílení a jiné fce jedou relativně O.K. Ale ten HD-BOX 9200 nejede, tedy neumožňuje proklamované fce s ICE kartou SKYLINK.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
TO:RAFI007Dobrý nápad, ale jen přes prostředníka, nějak tomu "losparabo" nevěřím. Co potom dělat s cihlou pod vánočním stromkem. On bude mít boxy 2 a já ho.no. :))) :)))Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
GeorgeNa forum.satdigitalne.cz 7.11. píše autor Supersat (podle čtení asi dovozce HDBoxů):Problém není v kartách, dva přijímače 9200 a 9300, stejné softy i stejné pluginy. Dvě různé karty a oba zamrzly ve stejnou sekundu, Nějaký bordel ve streamu ... Stream nahraný tak uvidíme , je třeba udělat analýzu .. Tak se zeptej, jestli třeba po měsíci už něco zjistili. Nahráváš z vypnutého stavu? Bez hodin na displeji? Mám tu teď taky takovou jednu poblázněnou devítitřístovku s diskem uvnitř a kartou ICE, po kompletním přeinstalování se kousala při nahrávání a z časovače nenahrála jedinou nahrávku, vždy byla vytuhlá a záznam v časovači zůstal. Po zformátování disku běží teď třetí den bez zaváhání, načasované nahrávky z vypnutého stavu (bez hodin na displeji), PIP, nahrávání jednoho a sledování jiného programu, konfigurace Maxiboot+1.08.83(Octagon)+oscam. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Je velmi zajímavé, že majitelé nachlup stejných přístrojů lišících se jenom softwarem např. Octagon nepláčí |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
3 losparaboTy víš o mně prd, ale já vím o tobě všechno a nemusim mít u tebe namontovanou ani kameru. Si jedinec zákonem chráněni... 2 losparabo :bigeyes:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
TO:udrzba"na foru satdigitalne jsem nasel tento prispevek:"Zdravím mám Openbox S7 a kvuli čěštině jsem ho předělal na HD BOX 9200 a kvuli nestabilitě tohoto boxu sekání a zamrzání obrazu skrátka je pořád špatné Firmware, jsem ho předělal na Octagon SF 1018 mám tam Fw 1.09.61 a je konečně stabilní nahrál jsem tam nasscam 1.0.19 CS a vše šlape jak má to vše touto pomocí reseller changer tady je odkaz." http://www.forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=172&t=7600 Tak trochu dává za pravdu Georgovi, ale také nabízí řešení, předělat HDBox na Octagon. Registrován: 03/2010, Autor: udrzba" Tak jsem to flešnul na Octagon 1018 a nainstaloval plugin nascam. Jiná je trochu grafika, ale jinak menu téměř totožné s HD-BOX 9200. Co mně ale dostalo, je nascam, který jsem do dnešního dne neznal. Super sdílečka na 31 dní free. Samozřejmě, že to není, co hledám, ale v týdnu vyzkouším FW OCTAGON s nějakým MCAS. Každopádně "udrzba" díky za tip. R^ :))) Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
George se dočkalTak jsi se konečně dočkal.Testuj :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Stále čekám na reakce od George.Zda již mu HDBox funguje,tak jak má.Včera ti vyšla další verze 1.09.94 a podle reakcí na satdigitalne velice pozitivní. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
HD Box 9200 mrznuti a nestabilita?Ahoj mám tento box a chci se zeptat jestli máte pořád ttyo problémy co tu popisujete, nebo zda jste už našli ten správný fw a pluginy? Díky... |
Pajinek88
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Fw Test z 06.02.2012 a Mcas téhož dne.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...To: lachtanTak dej pak vědět jak si dopadl. já zkusím osvědčený nebo nejvíc použivaný 1.9.94 snad to pude. všechno dobře. |
Pajinek88
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Firmware 1.09.94 je stále i po půl roce stále nejlepší pro bezchybnou činnost přístroje. R^Bohužel ty další asi tři novší verze mají nějaké mouchy které po vydání opravy další verze odstraní ale zase se objeví jiná.To opravdu nechápu kde vzniká tato neschopnost. :lookaround: |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...A jaké pluginy Mcas a sambu by jsi doporučil pro tento fw? |
Pajinek88
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...- mcas_120102 dobře spolupracuje se všema CRW/IRD kartama od Skylink i bezproblémové nahrávaní ze dvou tunerů.Sambu nepoužívám ale preferuji FileZila. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Velké problémy s HD-BOXY 9200 stále nevyře...Díky vyzkouším.. |
Pajinek88
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |