Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink frekvencia 11836+TV Panasonic

Mám TV Panasonic s DVB-S/S2 tunerom a Skylink ICE kartu. Po naladení novej frekvencie 11836 mi našlo program TV JOJ, JOJ Plus a Patriot,avšak na obrazovke černota a nápis "Žiadny signál". Neviete mi poradiť, v čom je problém? Mám komplet ponuku od Skylink-u a všetko mi ide bez problémov. Ďakujem.

MartinTO
Registrace: 10/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink frekvencia 11836+TV Panasonic

signál a qalita něco ukazuje?? Nezpletl si Hor.s vetikálem??

koax
Registrace: 2/2008

Když mu to ty 3 proramy našlo, tak si nemohl nic splést. Nejlíp kontaktovat servis Panasonicu.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Pri kontrole stavu signálu, kvalita signálu a príjem signálu neukazuje nič. Keď ladím frekvenciu a zadávam parametre, tak kvalita signálu a príjem signálu ukazuje max. Polarizáciu som dal správnu, Horizontálnu. Zistil som, že pri ladení frekvencie zadávam prenosovú rýchlosť 27500 KSym/s, ale pri kontrole stavu signálu mi prenosovú rýchlosť zobrazuje 28200 kS/s. Neviem, kde je problém.

MartinTO

Myslim ze na tu dobu co velky Panasonic posobi v strednej europe by uz mohol vyrabat soft prisposobeny na tunajsie prijmove podmienky na vyrobky ktore idu na tzv. domaci trh. :fuming:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

A co tak poslat stížnost do plzně zde se vyrábí, možná stím něco udělají...

Fanyn
Registrace: 11/2007

bud cita NIT - kde je na niektorych transponderoch pre 11836 uvedena 28200 , alebo to ma v databaze 28200 pre 11836,
skus 11837 - mozno ho "oje..."

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Ale ještě před tím řádně zkontrolovat signál na sat.anténě např.pomocí jiného boxu..zda tato frekvence funguje.A ještě když ladíš a změníš rychlost přenosu na 27500 tak mně napadá zda se nemusí potvrdit její uložení a pak ladit.Tohle např. funguje u sharpu..

Fanyn

netreba kontrolovat - panasonic nevie nic nove - vsetko cita z internej tabulky. ked pre 23,5 ma 11836 s 28200 - tak ju nacital z tabulky pre inu poziciu. interny dvbs2 tuner v panasonicu na zly soft a sikmooky to nevedia spravit - len natvrdo dopisat existujuce udaje.
treba pockat na patch a ak je prijimac v zaruke- zavolat si technika na nahranie softu - ono ich ta hlupost hned prejde a mozno im svitne v mozockoch, ked tak 500 ludi bude ziadat. :)

grantec
Registrace: 3/2007

reand.

zdravim ta, maš telku s wifi, ak ano, stahni si nový soft, malo by to potom ist, mne to našlo bez problemov...nedavaj automatick, ale zadaj prenosovu rýchlosť, potom ho najde... :)

poldo
Registrace: 1/2007

Zadej ruční vyhledávání, ručně frekveci 11836. polar.H, ručně 27500 a vyhledat. Načetly se všechny 3 stanice OK.
Kotrola - signal 100%, kvalita 100%, frekvence se objevila 11837. Hlavně pokud máš údaje, nepoužívej automatiku. Přesné najdeš na www.lyngsat.com . A nemusíš ani jezdit do Plzně, leda na dobry pivo. Není co řešit.

Teryk

Zdar synci,ale v Plzni krome dobreho piva a momentalne fotbalu se dela snad jen hardware.Pokud by se totiz delal software,tak verim tomu,ze nasi synci by vse dotahli precizne.
Rekl bych dale,ano pro Panasonic (a ostatne kazdou firmu) je cesky trh prilis maly a nezajimavy,proto budou sikmooci vzdy krok zpet (i kdyz nekdy muze krok vpred znamenat i dva kroky vzad,jak to popsal V.I.Lenin:)).No a pak jsou zde urciti prodejci,kteri prodaji vse co jim prijde pod ruku a tedy i TV z potopene lodi u Argentiny.

hdpe

No veď zadávam ručne, ale stále mi tam naskočí 28200. Aj keď zadám ručne frekvenciu 11837, stále mi to skočí na tú pôvodne vyhľadanú 11836 s rýchlosťou 28200. A to isté platí, aj keď zadávam ručne rýchlosť 27500, vždy sa mi zmení na 28200. Neviem ako vymažem tú pôvodnú frekvenciu, aby som mohol opäť naladiť ručne 11836 s rýchlosťou 27500. V TV mám aktuálny softvér 2515-10300.

MartinTO

Martine, asi ti nezbude nic jiného, než začít od začátku, jako když jsi donesl TV domů. Původní nastavení získáš: Menu-nastavení-expediční nast.-veškeré nastavení bude smazáno. Jestli si na to troufáš dej OK, dostaneš vše, jak jsi začínal. Vypneš, za chvíli zapneš ukáže se: vyber jazyk-slov, dál vyber stát a tady dej německo a pokračuj dál...Jestli se ti to nepovede, nezbyde napsat technikům Panasoniku. Jinak do budoucna, slovíčko "nejde" se nahrazuje "neumím" a naučím se.

Teryk

A jeste bych doplnil aby softwarovi inzenyri skoro vsech znacek TV uz pochopili,ze Amerika jiz byla objevena.
Nemuseli bychom tady cist opravnene namitky.Takze do budoucna slovicko "neumim" se nahrazuje "synci zrobte to poradne" a ja se to naucim.

hdpe

hdpe já si myslím, že v Plzni je pouze montážní linka. To znamená, že jim tam navezou součástky z celého světa, každý dělá něco a čím je větší serie, tak levněji. Jak jsem se díval, tak čistokrevný japončík je jem panel. Nevím, jestli vůbec v Plzni zasahují do SW. Tam jde pouze o šikovné ruce a relativně nízké mzdy. Kde máš třeba továrnu na obrazovky v Hranicích, ještě nedokončili spor s místní holičkou o pozemky a už jsou pryč. Zůstanou prázdné haly... Česky řečeno obchod je obchod. Jak přestanou plazmy tak bude v Plzni stejně. napiš do info Panasonic, proč to tak je se SW. Možná ti odpoví ale spíš to nějak zaobalí.

Teryk

Totéž co Wistron v Brně, kde se takto montujou LCD Sony (z panelů Samsung).

Pitomec
Registrace: 9/2011

Zdar obchod je obchod,samozrejme,tak jak pises,pokud budou vyhodnejsi podminky,tak to zde zabali vsichni.Cesky (ne kazdy) obchodnik je do jiste miry specificky ,levne koupit a draho prodat,bohovsky o(nevhodné slovo).Mnohdy elektronika neni urcena pro nas trh,je z potopene lodi a jaksi se to "dobastli".Vadi mi to,ze Praha je ve Vidni,predstavte si,ze ve vyrobku urcenem do Finska,by jste pri ladeni meli zadavat zemi Svedsko:).To by nas asi hnali sFinskym krokem.Bohuzel jsme maly,temer zadny trh,kdyby totiz aspon jeden sikmooky soudruh se poradil,nebo zaplatil tady nekoho u nas,ubylo by nam zrejme mnoho problemu...To vsak nehrozi a jak jsem jiz glosoval v predchozich tematech,nikdo z odpovednych zastupcu na letisti v CR nepristane,aby prakticky predvedl u zakaznika jak seradit programy:) ,vem si napr. polozku "expedicni nastaveni" ,tuz je toto normalni?Factory reset,to uz beru.
Architekti kupuji televizory a domaci kina,zednici uz radi,jak mas udelat anteny...Ve vysledku prijdes k takovemu zakaznikovi a vypadas jak (nevhodné slovo),nebot nelze nic-seradit programy,zprovoznit modul s kartou ani udelat tovarni reset...a zakaznik se divi

hdpe

U toho Panasonicu byly taky potíže s DVB-T a to oficielně vysvětlovali, že v době tvoření SW u nás nefungovalo DVB-T. Je to škoda, že si tak kazí jméno firmy. V dnešní době už platí zapni a hraje to. Nějaké obcházení přes Německo a nebo Finsko je trapný. Třeba takový Sencor to má vymakaný ale má zase jinou chybu-nastavíš to a ono to za půl roku můžež vyhodit. Perlička na konec-známý si koupil za 240,- uni DO v Makru. Pěkně modře svítilo a dál nic. Při reklamaci DO letělo přímo do koše a peníze vrátili.

Teryk

pro - MartinTO
Ano máš pravdu zase nějaký podvrh od Skylinku mě to dělá to samí a nejen mě . Psal jsem do Prahy panasonic.praha@eu.panasonic.com a čekám odpověd . Je třeba je na to upozornit a čím víc lidí tím lépe. pokud chceš mohu ti napsat jak to dopadlo dej adresu

standa111
Registrace: 11/2009

ted jsem to zkoušel znovu a zase mi to padá při zadání 28200 kS/s na rychlost 29900 kS/s dříve 28200 kS/s zadával rychlos a padlo to na 27500 kS/s ,
Proto se ptám jde vám tato frekvence a program Patriot, někomu ? Jakou máte frekveci pokud to jde ? Zdá se mi že to zatím zkouší a pokaždý se mi naladí jiná rychlost a proto to zatím nejde .

standa111
Registrace: 11/2009

pre - standa111
Ja som tiež písal na e-mail do Prahy, ale už sa mi to podarilo naladiť. Treba dať v TV "Pôvodné nastavenia", dať TV do továrenského nastavenia a ručne naladiť všetky frekvencie, pričom som ručne zadal frekvenciu 11837 a nie 11836 a rýchlosť 27500 a už mi to ide.

MartinTO

standa111

Co s tím má proboha společného Skylink? Zřejmě měl někdo od Skylinku dohlížet při výrobě přímo v Panasonicu a ihned na místě odstraňovat chyby, které soudruzi z Panasonicu při výrobě nasekali. :))) :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Jak jsem psal výše mě to šlo na první pokus. Mám TX-P50V20E včetně připojení na internet. Už 2x se mě nabídla změna SW, poprvé hned po instalaci a teď asi před 2 měsíci, kdy byly doplněny další služby připojení na internet. Možná, že tam byly ukryté i další změny. Skylink s tím nemá nic společného. Jak čtete tady v diskuzích podobné nedostaky mají i různé SAT příjmače. Nejsem agent Panasonicu (jak mě tady kdosi nazval), ale každý problém má své řešení. Někdy i to, že se vše hodí do popelnice.

Teryk

pre - Teryk

Máš v TV SW 2.515 alebo nejaký iný?

MartinTO

SW: 2515-10300 Stat.1: 0071-0502-4000-0000 Stat.2: 0038-115-010001 Stat.3: 0000-3201 0000-0000 HDAV/Control: 5

Teryk
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra