![]() |
|
MTV poket:-)zdravím...mám dotaz...na argusu mini ip mi jede v pštrosovi veškerý paket MTV ale na arivě mi nejede vh1classic s tečkou a mtv base france...ptám se ,kdo ví proč?:-)dík hezkou neděli ps: momentálně vh1 Depeche moda :the best of R^ Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: MTV poket:-)Asi ti na pstrosovi nejde viacess. Ostatne ti idu cez cryptoworks. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: MTV poket:-)Na argusech to jde,na kartě také.Je to nějak rozdělené!Bohužel. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: MTV poket:-)VH1 classic, ESPN nebo TCM/Cartoon chodí na klíče Canalsat France. záleží jestli to software zvládá, jestli je podporaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: MTV poket:-)aha ,čili vh1classic jede v argusu přes via a ti ostatní přes crw?..mno je to možné....na arivě tedy to krom těch zmíněných jede jako kdyby to bylo FTA:-ODiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: MTV poket:-)u Tebou zmiňovaných příjmačů záleží jaký je nahrán firmware a jeho podpora k danémů příjmači ... ;)(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
![]() |