![]() |
|
Mimo misu: napalovanie multisessionV napaľovaní na DVD RW chcem zvoliť funkciu multisession, aby som mohol časom pridávať rôzne snímky z foťáku. Vo Windowse nemám s tým problém ale Nero mi túto funkciu neponúka. Ako ju možno v tomto programe zadať? Mám verziu Nero BurnLite, ktorú môj DVD recordér akceptuje. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
DVD multisessionno a uz si pri predoslom napaleni na to medium z-volil multisession alebo si urobil jednu session a tu uz aj uzavrel?! Ak to druhe, musis RW medium zformatovat a napalovat na novo s tym ze uz budes vyberat multisession.Inac ked sa takto nevyznas v napalovani tak len aby si vedel ze kazda multisession - uzavretie ciastocnej session, ti ubera z kapacity disku. Ak ti chces pouzivat RW medium akoby "disketu" (na priebezne nahravanie suborov) pouzi radsej UDF format... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: napalovanie multisessionNezvolil som nič, lebo Nero mi žiadnu možnosť ani uzavretia DVD neponúkol. Budem rád, ak mi poradíš, ako multisession zvolím. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: napalovanie multisessionAké Nero to máš? Už pred x rokmi Nero ponúkal napaľovanie multisession cez Nero Expres. Ja používam Nero 6.8.xx a tam mám rozšírenú ponuku možností zvoliť si to, čo potrebujem. Keď potrebujem pridávať dáta, idem cez funkciu Nero Expres. Pri používaní funkcie multisession doporučujem na dvd disk pripaľovať len na jednej a tej istej napaľovačke. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: napalovanie multisessionUpresním verziu toho Nera:6.6.0.8 |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
![]() |