Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo misu: napalovanie multisession

V napaľovaní na DVD RW chcem zvoliť funkciu multisession, aby som mohol časom pridávať rôzne snímky z foťáku. Vo Windowse nemám s tým problém ale Nero mi túto funkciu neponúka. Ako ju možno v tomto programe zadať? Mám verziu Nero BurnLite, ktorú môj DVD recordér akceptuje.

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

DVD multisession

no a uz si pri predoslom napaleni na to medium z-volil multisession alebo si urobil jednu session a tu uz aj uzavrel?! Ak to druhe, musis RW medium zformatovat a napalovat na novo s tym ze uz budes vyberat multisession.
Inac ked sa takto nevyznas v napalovani tak len aby si vedel ze kazda multisession - uzavretie ciastocnej session, ti ubera z kapacity disku. Ak ti chces pouzivat RW medium akoby "disketu" (na priebezne nahravanie suborov) pouzi radsej UDF format...

krikri

RE: Mimo misu: napalovanie multisession

Nezvolil som nič, lebo Nero mi žiadnu možnosť ani uzavretia DVD neponúkol. Budem rád, ak mi poradíš, ako multisession zvolím.

Karner

Aké Nero to máš? Už pred x rokmi Nero ponúkal napaľovanie multisession cez Nero Expres. Ja používam Nero 6.8.xx a tam mám rozšírenú ponuku možností zvoliť si to, čo potrebujem. Keď potrebujem pridávať dáta, idem cez funkciu Nero Expres. Pri používaní funkcie multisession doporučujem na dvd disk pripaľovať len na jednej a tej istej napaľovačke.

ozzy2
Registrace: 7/2008

Upresním verziu toho Nera:6.6.0.8

ozzy2
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra