Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HD a skart

Dobrý den. Mám problém s přijímačem při sledování HD programů. Když přepnu na 1920x1080 tak skart, který používám na nahrávání na DVD rekordér, se taká přepne. U některých přijímačů výstup ze skartu zůstane stále stejný jde o to, že když zapomenu přepnout na PAL, tak se mi nic nenahraje. Potřebuji vědět, který přijímač skart nepřepíná?
Dík

marcelo
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD a skart

Vy se mi líbíte. Hádáte se o nahrávání na HDD nebo DVD a vlastně mne nikdo nanapsal, jestli ten jeho přijímač také přepne skart a nepřenese signál. Mne přece nejde o nahrávání HD programů. Já využívám hlavně HDD v rekordéru a po shlédnutí smažu. Ale musí se to nahrát a o to jde, že když to ručně nepřepnu na PAL, tak se mi nic nenahraje. Je jedno jesti přijímám SD nebo HD program.

marcelo
Registrace: 8/2007

Dneska praktický každý HD SAT receiver umí záznam přes USB, takže proč to dělat jinak a navíc tak krkolomně do DVD rekordéru? Nechápu :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

marcelo

Myslím, že jsem ti odpověděl. Vidím to na výměnu stroje, protože řešení jsem u tvého satelitu už kdysi hledal, ale nenašel. Nebo kup za 400 kč settopbox a nahrávej z pozemního vysílání, pokud ti to stačí.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

marcelo

reseni je jednoduche a proste. vyhod ten tvuj rekorder a nahrad ho externim pevnym diskem (bohuzel je po povodnich na tajwanu cena nahore) nebo nejakou vetsi flashkou. opravdu ti ten opruz s rekorderem nestoji za to i kdyz si nekteri zdejsi diskuteri mysli uplny opak.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Že si někteří diskutující myslí opak, než ty radíš, ještě neznamená, že ty radíš správně a oni ne.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Žádná rada nemusí být správná a současně mohou být správně všechny, když nevíme priority.
Zda se někdo chce drbat s nahrávkou původní kvality v PC či dokupovat HDD nebo upřednostní jednoduchost DVD a kvalita je mu někde u pr..
Z "problému" uvedeného v původním dotazu to spíše tipuji na ten druhý případ ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

Hezky jsi to napsal R^

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra