Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Fergoson 8900 zálohování settingu

Nejde mi stáhnout setting na flashku,je na to nejakej klíč,že mi to nejde.Díky za radu.

lukyy
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Ferguson 8900 zálohování settingu

Předpokládám, že Ferda flešku vidí a že víš, jak se záloha kanálů z STB na flešku dělá. Stejný problém jsem měl, když jsem do Ferdy přidal novou SAT pozici, naladil a přidal programy a provedl setting, který jsem potom dal do jiné verze FW. Pak už setting nešlo udělat. Přes *Uprav transpondér* zkontroluj, jestli u SAT pozic nemáš místo názvů satelitů otazníky. Jestli ano, pomůže přes funkci *Kanál - vymazat* výmaz těch satelitů s otazníky. Po experimentech s FW jsem skončil u 11.24.3E a spokojenost.

rampler
Registrace: 10/2011

RE: Fergoson 8900 zálohování settingu

Ferda flešku vidí,sw na ní dostanu ,nevím jestli dělám chybu:menu*usb transfer*stb to usb a ok . A restartuje se přijímač hm a toje divný.

lukyy

Pokud si vzpomínám musíš ještě předtím zvolit, co chceš vlastně zálohovat. Zda fw nebo setting.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Setting nejde vyexportovat proto, že je v něm zřejmě nějaký chaos, který sice přo příjem programů nevadí, ale při pokusu o export settingu na USB jde stroj do restartu. Např. můžeš mít jeden satelit naskenován a uložen pod dvěma různými čísly antén. Tento chaos byl příčinou stejného problému u mě.Zkus pátrat tímto směrem, třeba přes tl. SAT na DO.
Jestli přijímáš jenom 1 nebo 2 pozice, tak bych se tím netrápil, dal továrko a naskenoval znova. Hodně štěstí.

rampler
Registrace: 10/2011

Je to tak mám tam dva Thory ,tam je chyba ale já mám 23 pozic s motorem takže to je zlé.Ale důvod proč jsem to chtel zálohovat je vtom že při přepínání programu nebo družice mi to na telce ukáže HDMI a zkontrolujte připojení,to znamená mi na vteřinku vypne signál s prijímače do televize tak jsem chel dát tovární nastavení jestli se to odstraní ale vše jsem provedl a je to stále stejný,takže chyba je v přijímači.Z toho vyplývá že to chce servis.jinak dík.

lukyy

Nebolo by jednoduchšie jeden, alebo aj obidva Thory vymazať, jeden potom pridať spolu s TP, natiahnuť programy a spraviť setting na USB? Dávnejšie pri stiahnutí nového FW som mal podobný problém a takýmto spôsobom som to vyriešil.

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Nenašel jsem jakým způsobem vymazat ten Thor at jsem hledal jak jsem hledal.Jinak jsem zjistil závadu ,zlobí to HDMI protože jsem to zapojil na komponent a jede vpohodě i při přepínání družic.

lukyy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra