![]() |
|
Problém s kartou Skylink Irdeto ICEZdravim,doposud jsem bez problémově provozoval v přijímačti Medialink Linux (posl. verze FW) karu Skylink Irdeto ICE, která se vždy inicializovala jako Cryptoworks. Cca před dvěma týdny přesně nevím to nějak přestalo fungovat. Neporadíte někdo co s tím? Když tam strčím zapůjčenou starou kartu Cryptoworks, tak to funguje. Četl jsem někde, že Skylink má teď nějaké problémy... Nemáte někdo podobné zkušenosti? Díky. Smolař Své zkušenosti jsem napsal výše. Smolař |
smolarcz
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou Skylink Irdeto ICEpokud nenapises konkretni informace jakej CAS, verzi FW a podobny veci pouzivas, lze s jistotou rict jen to, ze to mas rozbity.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou Skylink Irdeto ICEAhoj,FW mam 1.1.5234.1 a CAS Module Control (v0.4-3) Smolař |
smolarcz
![]() |
|
RE: Problém s kartou Skylink Irdeto ICETaky se mi zda ze je neco jinak...mam ice a nikdy me nedelala problemy..a asi tak tyden zpet..zacala se zakousavat...je to jednou za casDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou Skylink Irdeto ICEBohudík, tvoje zkušenosti nemám, 2xICE karta (SkyLink a ORF) jedou v Dreamu jak mají. R^DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
smolarczsky nemá žádné problémy-problémy jak je vidno máš ty. :) A ty jsi nedokážeš provést sám refreš :laughing: ?Na stránkách sky je to normální-hlavně nepiš že nemáš založený svůj účet.Jinak je tady provider.A že se ti to seká se nedivím-co je to za CI modul? :lookaround: Tam bude jádro problému-pujč si jiný a testuj. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou Skylink Irdeto ICERe? A ty jsi nedokážeš provést sám refreš :laughing: ?petr33, na co refreš, ta je přeci úplně k ničemu a nikdy nepomůže! smolarcz vem modul s kartou jinam a odzkoušej. Nebo do modulu strč jinou funkční kartu ICE a uvidíš. Neprovozoval jsi ji například pouze měsíc a nezapomněl jsi ji zaregistrovat? Možností je hafo. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
cb21dodej log komunikace s kartou vyvojarum softu at to opravejDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou Skylink Irdeto ICEjde vám Man-X?..Včera jsem to skusil a nic.. |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
bublajsano,rekognoskuju tratovou telekomunikaci a předám jí ojoj1 na dalěí zpracování,děkuji:-))))))))))))))) R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Problém s kartou Skylink Irdeto ICEAhoj, samozřejmě refresh jsem dělal, jinak bych sem ani nepsal,,,Zajímavé je, že to donenedávna fungoval, ale od jisté doby ne... Ze starou kartou to jede... |
smolarcz
![]() |
|
![]() |