Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Dekodovací modul a Tv Samsung UE40D6530

Chci si koupit tuto televizi s vestavěným sat.tunerem,tak prosím o radu jaký modul použít aby šlo nahrávat i zakodované programy.Někde jsem se dočetl,že s některými moduly to není možné.Mám kartu Skylink Ice.Díky za odpověd.

kufic
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dekodovací modul a Tv Samsung UE40D6530

Tuto TV jsem kupoval asi před 2 měs. společně s modulem SMIT. Mám jinak doma všude Dreamboxy a toto jsem chtěl pro děcko aby mělo jeden ovladač a aby to bylo co nejjednodušší. Což o to, jednoduché to je, až moc. Nedá se tam skoro nic nastavit. Trošku jsem laboroval v menu aby mě to vůbec něco naladilo, ale nakonec to jede, karta ICE Skylink. Jinak v krabici od TV je takovej bastl co se naplácne do konektoru zezadu TV. Pokoušel jsem se to následně zase odpojit a nepochopil jsem ten systém "PUSH" :-)) Jinak až tam potom kartu zastrčíš tak už není až tak jednoduché to z té čtečky zase dostat.
Už bych do toho ale nešel, vzal bych stejný model TV ale bez SAT a za ušetřené peníze vzal nějaký drek extra. Kdyby jsi potřeboval další info tak klidně napiš.

Klokan008
Registrace: 6/2010

ja ma le40c670, kartu mam ICE, modul mam aj Mascom aj Eurocam oba CW a nahravat ide vsetko, s modulom Skylink Neotion Irdeto alebo SMIT Irdeto mi pri niektorych filmoch vyhodilo, ze z dovodu autorskych prav sa neda nahravat, tak pouzivam len cryptoworksovy modul. Na tom Mascome som ale musel urobit update fw cez kodovane ORF na 19,2, aby mi chodilo Discovery HD Showcase.

Tomic
Registrace: 1/2011

Souhlas s Klokanem008. Což oto modul jde lehce vytahnout(pokud nemáš maxi ruce), tedy až na ten bastl co je tam, ale ten není potřeba po nasazení vyndávat. Zkousel jsem jak ten smith, ale byl vadny(smůla, po výměně ok) tak i IRDETO od Mascomu, ale ten bohužel s touto TV moc nechodí. Nešlo odkodování např. Markizy HD. Jinak ladění je ok, uspořádání programů tragédie. Ten systém od Samsugu je dobrý na 10kanálů,ale pří větším počtu je to na děs. Systém zadej číslo kam chceš přesunout a následně si pamatuj číslo původního kanalu je dost not user friendly. Raději použij varientu od Klokana.

streki
Registrace: 12/2008

to Klokan008

a ten "bastl" je v baleni v cene TV alebo sa to musi zvlast dokupit?

Tomic
Registrace: 1/2011

2Tomic: No ja měl u Mascomu verzi 1.23 a stejně mě nešla ta Markíza HD. Odezva přepínání byla pomalá. Možná si chtělo více pohrát s nastavením modulu.

streki

2Tomic: Ten bastl je v balení. Je to přechod pinů do pravého úhle. :)

streki

Děkuji všem za pomoc!

kufic
Registrace: 8/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra