![]() |
|
Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciNovy softwware verze 1.01.06 je k dispozici ke stazeni na Astra3A-sluzba OTA.Prinasi funkci DCM-automaticka aktualizace programu,automaticky doplnuje nove programy,zprovoznuje portLAN-internet TOPFUN,YouTube,Picasa a WIKI@TV.Naladeni prepnout na programSTV1-Menu-Nastaveni-System-Aktualizace softwaru Irdeto.Aktualizace by mela trvat asi 15min.Me trvala asi9min.Po aktualizaci dojde k restartu pristroje.Chtel bych upozornit,ze po aktualizaci jse me rozhazeli serazene programy.Pritom poradi programu v oblibenych zustali stejne.Ani po2-3 pokusech se me nepodarilo srovnat drivejsi poradi stale se to vracelo do poradi po aktualizaci.Az kdyz jsem vytahl kartu a pristroj vytahl ze zasuvky,tak to slo a vse funguje jak ma. |
broza
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 23 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciTento software doporucuji vubec nestahovat z duvodu mnoha chyb!! Pockejte prosim na opravenou verzi. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispozicijake to jsou chyby? |
broza
![]() |
|
a co HbbTV?Uz je funkcne na CT24? |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciS těma chybama je to tak , že je potřeba před a po stažení udělat tovární nastavení. |
petrx
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
re: .....rozhazuje se seznam stanic,to je snad dost velká chyba,ne?Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciBroza,tak jsem to zkusil jak pises a zatim to drzi.Ty stanice v oblibenem seznamu jsem nechal.Uvidime jestli to vydrzi.Po stazeni sw jsem provedl tovarni nastaveni.Vcera jsem vzal pristroj do prodejny a zkouseli jsme to bez karty a nic to nedelalo.Po pripojeni doma se vse znovu rozhodilo.Uz jsem to tu psal.Takze jsem zvedav co to udela a hlavne pri vypadku elektriny.Obavam se, ze se vse znovu rozhodi.Obraz se me zda ted trochu maznutejsi u sd a nez to bylo se sw 1.00.02. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciA o co je lepší ten nový soft?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciAsi to poslu do servisu a necham si nahrat puvodni sw nebo pockam na opravny sw.To muze trvat ale taky vecnost ze strany vyrobce.Co je taky k nepochopeni,ze se neprepisuji ciselne pozice pri presunu do oblibeneho seznamu a zustava tam pozice ze ktere jsme program premistili.To je si myslim taky dulezity prave z toho duvodu,kdyz nam nepujdou v hlavnim seznamu ulozit stanice tak jak potrebujeme.Spravne by to melo byt u obou sewznamu.Snad to v co nejkratsi dobe vyresi opravny sw a uvital bych v nem jeste sluzbu Hbb tv,ktera v tomto sw myslim neni. |
HYPER
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciTen nový soft katastrofa, kámoš v praci zmiňoval, že se ten nový soft nahraje do příjímače jen co je v příjimači soft končíci 06 co je 02 tak se neuloží?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciTenhle střep už ani zadarmo. Opravný soft u Humaxe? Chlapci neblázněte,to budete dřív v důchodu. :laughing:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciOTA už je zastavena.Stažení sw šlo zakázat 3x po sobě jdoucím odmítnutím stažení. Co s těma, kterým se to natáhlo (v sw 23 AUG 2011 ), to teda nevím.Na druhou stranu ale mají v přijímači oblíbený linux místo vidlí :))) Pro dobrodruhy dobrá zpráva, tento sw je možné natáhnout přes USB flash, je nutné ale před stažením provést tovární nastavení. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciNo proste to Skylink totalne po.s.r.al a bohuzel si zase pohnijit sklready kramy. Bohuzel.Je jen chabou skylinku, ze takhle totalne po.se.r.e HW nejlepsi prostroj z nabidky. Skoda. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciNepotentil to Skylink, potentil to Humax. Humax má smlouvu na přenos FW s Towercomem, nikoli se Skylinkem. Ve Skylinku z toho byli taky na prášky. :)))RAFI007 Pokud je mi známo, tak upgrade FW dolů není možný. Kdy OTA stopli? Ještě ráno jsem mluvil s dovozcem i Skylinkem a nikdo nevěděl kdy se Humax uráčí to stopnout. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciOno je to skoro fuk, kdo to pos.ral. Ja tu mem nyni 12prijimacu, z toho 4 jsou docela nasrani. Takze je v patek posbiram, dam jim Zebry a tyhle posypou na reklamaci. Zakaznik ma v navodu jasne napsane, jak si setridit programy, ten pristroj to neumi, zakaznik na certifikovany pristroj nahral schvaleny software, takze na reklamaci ma pravo.Cekat na zmenu u Towercomu/Skylinku/Humaxu, to je taky mozne ze mu driv skonci 2leta zaruka. Tento FW je paskvil, ktery nemohl byt radne otestovan. Ze jeste po dvou dnech neni oprava ale teprve horko tezko zastavena OTA je zalostny vysledek pece o zakaznika. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciAle jo JA, máš pravdu, zákazníkovi je to jedno a pokud jde o reklamaci, tak je jistě oprávněná.Mě se z mých montáží ozval jen 1 aktivista, který to pustil ručně a jeden, který měl FW 1.00.06, ten bohužel cucá aktualizace automaticky. Zatím to řeším jednou zápujčkou a druhý řekl že to do vánoc přežije a kdyžtak se staví. Ostatní, na které mám tel., jsem obeslal SMS, ať aktualizaci v žádném případě nedělají. Prostě veselý začátek týdne ;P |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciZastavili to někdy okolo poledne. Kdy bude k dispozici oprava neví, prý je to věc HUMAXu. Downgrade běžným způsobem možný není. Já jich mám mezi lidma cca 70ks a zatím vím pouze o dvou aktualizovaných kusech.Prostě supr dárek k vánocům. :fuming: :fuming: |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciNevím,jestli zrovna Humax je dobrá volba,ze své zkušenosti vím,přes osm let jsem vlastnil H 5500,že zrovna u téhle značky se fw nijak moc nikdy neinovoval,takže až zas tolik možností na nějaké zlepšení nehrozí,možná se mýlím,že třeba už dojde ke zlepšení a začne se víc pečovat o zákazníka a vývoj nebude nadále stagnovat. |
fesoj
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciUvital bych tam pri prepisu z hlavniho seznamu do oblibeneho aby se cisla zmenila na 1.2,3...atd.,nebo funkci zakazat zmeny,tak jako je tomu v recieverech Humax od digi tv,aby se seznam sam nerozhodil po pridani nove stanice a nove stanice aby se zaradili na konec seznamu. |
HYPER
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciBroza,jinak to nezabralo.Jakmile se pripsali nove stanice Markiza,Doma,tak se to cele znovu rozhodilo. |
HYPER
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciMe se to taky rozhodilo pri naladeni novych stanic,prodejce me to bez problemu vezme na reklamaci.Poslal by to na HUMAX kde by nahrali stary FW.Ja si pockam na opravu,Vyrobce na oprave intenzivne pracuje. |
broza
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciJa uz jsem pristroj poslal po dohode s prodejcem do servisu.Snad to do vanoc stihnou prehrat na puvodni sw a poslat to zpet.Na ten novy opravny sw jsem zvedav co prinese. :) |
HYPER
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciTak uz mam pristroj zpet.Zjistil jsem ale,ze misto puvodniho sw 1.00.02 z 8.SEP 2010 je tam nahran sw 1.00.06 z 23.AUG 2011.A jak tady ctu,tak si novy sw stahne sam aniz bych potvrdil volbu bud ano nebo ne.To neni dobra zprava.Doufam,ze az Humax opet spusti aktualizaci noveho sw,ze to bude ok. :-/ Jediny co ted vitam je,ze se stanice nerozhazuji v hlavnim seznamu a muzu si vymazat napotrebne stanice ze seznamu. |
HYPER
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciPanove pozor!Opet spustena aktualizace pro prijimace HUMAX.Kdyz jsem si doupravil seznam,tak kdyz jsem najel na EurosportCZ na 12344/h Astra1 tak se po chvili udelaly na info liste same 0000 a programy Hustler a Eurosprt se ze seznamu vymazali.Tak jsem to znovu naladil.V seznamu chybeli RTL 4,5,7,ostatni se naladilo.Pokud necham ten tp naladeny,tak se programy nevymazou.Tu aktualizaci jsem zjistil pred hodinou,kdyz sem najel na Stv2.V prijimaci mam stale ten sw 1.00.06 23.8.2011.Snad se to automaticky nestahne.V menu mam navoleno pro ladeni sitove vyhledavani vypnuto.Kdyz vypnu prijimac,tak na displeji zustane svitit asi 15 vterin cervena a zelena dioda a pak pouze cervena a prijimac se vypne.Asi ho vypnu vecer ze site. :))) Jinak hlavni seznam stanic,ktery jsem si sestavil,tak se neprepisuje s tim sw co tam ted mam. :))) Snad se nic nestane do rana. :))) |
HYPER
![]() |
|
RE: Humax IRHD 5100S-novy software k dispoziciTak zatim je to ok.Nic se automaticky nestahlo.Aktualizace sowftveru Irdeto je aktivni pokud najedu na STVcka.OK ale radeji davat nebudu,dokud nedostaneme od Skylinku zpravu, ze je otestovan techniky a je vse ok.Snad uz je to opravny sw od Humaxu.Nejak se mi to ale nezda. :) |
HYPER
![]() |
|
Humax IRHD 5100S.Ja mám sw 1.00.02 mne zas zmizne z obľuben. vždy 1.kanál napriklad v pevnom zozname mám 1 markízu hd dám ju do obľubených ako prvu a ohodinu jeuž druhá a čislo 1 už neni len 2. av pevnom ostane 1. |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |