![]() |
|
Mimo mísu. SoutěžeProminte mi takový troufalý dotaz. ?Proč vlastně nemá nějakou tu soutěž servr Parabola.cz ,když se tedka roztrhnul pytel na menších forech.(abečku či satdigitálně) :))) Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu. SoutěžeTřeba kdo rychleji refreshne kartu, ne? :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Suhlasim!Tak na to kolko reklam tu blika, urcite by sa nasli aj sponzori, oni ziskaju dalsiu dobru reklamu ktorou zasiahnu aj tych ktori maju ad-blokery, parabola navstevnost a navstevnici sancu na vyhru - vyhodne pre vsetkych, len treba chciet, vyvinut nejaku aktivitu. ;)BTW Rozhodne by to malo byt aj pre Slovakov. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
tak hned dve souteze.Zitra je jedno vyznamne vyroci a dalsi den take. Ani jedno neni radostne. To zitrejsi je jubilejni. Napovedy nejsou.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Mimo mísu. Soutěžea nepouzivat vyhledavac!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
jo toje nápad,jsi miliontým návštěvníkem,vezmi si výhru R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@SaxonPearl Harbor a Lenon. |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
HD-BOX 9200Jsem pro, ať třeba ten co má tu reklamu nahoře na ty Hodně Dobrý Boxy šoupne 100 ks těch šuntů do zdejší tomboly. Já na oplátku zajistím 100 ks poukazek pro výherce do Bohnic, Kroměříže a Opavy. :))) :laughing: R^Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu. Soutěžechocholousek ti v 9 zavola a prijede si pro tebe, stal ses prave vyhercem v soutezi tululum mesice mily Georgi :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu. SoutěžeCenu už máme, jen přemýšlíme jak zajistit, abych ji nevyhrál sám :-/http://www.auto.cz/bmw-335i-coupe-m3-junior-1426/foto?uid=4545b82520dc8 Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu. SoutěžeAle slibuji, že druhému pošlu HD satelitní přijímač Arion AF8000 HDCI silver s DO a bez modulu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
vyhraten kto posle SMS, vyhra zdarma dozivotne posielanie sprav ohladne CS-Link Baumax poukazek v pripade pol rocneho predplatneho Film+, DoQ alebo LeoTv, volania ohladne ankiet zlepsovania najsamlepsej linky zakaznikom 2010hviezdickahviezdickahviezdicka a dalej ho budu kontaktovat modry plynari, Telekokomon, a ini agenti s teplou vodou! A Jeejovisti!Vy jste ten co (to) prezije! Uz nini ve vasem mobilu! :))) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu. Soutěžejestli je zakladatel temata soutezivy ,tak proc si nejde sadit do sazkove kancelare ;) |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu. SoutěžeNeboj už jsem byl :))) Jen jsem byl zvědavý na ty vaše výlevy R^Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
RE: Mimo mísu. SoutěžeKarlos1: zrebovali sme, a zrebovanie dopadlo nasledovnekedze je kriza, tak mame len jednu cenu, ale cez to vsetko aj tato cena je hodnotna, a obsahuje mesacny pobyt na blackliste vyhercom sa stava uzivatel: Karlos1 pre korektnost treba dodat, ze vyherca s cenou nemusi suhlasit, a preto cena sa vrati do zrebovania, a zrebovanie sa uskutocni v najblizsich dnoch, urcite sa neaky adept objavi nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu. SoutěžeJsem za to, že dárek nebo výhra by se neměla vracet.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Mimo mísu. SoutěžePokud to berete jako výhru tak smůla ,tu už jsem jednou měl :))) :)))Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
Karlos1ty si ji zasloužíš znovu a znovu a znovu,jsi jediný co vyhrál,už jsi spokojen? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo mísu. Soutěže:laughing: Závidíš že? :)))Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
jistěje co R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo mísu. SoutěžeNeviem preco si z toho robite srandu, ja som napisal velmi rozumne navrhy, to sa neda napisat ano alebo nie? Este aj moderatori si robia srandu, to hovori nieco o urovni tohoto fora, pritom osocujete konkurenciu, je to smiesne.Ja som admin a moderator na inych vacsich forach, ale toto tu je teda sila. |
Dreamer
![]() |
|
RE: Mimo mísu. SoutěžeBTW Karlos1 - dik za tip na tie sutaze. |
Dreamer
![]() |
|
RE: Mimo mísu. SoutěžeNemáš zač :))) . Přesně jsem věděl kde tato otázka zkončí.Nevadí ,odborné fora jsou už pěkně dlouho někde jinde. Rv Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
![]() |