![]() |
|
Vaš nazor na vyber toho naj softweruNazdar,viete mi poradiť aký je podla vás naj softwer pre dm800 používam enigmu ale nechcem vela skúšať prepaľovať a nevem čo,.... nejde mi oto aby mi niečo šlo v emu nato kašlem hlavne nech na tom funguje kartička ale ide mi o funkčnosť a vzhľad ďakujem za váš nazor |
1830
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruiCVS je nej |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruNech sa páči naj iCVS:http://www.dreamboxtool.com/plus/search/index.asp?act=search.index&keyword=iCVS&x=0&y=0 |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweru...a k tej "kartičke" choď na cssf fórum tam je postup ako ju rozchodiť a Shamanov bezvadný vzhľad HD Glass 16.... |
Milan C
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruno oki diki za radu idem ho tam dať dúfam že budem spokojný bo ta enigma ma už nudila |
Vox
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
ešte otazočkato iCVS to je byvale gemini2 |
Vox
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruImage je enigma2, iCVS je gemini 3...ťažko povedať ,či z bývalej gemini2 |
Milan C
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruprosím vás nemáte ešte dajakú str bo z tej to stahuje 100rokov |
Vox
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruImage je vec nazoru, chuti ci vedomosti. iCVS som vyskusal raz a nikdy viac. Vycackane ikonky nemusim. Ak chces solidne nazory, citaj na prilozenom linku. Dnes je best EDG nemesis, bezkonkurencne. To je moj nazor. Po registracii tu najdes vsetko co potrebujes. http://www.sat-universe.com/ |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
matav teraz si mi nepomoholtak nevem ide oto aby som to neškusal celu noc a aj tak by som nato neprišiel čo je naj jedine čo umna vyhrava je rychlost aby to nemrzlo ,... |
Vox
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruKazdemu vyhovuje nieco ine. V konecnom dosledku si to aj tak vyskusas vsatko sam a urobis svoj nazor, co je najlesie. |
matov3
![]() |
|
matov3Akože tu nie su solidné názory? Ked tebe nevyhovuje iCVS , 90 percentám ano. Ale je to vec názoru, ako hovoriš. Ja tiež nemusím Felíciu, stačí mi BMW /iCVS/... :) |
Milan C
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruten HD Glass 16 treba stiahnuť a tak doinstalovat ??? neda sa to ako pozeram cccam tam tiez nieje či ? |
Vox
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruNepotrebujem tu ist do nejakych konfrontacii, co nasledne opat, ako je to tu uz skoro v kazdom tretom vlakne, vyprovokuje len ubohe utoky a urazky. Napisal som svoj nazor na otazku. To je vsetko. EDG Nemesis je podla mojho nazoru v tychto chvilach asi najlesie a najstabilnejsie image s perfekntnou podporou a pravidelnymi update. Pod update nemyslim opravu chyb predoslej verzie. Ak tu niekto prirovnava image k autu, no neviem, ale dost cudne. |
matov3
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruStiahni si tunisiaSat Addons Manager tam je všetko čo potrebuješ.Kolega čo písal o no. 1 best EDG nemesis je zas na inom / AB fóre / kritizované ...takže je to vec názoru. Mne EDG nemesis stačilo raz a prešiel som na iCVS. Stabilata zaručená keď to vieš... |
Milan C
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruPozerajme radsej na futbal, dnes je ozaj na co pozerat. |
matov3
![]() |
|
matov3Ja ta neuražam ani nejdem s tebou do konfrontácii ani neútočím či čo všetko si napísal.Ja som tiež vyjadril len svoj názor a preber si to ako len chceš..pre mna je najstabilnejší iCVS a viem o čom hovorím.Kto s ním nevie ,tak povie že nie je...ale to nie je môj problém. |
Milan C
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softwerua dosť bolo ja sa rozhodnem čo bude naj :D :D skúšam iCVS no mam čo delať dlho som z tým nerobil musím poštudovať |
Vox
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruNo ked budes ucit a skusat, nezabudni aj na Newnigma2. |
matov3
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruKoľko ludi, tolko chutí, u mňa jednoznačne vedie EDG Nemesis, iCVS zatiaľ nie, nijako ma nepresvedčil tento image. RvuClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruno vidiš :))) je koniec akože hádok :))) aj to, aj to má svoje.Treba len študovať a správne si vybrať. Mne sa osvečil na Dreambox original 800 HD Se ten, o ktorom som písal... :) |
Milan C
![]() |
|
@milan CPovedané po tvojom, radšej spoľahlivú a stabilnú Felíciu ako rozpadnutý BMW.....a môžeme sa takto baviť do rána, nech chalanisko vyskúša a urobí si svoj názoruClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruDE OpenBlackHolenech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
limecekPresne to som napísal v ostatných príspevkoch.Nech si porovná,chalanisko jeden :) |
Milan C
![]() |
|
RE: Vaš nazor na vyber toho naj softweruNEWNIGMA2 R^ :)))Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
![]() |