![]() |
|
Jakou LCD nebo LEDChci se zeptat,radeji poradit,premyslim si koupit TV 117cm a rozmyslim se mezi Sony a LG co je lepsi,nebo poradite jinou. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDno 117 cm je dobrá volba ale lcd nie. Zostáva led. skôr to LG. Ja mám tiež a urobil som asi správne. Obraz na hd programoch super. odozva 2,4 ms.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDno skús porovnať http://oneeeee1.webovastranka.sk/image/index/vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDUrobil si dobre LG je dobra volba,Takze by som aj ja isiel do toho LG, super obraz. |
NORBERTOO
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 504 |
![]() |
|
Jakou LCD nebo LEDvčera jsem se zabýval myšlenkou koupě větší televize, docela mne zaujal Sharp http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Sharp%20LC-46LE630EJen mne zaráží, že uvádí odezvu 6 ms ?????? to mi přijde divné, doma mám Philipse s odezvou 1 nebo 2 ms, a tak jsem se u toho Sharpu zaměřil právě na rychlé pohyby, a popravdě, nic mne na něm neznepokojovalo. Nechám si to ještě projít hlavou. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
Jakou LCD nebo LEDoneeee .... jakýtyp sis vybral ? |
Nervoš
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDvrátim sa k tej odozve. čím menej tým lepšie. len že ako je to s tými pravidlami to ma dosť často zaskočí. Na planeta hd je asi najlepší obraz,ale... sú tam trhané pohyby, tri dni dozadu dávali na i concert hd deep purple a tam už to bolo až moc, ešte aj na tom malom JVC 36 cm to bolo vidieť.Asi je to prenosom ,alebo čo ja viem. No a to ma dosť sere. Mám lg 42 wl4500 cena 676 € aj s okuliarmi v počte 7 kusov.Pasívne vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
televizese jmenuje plazma,tam se ms neřeší R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Neřešíse také nic třeba u Philips řady 9 ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDjednoznacne LG, Sony dodava pre nas produkty "Ost Block" ... teda, ak silou mocou Sony, treba skocit do Nemecka alebo Rakuska, inak nebratnech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
pierrepetrOtoč desku, tohle je už ohraný Rv :laughing: Rv :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemiljak vidíš,není to ohrané,stále je spousta zoufalců,kteří si myslí,že LCD a LED je televize,ale ať si kupují co chtějí,já to píšu pro chápavé jedince,ne pro ty,kteří už nakoupili monitory a jsou nadmíru spokojeni,protože si na ten hnus zvykli R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNezlob se, ale meleš hlouposti ...... včera jsem si porovnával plazmy s dobrejma LCD, a Plazmu ani náhodou.Oneeee .... zato tys mi nasadil brouka do hlavy. Nechtěl jsem žádné 3D, ale tady to 3D ti k tomu dávaj jaksi zadarmo i s brýlemi R^ Jen doufám, že jde ta 3D bezpečně vypnout. Mám 37" Philipa 9. řady, velikost 42 by byla pro mne do mé malé místnosti akorát. Díky za typ R^ |
Nervoš
![]() |
|
Nervošno vidíš,já jsem je neporovnával včera jako ty,já je porovnávám denně asi 6 let,každý je strůjcem svého štěstí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDtiez preferujem Plasmu,ale keby som si mal kúpiť LED vo Vami zvolenej veľkosti,tak (s prihliadnutím na cenu samozrejme) by som si asi momentálne zobral SONY KDL-46HX820.....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDLED LG z vlastních zkušeností nebrat, vyrábí je poláci a jsou to šmejdy, nedavno jsem jí sousedce doporučil a fungovala jí týden.Potom, co jí vyreklamovala si vzala LED SONY, tak naprostá spokojenost |
fafejt
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
to pierrepetr a ostatniPierrepetr má pravdu. Televize se jmenuje plasma. Ten zbytek patří do Umění renesančních malířů, respektive Abstraktní malby.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDTelevize se jmenuje Philips,od cias crt robil uz tv ked sikmooki este hypnotizovali ryzu!Samozrejme toto tema este bude viackrat do pvianoc,ale treba brat s humorom.Netreba kvalitu porovnavat s pocetnostou reklamy v tv.A to nove 3D si radsej vyskusajte niekde ci vam to nerobi zle,nesadne to kazdemu (oci).Jo a casom si najdite dobreho ocneho lekara ked to budete prehenat s 3D! ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDono uz ani Sony nie je to co byvalo (LCD panely nemaju vlastne, ale od Samsungu). V poslednej dobe pribudaju same vadne kusy uz od vyroby, takze keby som kupoval novu TV, tak by som 3x zvazil, ci zostanem verny znacke Sony. Niet sa co cudovat, ked je to vsetko same Made in China a podobne. Clovek uz ani nevie aku znacku TV si vlasne vybrat, aby nekupil cinsky smejd...Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDTo je ta drb.. globalizacia co je vnucovana ludstvu cez politikov.Sluzi len ekonomickym kobylkam ale urcite nie ludom.A tam kde im to nezozrali bude skor alebo neskor urcite centrum medzinarodneho terorizmu aby mohli f-16 ky sirit demokraciu..... :fuming:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Jakou LCD nebo LEDTyto diskuze mě v předvánoční době připomínají cílenou reklamu. V určitých intervalech se znovu objeví a někdo začne usilovně chválit LCD a nebo plazmu. A nebo se snaží poplivat nějakou značku. Jenom se podívejte na ten název: Jakou LCD a nebo LED. Dělá si zakladatel vlákna z nás srandu a nebo jsou jeho znalosti takové, jako otázka ? |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Jakou LCD nebo LEDPokud televizi, tak plazmu. LCD a LED jsou omalovánky. Denně to u zákazníků vidím, LCD i LED to je většinou holé neštěstí. Jo, Philips, nádherná televize krásné osvětlení vzadu ale obraz?... Omalovánka. A to nemluvím o příšerných artefaktech ve světlé ploše u LED. Ale co, někomu se to líbí.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
2kubaTy bys měl jet na kongres s odborníky z vývojových oddělení všech světových firem zabývajících se vývojem obrazovek! S takovým odborníkem se nikde dosud nesetkali... To by byla plazma i na iPhone4S a Samsung Galaxy SII! R^ :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
Nemělo tam být = s odborníky z rozvojových=Nebyla, technicky to není možné.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaI když s tebou se srovnáním LCD a PDP souhlasím, ještě jednou. Autor se ptá LCD a nebo LED? To je přeci nesmysl. LCD je druh zobrazovače a LED jedním z možných druhů podsvícení této obrazovky. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
TerykPravda veru,kolko ludi to nevie!Nuz ale na vine je reklama,ta vyraba lamy! :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |