Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Jakou LCD nebo LED

Chci se zeptat,radeji poradit,premyslim si koupit TV 117cm a rozmyslim se mezi Sony a LG co je lepsi,nebo poradite jinou.

Sanca
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

Teryk

Máš samozřejmě pravdu, ale opomíjíš, jak se to prostě vžilo do podvědomí lidí. Každý obecně ví, že LCD je něco staršího a LED je něco novějšího, a že ani jedno z toho není plasma. Takhle to lidi berou a už je nepředěláš.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Jakou LCD nebo LED

To zas bude vlákno na (nevhodné slovo) Rv

Casio
Registrace: 1/2006

Jedna nezmyselná a hlúpa otázka a už sa nám to plní :D
Len tak ďalej... :laughing: :laughing:

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

oneeee ... udělal bys pro mne něco ?

Byl jsem dnes okouknout tu LG 4500, vcelku mne uchvátila, ale narazil jsem tam na problém. Stávající Philips měl audiovýstup 2x cinch, ten LG audiovýstup má jen v optickém kabelu a to mi je prlačky platné, protože to potřebuji napojit do klasického HIFI zesilovače Pioneer A-443 stereo, který mi táhne poměrně hodně dobré reprobedýnky, ale má jen analogové vstupy.
Ten LG má sice takovou prý oboustrannou SCART redukci, prosím tě, mohl bys mi zjistit, zda z toho lze vytáhnout audiovýstup ? V obchodě mě naváděli do výstupu pro sluchátka, to si myslím že není správné a technicky čisté.
Nemohu ani najít stereozesilovaš slušné kvality s optickým vstupem, jedině http://av-prijimace.heureka.cz/pioneer-vsx-421/ , ale ten je 5.1 a navíc je pro mne příliš vysoký.
Prosím, mohl bys to pro mne vyzkoušet ? Díky.

Nervoš

Nervoš

v obchodě si vyber a řekni "kupuji ihned,pokud to jde ze scartu ven" uvidíš jak se budou smekat,aby ti to předvedli,jinak doporučuji Okay,tam můžeš zboží vrátit bez udání důvodu do 14 dnů,bývalo to 30,jenže to zkazili "vych.cánci"co si půjčovali kameru na dovolenou R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Nervoš, mám stejný problém, zatím to mám vyřešeno přes sluch. výstup, ale to je dlouhodobě o ničem, ze scartu audio neleze, optika tam je, ale hlasitost by šla ovládat nejspíš stejně jen přes ext. zesilovač s optikou(mám taky jen analog. cinch), takže jediná možnost ovládat hlasitost ovladačem od tv je ext. zesilovač s hdmi(s podporou té philipsové funkce hdmi-cec) a aktivovat easy link. TV po zapnutí sama hledá připojený zesilovač přes hdmi.
Na to se mohu vys.at. Raději použiju ext. sat přijímač.. :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

@ Tomík535

Mám externí sat.přijímač, dreambox a VU+Uno, ale ty také nemají analog.výstup zvuku, měl ho Vantage 7100, který jsem měl, ale zvuk se proti obrazu předcházel. Urovnalo mi to až napojení zesilovače na výstup zvuku v televizi, Philips to měl, LG to nemá.

Nervoš

Proto se trochu divím, že ho nemám taky. Bodl by mi navíc v provedení "pre-out" jak u mé starší crt Sony R^

Tomik535

Jen posouvám

Tady je jeden pro mne vhodný zesilovač http://www.az-elektro.cz/av-prijimace-a-zesilovace/pioneer-vsx-s300-k ale nechce se mi za něj platit _ už se mi z toho vaří mozek

Nervoš

Nervoš, kup si raději lepší přibližně za dvojnásobek ceny. A také lepší značku.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HiFiok

Už jsem koupil to LG, za 15 a půl, no neber to, a k tomu 7 brýlí zadara. Až na ten zvuk spokojenost.

Nervoš

Jestli ještě mohu

Do Scart jsem dal redukci od staré videokamery ze Scart na Cinch a použil jsem přepínač na Output, do zesilovače jde zvukový signál pouze z vlastních programů televize, ale nejde již z externího HDMI vstupu.
Tady asi veškeré bádání končí. Bohužel. Nebo má někdo nějaký nápad ?

Nervoš

To jsem zkusil první, bohužel to nepustí ani z vlastního sat. tuneru ;P Nepochopitelné.

Tomik535

@ Tomík535

Tak to mám vyřešené. Vantage 7100 s TV Philips měl časový posun zvuku, když jsem táhl zvuk rovnou z Vantage do zesilovače.
Proto jsem to natáhl tkaničkou až z TV a bylo to dobré.

Už z nouze jsem tu Scart redukci napíchnul přímo do VU+ Uno a ejhle. Tento zvuk s televizorem LG je synchronní R^
A je vymalováno :)

Nervoš

Mě na tom celém jen překvapuje, že VU+ nemá analog.zvuk. výstup i na cinch. :((

Tomik535

@ Tomík535

Jo, jsem (nevhodné slovo), promiň, teď jsem to ověřil a má je na cinch

Nervoš

Nervoš, já myslel zesilovač (receiver) na zvuk.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Já to dělám takle.Pokaždé když jdu nakupovat do nějakého marketu,kde hraje celá stěna ,jedna televize vedle druhé,tak vybírám s co největší možné vzdálenosti aniž vydím na značky která hraje nejlíp.A pak se jdu podívat která značka to je.Nemůžu jsi pomoc ale vždycky je to Philips.Skuste to taky a uvydíte.

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

digidik

oni si nejlépe naladí,čeho mají na skladě nejvíce,nebo z čeho mají největší provizi,jsou to prodavači,chápeš? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

NeuvYdíme, ani neuvidíme...

polulin
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra