![]() |
|
Skylink - vanocni nabidkaZdravim,chtěl bych si předplatit nějaké balíčky od Skylinku, i třeba jako vánoční dárek, ale čekal jsem, že i oni udělají nějakou vánoční nabídku :-( Minule už to udělali 23.11 a teď stále nic, asi krize :-( Nevíte nějaké info |
opous
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Skylink - vanocni nabidkaTie časy s vianočnými akciami sa už pominuli. Od kapitalistov nič dobrého a ešte k tomu navyše nič nečakaj. :( |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
tento rokdostanes nakakane a budes to brat pozitivne ze hnuj na kvetiny, pardon za tie vyrazy ale uz si to myslim |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Skylink - vanocni nabidkaNo dobrý no, lepší odezvu jsem snad ani nečekal :-) |
opous
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Skylink - vanocni nabidkanedostaneš nakákáno, letos dostaneš přímo nasráno :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
2eemilR^ :laughing: Jj od M77Group...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
eemilradšej to ako ništ :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
eemilStrucne,jasne a vystizne - nepojdes do politiky? R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquerevšak já už tam byl :)))http://www.denik.cz/rakusanova/vazeny-emile-drzkaty20100326.html Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilVidis vidis,ale tam treba hodiny kecat a nic nepovedat a nie tak od srdca priamo ako ty! R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |