![]() |
|
Anglická PL zadarmoNeviem či si to niekto všimol, ale pravidelne v sobotu to ide free na 24,5W na kanáli s názvom Tele Cote de Ivoire (RTI1) na frekvencii 11675 V 27500 7/8. Obraz síce ako mazanica na STV, ale zadarmo aj to poteší. :) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Anglická PL zadarmozadarmo aj mazanica dobrá čo :)))a STV má dobrý obraz nevim kde si nato prišiel žeje mazanica možno na tvojom tv :))) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Anglická PL zadarmoIba jednotka je na p..u, dvojka je super ;) |
PeMa
![]() |
|
RE: Anglická PL zadarmoneviem čo je zlé,ale stv 1 má datový tok 10.15 priem. 8.400 a viac,(aká mazanica?) nova hd-9.600,HBO hd-6.200(film),takže stv 1 vychádza z toho porovnania ako mazanica?,určite nie,aspon podľa mna |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
RE: Anglická PL zadarmoNeviem čo to máte za filtre v tom oku, ale pozeral som jednotku na viacerých prijímačoch a TV a všade je to na(nevhodné slovo). Netvrdím, že dátový tok nie je dôležitý-áno súhlasím, ale keď raz máte obraz naprd, tak vám ani dátový tok nepomôže. Dvojka je nádherná, kiež by bola taká jednotka. :-/ |
PeMa
![]() |
|
RE: Anglická PL zadarmodatovy tok-bitrate,čim viac bit/sek,tým je väčšia kvalita,VBR-premenný dat. tok(rýchly pohyb,zložité scény),mení sa tento tok,ale ten priemer nepustí: stv-2-5.250,stv-1-8.590,takže niekde je asi problém,v čom asi? |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
@ pietrolamSúhlasím, že čím väčší dátový tok, tým je aj lepší obraz. Ale keď máš hlavný zdroj obrazu naprd, tak ti nepomôže ani dátový tok. Skús si prekonvertovať VHS záznam do HD kvality a môžeš pridať aj ten najvyšší dátový tok-kvalitu budeš mať stejnú, akurát v inom formáte. Ten obraz na jednotke je mierne zahmlený oproti dvojke a ja som tú PL prirovnával práve k tej jednotke. ;) |
PeMa
![]() |
|
RE: Anglická PL zadarmopár krát som videl PL v céčku na programoch Optimasport a Osmi na 5W(EN komentár) a na Rossija 2 na 40E...Obraz je tam dosť tragický,lepší je na FC Liverpool TV(76,5E)-dokonca 16:9 bez WSS,ale mňa aj tak futbal nezaujíma... :-/Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
@ marval450Nebodaj si začal chodiť do kostola a pozeráš Lux TV? :laughing: :laughing: :laughing: |
PeMa
![]() |
|
marval450Kdyby Tě fotbal zajímal tak jak několik zde známých fandů,tak bys kamarade jinak kmital,aby Ti vše makalo v HD rozlišení.Vidím to sám u sebe,dřív jsem koukal třeba na kraviny a nezáleželo mě dvakrát na kvalitě obrazu.Od té doby co mě to chytlo,jsem jak neunavný tygr,a vše ok!!! R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Anglická PL zadarmoSamozrejme nejaký HD futbal občas pozriem(tak max 3 minúty,potom prepínam na lux TV :laughing: )aj na dubai sport HD,BBC HD,ITV HD ap.Mne zatiaľ bohato stačí tá dostupná halda FTA programov hlavne na 28,2E + 7,2W + sem tam skylink ;) Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
Anglická PL skoro zadarmo a v HDPoláci se celkem polepšili a začali využívat své nové sportovní HD kanály:Premier League běží tento víkend na: C+ GOL HD - so 16:00 C+ Poland - ne 14:30 C+ GOL HD - ne 17:00 C+ Sport HD - po 21:00 Obraz je na velice slušné HD úrovni, škoda, že není anglický komentář. Anglický komentář je na BBC 5 Live a Talk Sport (obě rádia Astra 2D, snad budou i na A1N), ale také na RTÉ Radio 1 Extra a NewsTalk - obě na Eurobird 1 - vše 28e Kdo ví, co ti Bulhaři ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
![]() |
|
@ ivo2001To čo si uviedol je síce pekné a v HD kvalite, ale to nie je zadarmo. Cyfra+ predávala nedávno karty v akcii za cca 60 éčiek s DPH, ak si k tomu prirátame poplatok za bankový prevod na účet prípadne donášku kuriérskou službou, tak sa nám to môže vyšplhať k 80 éčkam a aj to len do konca marca, takže je to pekne mastná PL. :-/ |
PeMa
![]() |
|
RE: Anglická PL zadarmoSamozdřejmě - nechci polemizovat, ale v HD kvalitě je to slušná cena i nabídka.Kdyby dávali v sobotu v 16:00 2-3 zápasy a prodávali Prepaid karty na rok (od srpna do srpna) - tak by to bylo ještě lepší. Třeba to někoho napadne ... Jinak kolik zaplatíš ročně za Digi TV? U nás 3000 Kč s PL v SD. Ale v Polsku má být nějaké spojení platforem, ale ani nevím zda to postihlne Cyfru ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
![]() |
|
PemaNo budeš asi překvapen, ale za služby a práci se platí. Nebo ty snad chodíš do rachoty zadarmo??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
ivo2001Áno HD je len HDU nás (nevhodné slovo) stojí 9.60x12=115.2 éčiek čo je cc 3470 SK ale kvôli PL by som si takú platformu neplatil. Lepšie by bolo ako si sám napísal, keby predávali ročné karty, na tak krátke obdobie sa to vôbec neoplatí i keď je to v HD kvalite. :) |
PeMa
![]() |
|
@ polulinÁno súhlasím s tebou, že za služby treba tiež platiť a keďže nie som pracháč čo zarába mesačne ťažké love tak si to premietnem asi takto: za tieto peniaze môžem mať kartu CS link a za službu kuriérskou službou z Polska mám našu ročnú kartu NEXT k môjmu MULTI balíku. |
PeMa
![]() |
|
RE: Anglická PL zadarmoA tam je ta PL kde??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
@ polulinZadarmo free na celom orbite-lepšie ako nič. |
PeMa
![]() |
|
to PeMa ...lepšie ako nič..myslím ,že Tě znám...a u těch FTA prog.popíjíš to krabicovévínko..šak?? Šak lepšie než nic.. :laughing: :laughing: |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
@ 710navTrochu sa mýliš: pozerám free PL a popíjam plechovkový C.O.R.G.O.Ň.-no to je parádička R^ |
PeMa
![]() |
|
Co může stát fotbal..?Jsem fanoušek Zbrojovky Brno (dlouholetý)a mohu Tě ubezpečit,že tolik,kolik jsem toho pro tento tým vytrpěl autrpěl(finančně) v průběhu posledních roků ,kdy tunel stíhal tunel,mě na stará a nemocná kolena už trošku unavilo. Viva Tottenham ... |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
@ 710navKeby Cyfra+ spravila nejakú dobrú akciu na ročnú kartu, to by bola podívaná aj s Cabernetom. Čooo? |
PeMa
![]() |
|
![]() |