Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

programování televes avant3

Mám dotaz jde-li tenhle programovatelný zesilovač nastavovat jen pomocí programátoru PCT nebo jde nastavit i přes pc. Jestli ano jaký je na to potřeba program a jaké má být zapojení kabelu. Děkuji

MTK
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: programování televes avant3

Avant3 lze programovat pouze přes koncernový externí programátor PCT 4.0 ref. 7234, to vyšší model AvantHD lze programovat i přes PC CDC SW ref.2168

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

v břeclavy mě řekly že to jde že tam ten program mají ale neví co by za něj mohly chtít. že se musí domluvit s výrobcem.tak se ptám jestli ho někdo nemá nebo neví kde by šel sehnat

MTK

Aha, tak to je možný. Já vím, že jde z PCčka jen HD model. Na vše ostatní mám doma ten ext.programátor, takže tohle mě netrápí. :8)

Osobně mi přijde lepší ten ruční programátor, můžu si ho vzít pohodlě i na půdu a doladit vše potřebné třeba až na místě, podle potřeby.

On Air!

Saxon

Ono tam u Avanta3 toho k programování zas tolik neni, abys sis musel v PC prgramu ukládat nějaké profily. Proto asi k němu standartně ten soft nedodávaji. HD model je dražší a intuitivnější, takže tam je SW tak nějak logickej. :8)

Takže ty vlastně nabádáš někoho k nelegálnímu obchodu.. ;)
Pozor na to, Antech má oči i zde a vidí všechno!! :)))

On Air!

Saxon

jde mě o to že mám tři avanty namontované za rok které jsem programoval u prodejce při koupi tudíž jsem ho nepotřeboval. Montáž avantu nedělám zas tak často a je to jen trochu moc peněz za něco(jako ten programátor)Co použiji u dané akce jen jednou a není potřeba tam již dále něco programovat. max se tam nastaví zesílení a to je vše(a to se programátorem nedělá). Tak se teda ptám na něco co by bylo jen pro případnou kontrolu systému za cenu pro mě přijatelnou a zatím vím že v brzké době další montovat nebudu a když tak ho naprogramuji u prodejce. a pokud mě v břeclavy udělají rozumnou nabídku tak nevidím důvod to od nich nevzít.

MTK

Ten programnator je za pusu, nevidim duvod ho nemit, kdyz to montujes. Navic oproti jinym funguje na celou radu vyrobku Televes (Modulatory, zesilovace, transmodulatory...)

J a
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra