Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nora Mojsejová hitom ta3.com!!!

Spravodajská televízia TA3 vysielala naživo tlačovú konferenciu Nory Mojsejovej. Známa podnikateľka bude kandidovať v marcových predčasných voľbách na čele vlastného politického subjektu Strana slobodné slovo. Včera predstavila svoju kandidačnú listinu, ako aj programové tézy.

:bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:

Vzápätí, po odvysielaní tlačovej konferencie naživo, sa Nora Mojsejová stala hitom webu www.ta3.com. Tlačovú konferenciu si na webe doposiaľ pozrelo viac ako 66 000 návštevníkov a prostredníctvom sociálnej siete Facebook si získala viac ako 8 300 priaznivcov. Čísla priebežne rastú.

RoboZM1
Registrace: 10/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nora Mojsejová hitom ta3.com!!!

toto nestoji ani za komentar. Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

a co hutorila :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Hutorila že se budete mít jako prasce v žitě a vše pro obyčejný lid.... :))) :)))
takže kecala jako všichni 20 let pře ní.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

RE:Nora Mojsejova

V niečom má aj pravdu pýta sa prečo treba cigánom platit aby chodili ích deti do školy na Slovensku a ostatným nie! dalej ím chce zrušit sociálne dávky na ktoré sa skladáme všetci ktorí pracujeme!U nás na východe si cigáni môžu beztrestne prevádzkovat čierný odber elektriny majú oproti nám ostatným Slovákom výhody.Tiež domy ím staváme zadarmo a na znak chudoby na každom okne je namontovana parabola!!.To všetko chce Mojsejova zrušit.

Stupava8
Registrace: 11/2011

RE:Nora

Spasitelku sme tu este nemali.
To nam bude hej ako ked nam Tiso Masarykoval. :)))

hajnalka
Registrace: 5/2010

jo pred volbami je každý múdri ale jak ide do tuhého tak sklopý uši ako radičová :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

co o to...zrusit ciganom davky by bolo pekne len potom by sme tie peniaze museli dat zas na dalsich policajtov a armaduaby nas zachranili pred najazdmi tychto kobyliek..

tulen

Za vsetky vymozenosti tejto doby mozu dakovat cigani skvelej europskej unii a jej nenazratym komisarom. Na druhej strane, vsak mozme na vychode dakovat, ze ich stadial, kvoli tzv. demokracii kopa zmizla. Pritom su to najvatsi zakaznici Digi TV, akurat ce cumia zadara. :)))

matov3
Registrace: 11/2007

Vies aky je problem na vychode,hlavne ten,ze aj vasi politici ked pridu s celou pereputou do BA tak kaslu na vychod ale natrcaju vacky pre ksefty tu na zapade.Preto na vychode nikdy nic rozumne nebude.Ludia casto nemaju inu moznost ako sa stahovat,ale na druhej strane si uvedomte vsetci na vychode,ze ked sa vsetci budete len tlacit do BA a okolia a doma ostanu led deti a starci kto tam nieco vybudovat?Robite si ciastocne aj sami sebe tym padom zle! :((

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Nerozumiem co si tym chcel povedat, ale predpokladam, ze vlastne ani ty. Denne mam vo firme dealerov s bratislavskymi znackami. To im mam povedat, ze nech si nukaju na zapade. Smiesne. Clovek chce zit a hlada kde je lepsie. Ak je ochotny odist z domu, tak ide. Za posledne dva roky som musel prepustit viac ako 200 ludi. Skoro vsetci su doma, na vychode a na ziadny zapad neisli.

matov3

Kopnut ju do p***, staru k**** ohyzdnu. Ta uz mala davno sediet v base, za tie podvody a cachre. Prevaza sa s tym svojim dilinom na novych BMW a bude mat tu spinavu papulu kopu kecov, ako ide pomahat chudobe. Odplut si pred takou zrudou.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Chlapi, vykašlite sa na politiku, aj tak to už nemá cenu. Isté je to, že to nechajú padnúť celé to ich Euro, máme posledné vianoce s touto menou, a preto si to treba vychutnať. Treba sa zásobiť materiálne, minúť väčšinu úspor, kúpiť nejakú tú nehnuteľnosť lebo prídete u všetky úspory! :(

PeMa
Registrace: 2/2011

Viem presne co som chcel povedat a to som aj povedal.Na to konto problemov na vychode.Ano bud rad ze ti ide firma a mozno tvojich 200 ludi ostalo doma ale dalsie tisice isli na zapad.Teraz je stav ze uz vychodnar vyhadzuje vychodnara na zapade lebo sa uz nepomestia.Ver tomu ze to nie je len moj nazor.Je to prax desatroci prist do BA a nariekat ze na vychode skapal pes.A kto to tam ma zmenit ked ste vsetci tu?Ked to tebe slape bud rad a buduj budes svetla vynimka a drzim palce.Ale vacsinovo plati to co som pisal,ver tomu ja tu zijem a vidim to denne!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Prave ze mi firma padla, co nezmenim. Mozem snad len zurit na (nevhodné slovo)ov z BA, ktory nedostli do vrecak co chceli a dopomohli k jej padnutiu. Jednym z hlavnych akterov bol aj slintavec a skrachovany politik, ktory predal svoju politicku stranu dame z predmetu tohto vlakna, ale to je nepodstatne.
Ak by si zil na vychode a nemal pracu, co by si robil? Ak by ju nemali ani tvoje vystudovane deti, co? Ides tam, kde ta praca je, lebo potrebujes zit. Lebo chces mat auto, lebo chces ist na dovolenku, lebo chces mat dobry satelit a kopu programov co nieco stoja. To co sa deje teraz v BA k vychodniarom je svinstvo. Staci ze uvedie bydlisko do ziadosti a uz ho ani na konkurz nepozvu a ak aj ano, daju mu to na nom jasne pocitit. Ak by toto urobil niekto tvojemu decku, co mu povies? Ze je menejcenny, lebo nieje z BA? Sme dost mala krajinana taketo móresy. Len aby to neskoncilo nakoniec ako v 50 tych rokoch, ze budeme nechavat doma zeny a utekaz za robotou este podstatne dalej, ale vsetci, nie len východniari. Potom uz vam nepomozu ani tie vase primitivne nalepky.

matov3

Ver tomu ,ze o nalepkach som sa dozvedel z TV a vacsina ludi tu tak isto!Musela to byt akcia par ludi.Ale opytam sa inak.Ten slintavec co potopil premierku bol odkial?A si si isty ze ten kto skrtol tvojho syna nemohol byt prave z vychodu a videl moznu konkurenciu?Uvazuj!A sme doma vychodniar vyhadzuje vychodniara na zapade.Neber to osbne pisem ti len svoje skusenosti,mozno to beries ako krivdu ale zivot je momentalne o nicom.A to kolko ludi je na zapade z vychodu nakoniec vidi cely narod pri kazdych vacsich sviatkoch,stahovanie narodov na zeleznici sleduj za 2 tyzdne....

liquere

matov3:Plný súhlas.a pokial viem tak aj bratislava ide dole vodou. :8)

fsat
Registrace: 2/2006

Samozrejme cele EU ide dolu vodou.A duplom plati rodinkarstvo.Len vela ludom vadi,ze dnes to nefunguje tak,ze staci mat diplom a robotnicky povod bydlisko na vychode a strana mala novy perspektivny kader na dobrom poste v BA.

liquere

Ty mas zlost na vychodniarov, ja zase na situaciu, ktora ich nuti utekat z domovov. Moja sestra zije 15 rokov v USA. Odisla tam prave kvoli zlej situacii na vychode. Nikdo jej vsak nidy z tzv. dodorodcov nevycital, ze berie pracu inemu. Je to debata na dlho a aj tak by sme nic nevyriesili. Tesme sa na Mojsejku, ake divadlo este do volieb povystraja, a vy v BA sa modlite, aby prave ty vychodniari , ktory nemaju robotu sa nezblaznili a nevolili ju, lebo potom uz budeme ozaj vsetci v (nevhodné slovo)i.

matov3

nie zlost.To nie je zlost to zivotna skusenost.O to skor nechapem preco stale volia ludia tych istych vychodniarov napr. v tych krestanskych dvoch stranach (nebudem menovat) co kaslu potom na nich.Jednoducho nechapem.Nie som volic Fica aby si ma neobvinil.Bohuzial nemam koho volit lebo vsade su lumpovia a po 22 rokoch tzv. demokracie odmietam volit mensie zlo ked nemam koho normalneho!Bez ohladu na to ci mi veris alebo nie ani jeden ste mi neodpovedali na zakladnu otazku:"Kto to ma na vychode zmenit ked vacsina z vas bude v BA a ked dostane flek bude chodit domov len na sviatky".Viem ze je to tazke ale nic sa nezmeni ak toto bude trvat do nekonecna.Mal som vela kamosov aj na vychode a nie som proti nikomu kvoli povodu,ked som proti niekomu tak jedine na zaklade cinov cloveka rozhodne nie povodu!Majte sa pekne!

liquere

nie zlost.To nie je zlost to zivotna skusenost.O to skor nechapem preco stale volia ludia tych istych vychodniarov napr. v tych krestanskych dvoch stranach (nebudem menovat) co kaslu potom na nich.Jednoducho nechapem.Nie som volic Fica aby si ma neobvinil.Bohuzial nemam koho volit lebo vsade su lumpovia a po 22 rokoch tzv. demokracie odmietam volit mensie zlo ked nemam koho normalneho!Bez ohladu na to ci mi veris alebo nie ani jeden ste mi neodpovedali na zakladnu otazku:"Kto to ma na vychode zmenit ked vacsina z vas bude v BA a ked dostane flek bude chodit domov len na sviatky".Viem ze je to tazke ale nic sa nezmeni ak toto bude trvat do nekonecna.Mal som vela kamosov aj na vychode a nie som proti nikomu kvoli povodu,ked som proti niekomu tak jedine na zaklade cinov cloveka rozhodne nie povodu!Majte sa pekne!

liquere

Mora Monsterova je dokazom toho, ze ked cigan podvodom pride k peniazom tak sa citi biely a zacne brojit proti ostatnym ciganom.
Ale do satelitneho fora nepatri, jedine ze by ju aj so sukmenovcami a tym jej prechlastanym imbecilom a degenerovanym psom niekto vystrelil na mars.
:8)

Peep
Registrace: 10/2010

:laughing: :laughing: :laughing: R^

tulen

http://www.ta3.com/clanok/5367/slobodne-slovo-nory-mojsejovej-do-volieb-povedie-jeho-sefka.html

jj, tie jej komedialne monology fakt stali za to
:)
spominam ako ju kedysi parodovali v relacii SOS, dnes to uz ani nie je nutne, staci jedno taketo vystupenie, na ktorom sa hned stiha parodovat sama :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Tak tý čo ju tu očiernujú asi s peniazmi problém nemaju.Prečo im nedať šancu.Aspon bude veselo.

Ufonec
Registrace: 3/2006

nora potrebuje imunitu..o nic ine jej ani nejde to ostatne su blaboly pre naivnych. do parlamentu nema sancu sa dostat.toto je 4 cenova skupina. snad t do marca stihne inac v base scerna..

tulen
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra