![]() |
|
Naladění TV SamsungKamarád si koupil TV Samsung PS59D6900,která má zabudovaný sat.přijímač.Problém je v tom,že nejdou naladit žádné programy ze Skylink ani CS link.Naladí akorát asi 120 cizích programů,všechny kódované např.France2,Sat.1,TVE atd.Před připojením TV byl na tuto parabolu připojen sat.přijímač Vantage 8000S a všechny programy fungovaly v pohodě a fungují i po opětovném připojení Vantage.Kontaktoval jsem i prodejce,ale ten asi tomu moc nerozumí,protože mi radil,že musím nastavit Diseg i když jsem mu vysvětloval,že na parabole je namontován LNB singl pro jednu družici.Kontaktoval jsem taky výrobce,ale ten je přístupný jen v pracovní dny.Pokud by měl někdo radu tak předem děkuji.Ještě z TV jsem vyčetl,že by tam měl být software T-MSTSDEUC-1019.BT-G. |
Ludvík
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Naladění TV Samsungzkus ruční ladění třeba s tp 12525 a někde zvolit i síťové vyhledávání a pak by si to mohlo natáhnout i zbejvajcí tp. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Naladění TV SamsungMáš u TV Samsung nastavenou správnou frekvenci oscilátoru LNB ? Universal a jiné. Podívej se u Vantage v základním nstavení, co tam je. Jestli to dobře ladí Vantage a ty jenom prostě "vyměníš" tuner, tak by to mělo chodit. A nezapomeň nastavit ladit vše (kodované i volné). |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Naladění TV SamsungIde to všetko naladiť.Ladil som aj včera aj dnes také niečo.Daj si automatické hľadanie a zapní sieť,ak tam nemáš poprehadzovanú frekvenciu LNB,tak by Ti malo naladiť okolo 400 programov.Len ani na jednom som nenašiel spôsob,ako to všetko vyselektovať-mazať,triediť atď.Ani v knižke,ani v E-manuáli žiadná zmienka o tom.Dúfam,že družicu máš správne nadstavenú -A3.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Naladění TV SamsungPodle programu to vypadá na astru19 východně |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
ota....jak jsi na to přišel??Podle mě je na Astře 23,5E. Jednak to sám zadavatel uvedl, a uvedené programy na 23,5 vysílají v kodu/Kabel Deutschland/, zato na Astře 19,2 jsou FTA. Kdyby Ludvík napsal, co na kterém kmitočtu naladí, tak se můžem dobrat například k tomu, že má například zvolený špatný kmitočet lokálního oscilátoru v TV. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Naladění TV SamsungTo s tou Astrou 19 snáď nemyslíš vážne???:) Skús sa pozrieť do prehľadov čo vysiela na Astre 23,5. :) |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
Naladění TV SamsungFrekvenci oscilátoru mam podle Vantage 9750 a 10600 a taky jsem zkoušel tp 12525V ručně naladit a zase nic.Síla signálu je pořád na nule a u těch cizích frekvencích co se naladily je síla 100 procent.Nikde v menu nemůžu najít nastavení ručně FEC a A,V Pidy.Tak doufám že to automatika nastaví dobře,protože to není nikde zobrazené. |
Ludvík
![]() |
|
RE: Naladění TV SamsungPodľa mňa tam treba zrejme zadať správny kmitočet oscilátoru LNB, alebo v zozname TP nie sú traspordéry Skylink, CS link a treba ich dohodiť do zoznamu. |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: Naladění TV SamsungNemáš tam někde natvrdo nastavenou normu DVB-S2??On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Naladění TV SamsungNe, tak tou S-2 to nebude.11475 V DVB-S 27500 3/4 Kabel Deutschland E! - CNBC Europe - Kabel Digital Infokanal Disney XD Scandinavia - Pro TV Int/TVR Int ANN/Tunisie National TV TVE Int - Canal 24 Horas - France 2 - France 3 - Sat 1 U TP 12525V je třeba mít SR 27500, 22kHz, LO 10600GHz FEC buď auto, nebo 3/4. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Naladění TV Samsungww1.V seznamu frekvence TP Skylinku i CS linku jsou.Saxon.TP 12525 mám přesně nastavený jak píšeš,jenže nikde se nezobrazuje FEC jak je nastavené.Jaké jsou frekvence TP na těch kódovaných co se naladily teď nezjistím,protože již u kamoše nejsem. |
Ludvík
![]() |
|
RE: Naladění TV SamsungNa FEC se vykašli, to je většinou v ladícím menu nepodstatný údaj, většinou bývá přednastaveno AUTO a tato položka se vůbec nezobrazuje. Problém může být v nastavení dolní/horní pásma. Na starosti to má volba 0/22kHz. CS i Skylink maji všechny své TP v horním pásmu.Podle lyngsat je v dolním pásmu na 23,5E jediný FTA TV program v DVB-S: na dvou TP: 11325 H RTL Télé Lëtzebuerg DVB-S 22000-5/6 11357 H RTL Télé Lëtzebuerg DVB-S 22000-5/6 On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Naladění TV Samsungtak napiš co vlasně chytáš jaký stanice , a co máš napsaný v Menu v řádce LNB ? |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Naladění TV SamsungMyslel jem na těchto frekvencích Astra 23.5KODOVANÝ PROGRAMY - France 2 70 11,475/V Sat.1 70 11,555/H TVE Internacional Europe 70 11,475/V Dej továrný nastavení a začni znovu + automat. nastavení ČT 24 70 12,525/V by měli jít volně . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
Naladění TV SamsungJak jsem již psal já už u kamoše nejsu a zítra jedu na týden pryč,tak vše můžu vyzkoušet až za týden.Jinak všem děkuji za rady. |
Ludvík
![]() |
|
vw1........sewa ako na micinej?Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
NetPlayer pro samsungPro televizi Samsung k dnešnímu dni existuje zásadní neoficiální Widget Jmenuje se NetPlayer a vznikl na soukromé iniciativně pár nadšenců majitelů této televize Widget je aktuálně v testovací verzi ale zdárně plní to k čemu byl Widget vytvořeny , a tím televizi Samsung doplňují o určitý bonus před ostatními značkami na trhu Tv online je novy hit doby na internetu dnes najdete mnoho televizi ktere na svých strankach nabízí svuj archyv , neviděli jste svuj serial nebo včerejší televizni noviny nevadi vyhledejte ho na internetu a přehrajte si ho ale koukoute se na video na svem malem monitoru kdyz v obyvacim pokoji mate ful HD velikou placku proč . na trhu je dnes mnoho Multimediálních přehravaču okolo ceny 3 tisic Kč kterým získáváte okamžitý přístup k nepřebernému množství televizních archivů pohodli našeho obývacího pokoje . Jak s televize samsung vyrobit Multimediální přehrávač stáhněte si do své televize widget Netplayer zde je návod na stránce http://samsung-tv.webnode.sk/netplayer/ je návod jak si do TV Samsung řady C nebo do novější televize řady D Smart TV http://samsung-tv.webnode.sk/netplayer-pro-samsung-seriie-d/ |
marcel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
samšuntmonitor na sledování TV to je masírka a ještě obsah z netu,kvalita youtube,to je k pobletí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Naladění TV Samsungtak si vem kýbl a běž plažmo RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Naladění TV SamsungJá to s tím blitím tak špatně nevidím. Některé HD streamy z netu jsou kvalitnější jak naše HD ze satelitu. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
![]() |