Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

SHOWBOX S500 PLATINUM

Dobrý deň. Pred pár dňami vyšiel na tento prijímač nový FW, s ktorým by mali korektne spolupracovať aj IR karty. Prosím niekoho, kto to mal možnosť odtestovať, o informáciu či je táto kombinácia funkčná a prípadne či s novým FW spolupracujú aj ICE karty. Ďakujem.

rolis7
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SHOWBOX S500 PLATINUM

s ice kartami funguje aj predchadzajuci FW.

tomko
Registrace: 1/2006

tomto

jenže jeho nezajímají předcházející FW, ale ten poslední...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Skúšal som na ňom CS Link IR a fungovala. Neviem, ako je to so zápismi, pretože karta už bola aktívna, no po vložení do prijímača s najnovším fw všetko OK.

Baky
Registrace: 9/2003

Ďakujem. Viem že ICE s tým predchádzajúcim funguje, ale neviem ako je to s týmto novým, preto tá otázka.

rolis7

to je snad jedno ice je irdeto tiež takže bude fungovat ;)

🇸🇰

Jupi

jupi

To si myslíš pouze ty a tobě podobní. Nevím proč reagujete, když jste to nezkoušeli a ani tomu nerozumíte. :O

On Air!

Saxon

no já to vyskúšam na vitamínke ked bude nový sw ževraj má byt ;)

🇸🇰

Jupi

Saxon, hlavna vec ze ty sa tomu rozumies. ide o to ci tam facha Ice karta a ja som bol v domneni ze ma ice kartu a teda rada isla v tomto smere ze v predch. fw ide ice karta bezproblemov. add2, ice karta je defakto irdeto karta doplnena o doplnok aby dokazala emulovat na cryptoworks, keby tento "doplnok" nemal tak by to bolo ciste irdeto

tomko

tak si to příště pořádně přečtěte, at mu nepíšete blbosti, které ho nezajímají, či které zná.

On Air!

Saxon

saxon, keby si videl spravne co som napisal tak by si toto netvrdil . napisal som..."s ice kartami funguje aj predchadzajuci FW" to slovo AJ si dva krat precitaj. tzn. aj novy AJ predch. fw

tomko

On se ptal na nový FW, nezajímá ho jestli chodí ICE se staršími FW, to ví. Předmětem je nový FW, kerý je zatím nikým pořádně neodzkoušený, může mít i mouchy atd. Prostě nic pořádně nevíte, nemáte odzkoušeno, ale hlavně že reagujete.
Já Showboxe montoval a tohle okolo nového FW mě taky zajímá, ale bohužel se toto ne zdejších stránkách od nikoho nedozvím, každý si jen něco myslí a předpokládá. Hold, co si neudělá člověk sám, to nemá. Tečka.

On Air!

Saxon

a ty si myslis ze ja nemam showbox a preto reagujem? tvoju logiku mat-tak ani vonku nechodim a tecka :-/

tomko

Melete páté přes deváte

karty IRD fungují tak nevím co tady pořád řešíte ,
zápisy chodí .

showboy
Registrace: 7/2008

Neriesia nic a saxon ich na to upozornil.

Kasr
Registrace: 8/2008

tomko

moji logikou se nazabyvej, tady je rec o nepresnych odpovedich na dane tema. Ostatne to by mel zdelit tazatel, zda ho vase odpovedi uspokojili. Ja jsem si uz zvykl, ze uroven odpovedi zde uz dlouho hapruje, proto jsem si kvuli tomu pred casem upravil i slogan pod carou. Ten FW si proste musim odzkouset sam, abych se neco dozvedel. Zapisy jsou jedna vec, ale pro korektni chod je treba znat plno dalsich skutecnosti. Popsat neco jednou vetou je k nicemu.

On Air!

Saxon

Chlapci, ďakujem za poskytnuté info. Mrzí ma, že ste sa pre moje otázky "takmer pohádali". Pravdou je, že FW je na svete ešte len krátku dobu a tak sú skúsenosti s ním skoro žiadne. Mám doma jednu 500-ku, ktorou chcem spraviť radosť na vianoce. Keďže je to dar,tak by som bol rád, keby všetko dobre fungovalo. Kúpil som k nej ICE kartu, preto sa zaujímam, či je táto kombinácia funkčná. Chcel som do nej dať ten najnovší FW, pretože s týmto posledným, čo tam je, pri prepínaní niekedy na chvílku zamrzne obraz. Nevadí, keďže s novým FW ešte nie sú skúsenosti, nechám tam ten posledný starší a potom sa uvidí. Ešte raz všetkým ďakujem.

rolis7

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra