Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Aktualizace sw modul SMIT fialový .. pomoc

Prosimvás, jak aktualizovat modul SMIT ? zákazník má tv SAMSUNG 46D7000 a nejde mu nahrávat. Chci aktualizovat modul, dám STV 1, vlezu do nastavení modulu, chci dát upgrade ale vyskočí na mě hláška "Can not upgrade in MENU ... " .. prosim o pomoc

vokrinek
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Aktualizace sw modul SMIT fialový .. pomoc

Modul vlož do sat. prijímača s CI slotom a v ňom ti pojde upgrade.

konjo
Registrace: 1/2006

RE: Aktualizace sw modul SMIT fialový .. pomoc

modul jsem dal do Homecastu 3200 CIIR, Arivy, HDBOXU a všude stejná hláška ...

vokrinek

Mal som podobný problém. Tiež sa mi nedal aktualizovať modul.
Ale na druhý deň to už išlo v pohode. Takže treba čakať.

konjo
Registrace: 1/2006

Taky vyskočila hláška,ale za chvilku jsem to zkusil znova a šlo to.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

ani mne

mam Smit Irdeto modul z balenia AustriaSat HD, tento:

www.hdaustria-shop.at/images/product_images/popup_images/127_0.jpg

a tiez mi pise hentu hlasku - v kuse skusal som viac krat.
Davate to na STV1 alebo aku stanicu??
D.
K

krikri
Registrace: 3/2010

je to tak

ze jedna z prvych serii ak nie prva ma fw co sa neda aktualizovat cez OTA a nemala ani detsku poistku a prave preto nedostala Skylink certifikat....teda pokial viem

marib

@marib

a ak sa to preplacne najprv teda cez programator - PCMCIA citacku, patricny sw atp. na novsi, potom uz pojde OTA?!
Co myslis? alebo je tam rozdiel aj v HW??
D.

krikri
Registrace: 3/2010

@krikri

ja konkretne neviem o tom tvojom module nic, hovoril o rozdiele medzi modulom fialovym SMIT bez loga Skylink, ktore nesli cez OTA prehrat a SMIT modulom s logom, ktore idu upg. a tento upg. je nutny na korektne fungovanie modulu v telkach samsung s ci+...je to aj niekde tu v clankoch

marib

Modul SMIT Irdeto, ktery nema na etikete "Skylink Ready" aktualizovat nejde a nepujde. Ma uplne jiny HW a neni urceny pro prijem nabidky Skylink a CS Link.

koudelka
Registrace: 4/2009

Koudelka

Já ho mám v Panasu a jede na Skylink OK.

rodra
Registrace: 10/2010

POMOC

CA modul SMIT Irdeto Skylink Ready (SW 4.2.4.3.) som používal s ICE kartou Skylink v TV Panasonic P42VT20E so vstavaným satelitným tunerom. Spolupráca karty, modulu aj TV bola bezproblémová. Rozhodol som sa aktualizáciu SW cez OTA do modulu nainštalovať.
Postupoval som podľa návodu v článku na www.parabola.cz. Problém bol, že sťahovanie a inštalácia z STV1 netrvala 15min, tak som ju po 1,5h bez úspechu ukončil. Pokúsil som sa ju zopakovať na novej frekvencii JOJ TV aj CT1 ale modul stále vypisuje info:
CI slot 1: CAM LOADER
HW VER:6 VARIATA:285
Ani po 4 hodinách neprišlo k aktualizácii SW. Po rade Ing. Švehlíka z OMKO digital som sa pokúsil modul aktualizovať opäť na STV1 v Optiboxe Anaconda no bez výsledku. Modul je teraz nefunkčný.

IVOzNR
Registrace: 4/2011

Taky nevyřešeno .. celý týden zkouším jiné přijímače pro aktualizaci softu .. ale mám stejný problé, ... 2 hodiny NIC..

vokrinek

pro IVOzNR
Prosím chci klukovi koupit modul do panasonica tento http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/cam-irdeto-smit-skylink-ready-dekodovaci-modul
Jak to chodí ? Myslím zdali se to nekouše, přepínání na rychlost OK a hlavně zdali to nedává nějaký hlášky na kodovaný programy jako třeba zakodováno na 3 vt při přepínání atd. Díky

standa111
Registrace: 11/2009

Pre standu111
Používal som modul IRDETO SMIT aj IRDETO SMIT Skylink Ready, oba moduly šli v plazme P42VT20E úplne bezchybne.
Hlášky žiadne. Prepínanie programov do 1 sekundy. Iba po pokuse o upgrade SW je modul nefunkčný. Stále vypisuje CAM LOADER. Neviem, či náhodou nepozastavili na STV OTA keď ju chcú čoskoro spustiť na novom transpondéri.

IVOzNR

Odpoveď zo Skylinku:
Zřejmě došlo k přerušení instalační operace - proto je teď CAM nefunkční - jediný způsob jak toto napravit je jeho přehrání. Bohužel už to ale nebude možné přes družici - je ptořeba se obrátit na Vašeho prodejce satelitní technily.
Z jakého důvodu se aktualizace SW nezdařila nedokážeme posoudit.

IVOzNR

Ja bych to jeste ztracene nevidel, zkus dat modul do nejakeho jineho prijimace na zapnutem STV1 a nechat cca 20 minut na pokoji. Ve slusnem prijimaci se pak modul sam restartuje nebo je treba manualne restartovat.

koudelka
Registrace: 4/2009

Děkuji IVOzNR . Zeptám se když to chodilo OK , taky to normálně nahrávalo ? Pak se zeptám co mi to přinese přehrání SW u toho panasonica s vest. satelitem nebo co se změní přehráním u toho panasonica , musí to být ? V prodejným servisu mi tvrdil , že se u mne nic nestane jen na jiných některých satelitech to poznají .

standa111
Registrace: 11/2009

Modul som na ďalší pokus vložil do Optibox Zebra Skylink Ready nastavený na STV1 a nechal ho tam celú noc. Stále vypisuje CAM LOADER. K aktualizácii nedošlo a je nefunkčný.

Pre standu111
Nahrávanie na USB som neskúšal. Používam externý sat. prijímač Octagon 918 HD, ten má brilantný HD obraz - neporovnateľne lepší než ten zo vstavaného sat. tunera v TV Panasonic. No jeho SW podpora Octagonu je už ukončená a titulky na Film Europe idú zle. Preto som začal používať vstavaný sat. tuner v TV, kde idú DAB titulky na Film Europe korektne. No ten obraz...
Keď som TV pripojil na net niekedy na jeseň vypísal, že používan najnovší SW.

IVOzNR

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra