![]() |
|
Z ENIGMY2 NA KLASIKUAZBOX ELITE.Mám na flashce klasiký fw patch.bin a podle návoduby se po zasunutí do azboxu a zapnutí měla na dyplay objevit IP adresa boxu.Jenže to musím do boxu z flashky prvně nějak natáhnout,ale nevím v menu jak postupovat.Nide se k nainstalování z USB jak je to u klasiky nemůžu dopracovat. Tuto část,před použitím AZUPU,nemůžu na satdigitálně najít.Snad moc neunavuji zkušené,děkuji. |
kkalvos
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
precochces origo FW?a toto si nenasiel? http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=262&t=7350 |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
origo FWZatím se mi zdá origo FW "pro mě lepší". Tam jsem doma.Nemohu se však z Enigmy dopracovat k IP adrese na display. |
kkalvos
![]() |
|
sosoTo jsem četl už dříve,ale tam není polopaticky,jak nainstaluji origo patch.bin do AZboxu,aby mi naběhla na jeho display IP adresa.Potřebuji,jak postupovat od začátku z menu Enigmi.Potřebuji tu IP adresu!!! |
kkalvos
![]() |
|
RE: Z ENIGMY2 NA KLASIKUusb flashku mas naformatovanu na FAT? NIE NA FAT32!nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Z ENIGMY2 NA KLASIKUNo ja som použil návod z odkazu, ktorý sem dal soso. Iný postup ako tento mi nefungoval. |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
![]() |
|
alfasexNa FAT32.Jde o to,jak mám v tý Enigmě najít origo FW patch. bin na flashce a dát instalaci,tak jak jsem to dělal z origo na Enigmu.Tam mi to nabídlo v nastavení na USB RTI 1.4,tak jsem stiskl modrý tl. a bylo to tam.Potom až Azup.Tady nic takovýho není.Poraďte,jak se k obsahu flashky doťukám a dám origo instal.Díky |
kkalvos
![]() |
|
RE: Z ENIGMY2 NA KLASIKUkkalvos:skus http://www.ulozto.cz/11726920/jazup-2-2-by-hectore-and-pr2-zip navod how to je v zipe v anglictine (jednoducha anglictina) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Z ENIGMY2 NA KLASIKUpri starte drz VOLUME+ potom nahodi IP,maj DHCPAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
![]() |