![]() |
|
UPC direct kvalita ???UPC direct je dnes v hroznej kvalite. Sa mi to zda alebo je to pravda ??? Co znizili datovy tok ???Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
RE: UPC direct kvalita ???ktore kanale konkretne?🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: UPC direct kvalita ???mám 107cm fullHD telkáč a nijakú zmenu som si nevšimol zatiaľ pri prepínaní balíka...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: UPC direct kvalita ???Dnes jsem měl možnost porovnat obrázek na Skylinku z Astry a na UPC z Thoru na svém Icecryptu a musím uznat, že UPC je na tom hůř. Jinak momentálně se rozpadá obraz i zvuk v UPC na programu Barrandov. Zlobila se i vnučka při Animáčku, musel jsem přepnout na DVB-T. |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: UPC direct kvalita ???skus prepnut aj na discovery showcase HD a espn america HD sa mi zda ze toto forum je zalozene proti upc |
janci949
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: UPC direct kvalita ???upc je gigant mezi satelity která platforma vám dá více kanalu jen za 299kc oproti skylinku má upc na vrch za stejnou cenu má více kanálu kdyby my nestínil strom signál thor tak nejdu do cslinku R^ |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
nicolepcdmam pre teba rieseniehttp://www.ulozto.cz/11740376/gaschainsaw-large-jpeg nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexJASNÝ CHÁPU PŮL NA PŮL CENA KVALITA |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
![]() |