![]() |
|
Vantage nebo technisatUvažuji o koupi Vantage VT-600 nebo Technisat Isio,chci kvalitní obraz a spolehlivost. |
hubert123
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 25 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatKdyby jsi si pořádně pročetl dřívější diskuse, tak by jsi se neptal. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatKaždý SAT. REC. má nějakou mochu, ta VT-600 má slabou výbavu na výstupech, Technisat zas je náročný na moduly. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatPrávě po přečtení 109 stránkové diskuze jsem začal pochybovat, připadá mi to jako ruská ruleta koupit nástupcehumax HDCI 2000 |
hubert123
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatKoukni na Arguse,tam je docela chvála. |
CES
![]() |
|
nechapemCo to presne znamena, ze Technisat ISIO je narocny na moduly. Ake moduly? V com je ta narocnost? Tiez uvazujem o jeho kupe a tiez si zhanam informacie, lebo 330 Euro je dost. I ked oficialna cena je 369 Euro, uz je legalne i lacnejsie.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisaturi, zdá se, že i Ty jsi dřívější diskuse moc nečetl. |
HiFiOK
![]() |
|
Technisat Isio S1Mám to doma. Přednosti:1. Nejlepší upscaling SD na HD, nejlepší obraz, jaký jsem měl možnost vidět na své plasmě 127 cm. 2. Přístup na Internet, jakoukoliv stránku. 3. Možnost přehrání archivních TV programů z videotéky německé veřejnoprávní televize. 4. Možnost video on démand,filmy za poplatek od německých internetových společností. 5. ICE karta funguje se SMIT zelený i v Diablo 2.3 6. Nahrávky lze stříhat přímo v sat. přijímači. 7. Výborné a přehledné EPG včetně azbuky a 7 denního programu. Nevýhody: 1. Pomalé přepínání ve spojení s relé EMP Centauri 16/1 (8/1), je však uspokojivé při klasickém Diseqc 4/1. 2. Nemá Diseqc 1.1. 3. Nemá EMU. 4. Nemá Blind Scan. 5. Málo FAV. 6. Prohledávače = seznamy stanic jsou horší než na Arivě a přepínání seznamů je složitější. 7. Z Internetu nepřehrává video streamy. 8. Hbb na českých stanicích zatím nefunguje. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatJěště bych uvažoval o humax icord. |
hubert123
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatsamorost,to ze na ceskych staniciach nefunguje Hbbtv - nie je chyba Isia... ;) ale chyba ct. Na ct24 ide pokusne, tak sa snad dockame aj dalsieho rozsirenia. Co sa tyka obrazu, mozem potvrdit, je to fakt super. Ja mam 2x moduly Mascom 1.23 a funguju, ale kupovane davnejsie, s novymi su vraj problemy. Dobre idu aj Smit, odporucane aj dovozcom - Omko. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
samorostjaké přijímače jsi zkoušel na tvé Plazmě?,že ti tento vyšel nejlépe R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
to pierrepetr a ostatniNejsem profesionál, proto HA-HA je namístě, nicméně měl jsem doma tyto přístroje:Topfield HSCI 7700 Amiko 7900 Golden Media 9080 Ariva 100, Ariva 200, Ariva 220 Vantage 1100 S Optibox-Alligator Technisat HD 8SX, Technisat Digicorder HD S2 SD přijímače nemá smysl uvádět. Neměl jsem a asi nikdy nebudu mít Dreamboxy. Z výše uvedených přijímačů hodnotím ISIO S1 jako nejlepší. Hodnotím především podrobnost u SD stanic, ostrost hran barevných přechodů, podání barev, jejich prokreslení a čistotu obrazu, zbaveného všech šumů. První místa bych dal Technisatům, pak Optibox-Alligator/Topfield a ty ostatní, poslední místo bych dal Amiku. Nechám se poučit, co je ještě lepší, sem s tím! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
technisatmohu potvrdit mám technisat digicorderhd s2 obraz asi z 12 přijímaču co jsem měl doma zatim nej obraz technisat a to jsem měl i vantage 7100 i 8000 |
kosmik
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
samorosttak to potom je jasno,z těch co jsi viděl,jistě nejlepší volba,pokud jsi spokojen ,nic neřeš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Díky pirrepetře,nicméně Tvoje označení přijímače s nejlepší kvalitou obrazu chybí. Nemyslím to ironicky, že se nechám poučit. V žádném případě tam ale neuznám Vantage.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatPěti svým zákazníkum jsem měnil jejich HD přijímač Technisat za Vantage 7100, či 8000 a všichni do jednoho jsou nadmíru spokojeni. Rozdíl v obrazu tam možná je, ale rozhodně neni takový, jako je rozdíl v uživatelském prostředí.Hádat se nehodlam, jen nechápu, jak může někdo neustále dělat žebříčky v kvalitě obrazu HD přijímačů přes HDMI. Pokud mám pořádnou TV a přijímám kvalitní program ve vysokém rozlišení, tak nemůžů mít s Vantage nikdy pocit, že jsem HD Technisat neměl vyhazovat. Nikdy! To nemluvim o EMU, sharing karty pro oba tunery a pod. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatA kolik modulů a karet musím naprat do technisatů, když chci dva programy odkodovaně nahrávat a třetí sledovat? :O :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatSoulas se Saxonem, při koupi si každý musí uvědomit na co ten HD Sat ""chce"". R^ |
CES
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatTaké naprosto souhlasím se Saxonem. |
HiFiOK
![]() |
|
Twinano, do Technisata se tenkrát museli nasrat dva moduly a dvě karty a eventuelně dvě předplatné. Ve Vantage na to stačila karta jediná bez modulu a jedno předplatné.Tenkrát to byli jen v železe 4 tisíce navíc. Sluší se dodat, přehlednost FAV programů je další kapitola. Ovládání kaskády relátek další a tak bychom mohli pokračovat. Dneska už má Vantage lepší konkurenty, to je jasný, ale jsou to stále špičkové přístroje minimálně po HW stránce, což se Technisatech už dlouhou dobu říci nedá. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Souhlasím se Saxonem, avšakřeč byla výhradně o kvalitě obrazu, nikoliv o kvalitě přijímače jako celku. Moje stanovisko a stanovisko Saxona si vzájemně neprotiřečí. Také jsem názoru, že uživatelsky je to techni.ráč, ale s nejlepším obrazem, jaký jsem měl možnost zatím vidět. S napětím čekám na konkrétní vyjádření pierrepetra.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatuzivatelske menu Technisat je nejlepsi varianta pro duchodce, ci mene narocne, ci chapave. Slengovka Technisrac vznikla predevsim diky polske vyrobni lince.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisat"jen nechápu, jak může někdo neustále dělat žebříčky v kvalitě obrazu HD přijímačů přes HDMI"Asi proto, že v HDMI jde nekomprimovanej signál, do kterýho se to musí převést ze streamu vysílání a rozhoduje právě ta kvalita toho převodu, kterej se provádí v SAT receiveru. To bys taky mohl při svých zkušenostech vědět. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Technisatjá tedy nevím co proti uživatelskému menu Technisatu máte. Měl jsem HD8-SX, nyní ISIO S1. Je pravda, potřebuji 2 moduly a 2 karty (Skylink + Next). Ale vše funguje naprosto spolehlivě, jednoduše, nahrávání 2 nezávislých HD programů je v pohodě, nahrávky mohu upravovat v přístroji, EPG se mi stáhne pěkně v noci.... no a s kvalitou obrazu se asi shodneme, že je jedna z nejlepších.Sice mám kousek od baráku autorizovaného dovozce (prodejce) Vantage, ale vůbec by mi nenapdalo kupovat něco jiného než Technisat. Já i tři moji kolegové jsou s ním absolutně spokojeni. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatNo tak po HDMI asi nebude uplne tak nekomprimovanej signal, kdyz se to prevadi z TS. Nekomprimovane AV je pokud vim ze zkusenosti napriklad po rozhranni SDI. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Vantage nebo technisatSDI je rozhraní v broadcastu. HDMI v home. Ale nekomprimovanej signál tam je. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |