Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

třídění programů Samsung UE40D6530

prosím,může mi někdo poradit,jak setřídit programy u této tv? děkuji!

kufic
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: třídění programů Samsung UE40D6530

Cez vikend som ladil UE32D5000, mozno to je podobne aj ked 6530 uz je Smart. Chvilu mi trvalo, kym som prisiel na to, ze tridenie sa robi stlacenim tlacidla Content (ak ho mas) a potom tam bola polozka tusim ze zoznam kanalov alebo tak nejak, tam boli v tabulke zobrazene naladene programy a cez Tools som im pomenil cisla kanalov ako som chcel, podotykam boli to DVB-T programy, 1000 satelitnych by sa mi nechcelo :) Alebo export TV zoznamu na USB a urobit to v PC pomocou programu (uz si nepamatam ako sa vola, robil som to davno, ale google pomoze) a potom naspat import z USB. Daj vediet, ci to islo. Pekny vecer

Tomic
Registrace: 1/2011

Ak to nechces editovat cez PC, tak tie prvé programy si popresuvaj na koniec zoznamu na volne cisla, tym sa ti uvolnia prve pozicie, na ktoré si uz davas programy v postupnosti, ako ich chces mat...

golfLC
Registrace: 11/2007

program sa vola Samsung-PC-Editor alebo ChannelListPCEditor

golfLC
Registrace: 11/2007

golfLC

to je ono,

Tomic
Registrace: 1/2011

NetPlayer pro samsung

Pro televizi Samsung k dnešnímu dni existuje zásadní neoficiální Widget Jmenuje se NetPlayer a vznikl na soukromé iniciativně pár nadšenců majitelů této televize Widget je aktuálně v testovací verzi ale zdárně plní to k čemu byl Widget vytvořeny , a tím televizi Samsung doplňují o určitý bonus před ostatními značkami na trhu Tv online je novy hit doby na internetu dnes najdete mnoho televizi ktere na svých strankach nabízí svuj archyv , neviděli jste svuj serial nebo včerejší televizni noviny nevadi vyhledejte ho na internetu a přehrajte si ho ale koukoute se na video na svem malem monitoru kdyz v obyvacim pokoji mate ful HD velikou placku proč . na trhu je dnes mnoho Multimediálních přehravaču okolo ceny 3 tisic Kč kterým získáváte okamžitý přístup k nepřebernému množství televizních archivů pohodli našeho obývacího pokoje . Jak s televize samsung vyrobit Multimediální přehrávač stáhněte si do své televize widget Netplayer zde je návod na stránce http://samsung-tv.webnode.sk/netplayer/ je návod jak si do TV Samsung řady C nebo do novější televize řady D Smart TV http://samsung-tv.webnode.sk/netplayer-pro-samsung-seriie-d/ R^

marcel
Registrace: 1/2006

Nevíte někdo, jestli jde i pro typ UE32C4000 ? Podle infa z webu co výše hodil kolega, by to mohlo jít. Nemám s tímto vůbec zkušenost. Díky za případné info R^

satlama
Registrace: 1/2009

televize samsung bohužel umí třídit jen stylem výměna pozice za jinou. neumí do existující řady kanálů přidat další. snad někdy v dalším FW. Tak jsem si na to ve svém Vantage zvyknul, že mi to tady moc chybí, ptal jsem se v Samsungu na Florenci a tam taky nevěděli.

pejvl2
Registrace: 7/2009

Tu mas navod pre C seriu : http://samsung-tv.webnode.sk/netplayer/

ale ci ti to pojde aj na 4000-kovej rade, to ti neviem povedat...bud to rozbehas, alebo nie, pokazit nemas co

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

jo dneska jsem si užil dvě astry a uspořádat kanály Samsung UE40C6900 makačka :) nechtěly to uspořádat v pc :8)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

A proto ladit programy manuálně z TP, který mě zajímá, než se prohrabovat stovkama naladěných programů a měnit pozici za pozici ve Smartu.
Někdy, za pár let šikmoočkám třeba dojde, že je třeba kvalitní sw a zejména hw, který ty kouzelné rádoby AIO krabičky utáhne. Po pár prodaných sériích, kdy se jim vrátí náklady na vývoj.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra