Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Posielanie časopisu Skylink TV

Mám od 30.11.2011 predplatený Hd plus balík,na dnešné 5.minútové zavolanie do Skylink centra pokiaľ to zdvihli,mi operátorka povedala,že na budúci týždeň by mi mohli poslať konečne programový dvojtýždenník.No povedzte,nie sú roztomilí?

slonpeter
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Téma: Posielanie časopisu Skylink TV (# 27)

Jasné, že sú a čakali na ten správny čas, každý z nás by chcel taký Vianočný darček rovno pod stromček ... R^ :laughing:

bystrik
Registrace: 10/2010

no a mně ho poslali dvakrát

tj. stejné číslo (ve schránce v pátek a v úterý). Počítám, že to souvisí s koncem starého předplatného a novou platbou. Zkrátka fungující CRM, jako všude ;)

miwa
Registrace: 8/2010

miwa

mě ještě staré předplatné zdaleka nekončí a už mi 2x po sobě přišly dva výtisky. Jinak úroveň toho magazínu nic moc.

gliderman
Registrace: 6/2008

gliderman

Úroveň magazínu nic moc? Vždyť tam máš program na 14 dní dopředu. To není časpois na to, abys ho měl 14 dní na záchodě a pokaždé v něm něco nového nalistoval, když si tam jdeš sednout.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Posielanie časopisu Skylink TV

musim povedať,že mne čo si platím od januára prišli všetky,schránka malá dvojtýždenník veľký(trčí z nej),ide niekto okolo čo to pozná a SUP,už je v taške a tebe zostanu oči pre plač,(skus sa dohodnuť s poštárkou,možno čokoláda urobí zázrak)

pietrolam
Registrace: 11/2011

Ten časopis je opravdu nic moc. Co bude si najdu na EPG a internetu. Škoda papíru a peněz.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Obávám se, že bych asi svoji matku nepřinutil používat EPG. Třeba na momentální přehled co dávají ano, ale když se chce "pokochat" tím, co budou dávat další týden, tak je ten papírový přehled lepší. Vždycky jsem domů kupoval TV magazín, teď nemusím.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

mě to chodí taky dost často a přitom si něco platím pouze občas a nepravidelně. Škoda papíru, protože tištěnej tv program stejně nečtu.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

joscer

já s tebou nechci zbytečně polemizovat to je věc názoru. Mě prostě nevyhovuje, proto je pro mě "nic moc". Mě by ho posílat nemuseli. To na EPG se dozvím daleko víc informací o programu. Já magazín Skylink nesrovnávám s jinými magazíny, protože žádné nekupuju.

gliderman
Registrace: 6/2008

máme EPG, nač sponzorovat v ceně karty, předplatného ještě tento časopis.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

SKYLINK KLAME

Mne opatovne neposlali magazin, a to pravidelne platim MULTI HD balik. Uz som to niekolkokrat s nimi riesil, no nic sa nezmenilo. Dokonca som aj zmenil adresu dorucenia, stale je problem. Su to klamari. Ked to takto pojde dalej, zrusim predplatne!

xpirin
Registrace: 4/2011

nedriskajte mne sa magazín páči :)))

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

xpirin
no mne detto...kedysi posielali potom prestali hoci som predplacal...zavolal som im vynadal zacali posielat pravidelne aj ked nepredplacam :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Mna sa snazia presvedcit, ze na vine je posta. No mne sa velmi nechce verit. Hlavne, ked na zasielke netlacia datum podania, tak velmi tazko mozem reklamovat na poste, ked neviem, kedy zasielka bola podana. Skor si myslim, ze ten casopis mne neposlali. A ked ich upozornim, tak ho doposlu...

xpirin
Registrace: 4/2011

Magazin

Kvalita magazínu je veľmi nízka, kľudne to môžu zrušiť a nikto o nič nepríde. Škoda papiera...

igor61
Registrace: 1/2010

Mne sa casopis paci. Ja si radsej vyznacim v papierovom vydani veci na cely den (pripadne aj den dopredu), ktore chcem vidiet. Obcas to robim uz aj na na tu spominanom zachode :-) Potom si len zoberiem do ruky casopis a mam za sekundu prehlad o tom, co chcem vidiet. Pokial chcem viac info, pustim EPG a CSFD a tam si to najdem.

vado
Registrace: 6/2006

Ak niekomu vadi,ze ho dostava, nech zavola do skylinku,aby ho posielali na moju adresu. Ja nemam ziaden programovy dvojtyzdennik.

V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis

2003begi
Registrace: 1/2006

Já s ním zatápím.

HiFiOK

A hoří aspoň dobře ty dnešní letáky nechtěj ani hořet

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

No právě, také nic moc. Takovej průměr. Jó, takové Rudé Právo, to hořelo... A jak bylo velké... No, nedostižný vzor :-/

HiFiOK

Ja som postar a Skylink magazin dorucujem po svojom rajone-3 cezpolne dediny, mozem vam povedat ze to posielaju ako ich to napadne, je to skor ako reklamny vytlacok, raz to posielaju jednym, potom zase inym, potom zas dalsim a zasa tym prvym atd...Sam mam doma 3 karty Skylink a obcas to dostanem aj ja aj ked nemam nic platene. Je to vlastne taka osveta pre neskuseneho sat. divaka a hlavne aby nezabludil nahodou ku konkurencii.
Afer

afer
Registrace: 11/2007

Tak,tak stejně si ke Skylink magazínu kupuji TvStar.Jsem na něj zvyklej a obsahuje program Německých stanic.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra