![]() |
|
Skylink a ich telefonovanieDnes rano o 3.00 mi volali zo Skylinku a potom zase o 4.00,nestalo sa Vam to uz niekedy taktiez, volal som tam naspet a uz sa mi ozvala len hlasova volba, a ze akcia na vymenu karty bola ukoncena. |
NORBERTOO
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 504 |
![]() |
|
RE: Skylink a ich telefonovanieakcia výmena nebola ukončená to bol volaký tajtrlík asi :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink a ich telefonovanieJá jsem při refreši volal k nim v jejich pracovní dobu a čekal na spojení na operátorku cca.45 min.Pak jsem jim nadal že se chlubí tím 1 000 000 karet Skylinku a nejsou schopní si zajistit více tel.čísel na infolinku.Od té doby si vedu deníček Aktivací a hesla k nim.A dělám si to z internetu.Jen mimořádně zavolám na Skylink,když zákazník nemá internet. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
ZkušenostiJá mám se Skylinkem naopak dobré zkušenosti. Na rozdíl od CS linku totiž vždy promptně odpověděli na jakýkoliv můj e-mail. To se na Cs linku bohužel nedělo (a ani služba tzv. "zavoláme vám, kdy vy chcete" mi tam nikdy nefungovala) a tudíž až poté nastoupilo telefonování na jejich placenou linku CS link (čekání dle denní doby 15-30 minut). Oproti službám Skylinku zkrátka otřes. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
Norberto...nemali v skylinku kapustnicu :))) ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Skylink a ich telefonovanieasi ano, nechapem co vlastne chceli tak skoro rano |
NORBERTOO
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 504 |
![]() |
|
RE: Skylink a ich telefonovanieTo iste sa stalo aj mne najmenej 15krat som volal ani jedno prepojenie na operatora podla hlasovej volby len automat hlasil stale obsadene.Nakoniec som to vzdal. |
vladob
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Skylink a ich telefonovanieUž je to jako v začácích DIGI TV A TO JSTE STÁLE NADÁVALI a tady je ted klid . Ted by se měli Skylink - CS link asi učit od DIGI TV jak se berou telefony atd. . R^ :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Skylink a ich telefonovanieu digi je beznadějný klid, už léta stejný mazanice a nic více ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Skylink a ich telefonovanie:laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Skylink a ich telefonovanieze skylinku mne nikdy telefonicky neotravovaly ale zato z cslinku jim stále dokola musím říkat ne děkuji nemám zájem. :8)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Skylink a ich telefonovaniemě stále volají z UPC.Stačí říct,že mám Skylink a okamžitě zavěsí :laughing: :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink a ich telefonovanieŽe by se tak lekli :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |