![]() |
|
Hokej Plzeň-České Budějovice European TrophyZdravím,nevíte někdo prosím kde by bylo možno tento zápas sledovat.DíkyZgemma H7S , Maximum E-85
|
fourthface
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
nejlepší jebýt asi přímo na "zimáku",že jo! :laughing: :laughing: Jinak snad všechny přímé přenosy můžeš vidět na Sport 1 v17:15 Lední hokej Live:Red Bull Salute, 1. 20:30 Lední hokej Live:Red Bull Salute, 2. semifinále a pak v neděli ve stejný čas... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Hokej Plzeň-České Budějovice European Trop...To si mu poradil. A který semifinále je ten zápas na který se ptá??? |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: Hokej Plzeň-České Budějovice European Trop...Koukejte se na tento turnaj na ServusTV HD je to FTA a obraz asi o pět tříd lepší než na Sport1.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Hokej Plzeň-České Budějovice European Trop...Plzen-Moundfield nikdo nepřenáší.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@keramikjak jsem písnul.Nejlepsí je být přímo na "zimáku" :laughing: :laughing:Pisatel dal otázku,která nedává logiku.Ony totiž obě dvě mužstva už s turnaje vyletěli a nehrají.Proto jsem dal takovou odpovědˇ a pokud se ti nelíbí,tak si to přeber.Ale zítra se hraje finále,ikdyž jak píše Saxon,nedá se to porovnat s Rakouskou tv Servus HD,kde je obrázek ůplně někde jinde.... ______________________________________________________________________________ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamessto se ale pleteš, týmy, které včera prohráli ve čtvrfinále hrají o 5.-8. místo v Salcburku, ale nikdo to pochopitelně nechce.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Saxonano,dal si to na pravou míru..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
omluvase dívám na Boston-Philadelphia a nějak to nemůžu rozdýchat,jaký je "prozatymní" výsledek.Po II.třetině 5:0 to je fakt nářez :scared: :scared: :scared:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
Jamess - díky.Kruci, uplně jsem na to zapoměl.Asi z toho, jakej jsme včera dostali od Jokeritu ve Vídni nářez. Vůbec celej českej klubovej hokej dostal včera v Rakousku tvrdou lekci. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxon-není začje před Vánocemi a já zapomínám na jiné věci také...Ale Philadephia dnes dostává pěknou nakládačku.Uvidíme co bude ve III.třetině,ale nevidím to vůbec dobře :zombie:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
fůůůjuž se na to nemůžu dívat. 6:0 tak to je teda pořádný depakl... :ogre: :ogre:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |