![]() |
|
HD-ready nebo FullHDPokud se budem bavit o velikosti obrazovky 82cm,poznám rozdíl,je vhodnější full hd nebo postačí hd ready,když budu sledovat HD program ze satelitu.Díky za info. |
vrba
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 80 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 158 | |
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDTakhle to nepředpokládá visper, ale snad všichni výrobci televizorů(aby schopnosti ZOBRAZOVÁNÍ ne ZPRACOVÁNÍ nějak rozlišili). Vždyť to přece sám napsal, že se s tím nemusí ztotožnit..Někdy jako by se tu psalo španělsky.. Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 18.12.2011, 12:19.51
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHD...ale ja plne chápem, prečo sa napr. športové prenosy vysielajú v stále väčšej miere v 720p namiesto 1080i... R^ :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDNo konečně.. :))) Ještě aby to dokázal pochopit i pan soso, který by na 82cm televizi rozeznal 1080i od 720p dokonce i s pěti dioptriemi a navíc propastným rozdílem..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDTo už se dohadujem o slovíčka. Já se raději vyjadřuji v číslech, třeba napíšu 1920x1080i a je mi srdečně jedno jestli se to jmenuje Full HD nebo kokoHD. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDAle možná pan soso kouká jen z blueray disků, tam by to z půl metrů mělo být vidět i bez těch dioptrií..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHD...myslíš z "Blu-ray"... ...tiež sa nepíše DiVD, alebo CoD... R^ |
brga
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDJeště k tomu 1080p na Bluray. Filmy se stejně točí 24 fps tak k čemu je tam to "p"? Stejně je tam každý snímek 2x. Nebo se vypočítávají mezisnímky? To přece umí i TV. Zbytečný datový tok, ne? |
visper
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHD...veď som to už písal - vyššie!!! R^ |
brga
![]() |
|
HD-ready nebo FlllHdTak koukám že se debata rozjela až moc jinam.Jak jsem už zdůrazňoval nechci kupovat jinou telku ale HDpřijímač a ptal jsem se jestli na to stačí moje hdready protože bych nerad abych musel kvůli tomu že mám hd sat.kupoval ještě novou telku abych z toho hd něco měl. |
vrba
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHD...aj na to sme ti odpovedali - že aj FullHD film si pozrieš na TubeType TV starej x rokov... ...ale nie v plnej kvalite a to tvoje HDReady bude na tom samozrejme lepšie R^ |
brga
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDTelku nech dosloužit, já jsem taky donedávna měl HD ready 1366x768 s HD sat. přijímačem. Přínos tam rozhodně byl. Většina starších plazem má ještě míň a jak jsou spokojení. |
visper
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHD...jeden týpek sa chválil akú ma FullHD plazmu (mega giga špica ultra extra najsamplepší obraz na svete)... ...potom sme zistili, že má 42" 1024x768 z výpredaja napájanú analógom zo spoločného panelákového rozvodu! :laughing: R^...ale aj tak je na taký zdroj signálu PARADOXNE najlepšia tá plazma 1024x768 - takže mal v podstate pravdu R^ R^ R^ |
brga
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDTo je to, co já si už nemyslím. Kvalitním obrazovým procesorům z vyšší cenové by mělo být "téměř" jedno, že přepočítávají do rozlišení vyššího. A právě TV s rozlišením nejvyšším by proto měla mít obraz nejjemnější.Ale samozřejmě fullHD za 7.990,- z Tesca nemá význam. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHD...to si práve málokto uvedomuje, že obrazový procesor je snáď ešte dôležitejší ako samotný zobrazovací panel (aj keď ten tiež nesmie byť moc veľký prieser)! R^ |
brga
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHD...a tomu, čo má HDReady panel a plánuje si kúpiť HD SAT receiver chcem oznámiť, že ak bude sledovať kanál, ktorý bude vysielať v 720p, na HDMI výstupe a vstupe si nastaví 720p a displej bude natívne v 720 riadkoch, tak dosiahne najväčšie možné vylúčenie vplyvu chýb obrazových čipov v celom reťazci!!! R^ R^ R^ |
brga
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDMěl jsem v pracovně 37" plazmu panasonic za 9 tisíc (větší se mi tu prostě nevejde, neotevřel bych dveře), teď 37"led philips za 18. Jediným plusem paňasu bylo sledování ze zcela nepřirozeného úhlu, jinak o ničem. Roztřepané pozadí rychlých scén a lesklý skleněný panel pro mě prostě nesledovatelné. Takže buď si u lcd připlatím za vyšší kvalitu, nebo mohu donekonečna obhajovat své třeba i nejlevnější blikající zrcadlo s topením jen proto, že se to jmenuje plazma. :((Samozřejmě tím neodsuzuji žádnou technologii. Kupovat telku do velkého tmavého obýváku může úplně změnit situaci. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDA už jsme zase u plazem. ;) ;) |
visper
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDZačínal jsem se tu nudit :)Večer mě zase sjede gramodeska, ale už jsem si zvyknul ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDgramodeska?? |
visper
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDnápověda: lcd je monitor, televize se jmenuje plazma.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDJj, to je tady často, ale kdo je duševní otec myšlenky nevím. Ale to je jedno.. |
visper
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDAž ji pustí znovu, tak si vzpomeneš.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDJá se nezlobím. Sexuální orientaci a plazmo/LCD orientaci nejde změnit, to je vrozené. ;)Tady jsem popsal proč: https://www.parabola.cz/forum/topic-67561/ |
visper
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDZlobit, proč? :)Orientace je jasná, četl jsem to. Často střídám svou lcd s txp42s20e u kámošky..prostě mě to u ní koukat nebaví, tam mám jinou práci ;P Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: HD-ready nebo FullHDPokud někdo nesleduje sport nebo nějaký rychlý scény, tak mu může LCD stačil. Ale dívat se na šmouhu za hokejistou, to fakt ne a radši Plazmu, díky který aspoň nemusím v zimě tolik topit. I když i LCD slušně sálá a ne že ne :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 158 | |
![]() |
|
![]() |