Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

HD-ready nebo FullHD

Pokud se budem bavit o velikosti obrazovky 82cm,poznám rozdíl,je vhodnější full hd nebo postačí hd ready,když budu sledovat HD program ze satelitu.Díky za info.

vrba
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 158
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD-ready nebo FullHD

...v podstate som sa na 100% ešte nerozhodol, čo si kúpim - stále mám CRT 72cm 50Hz :laughing: PHILIPS... R^ R^ R^
...pred dvoma rokmi som chcel na 95% plazmu R^ a na 5% LCD Rv (aj kvôli cene), ale posledný rok som rozhodnutý na 99,9% pre (aspoň) 100Hz LCD (najlepšie s LED podsvietením, ale trubica ma neurazí, ak bude veľmi dobrá cena) a na 0,1% pre plazmu, ale musela by byť skoro zadarmo, a aj to by som mal ešte kyslý ksicht R^ R^ R^ ...ináč uhlopriečku som "prepočítaval" a ideál pre mňa je 40" až 42".

brga
Registrace: 9/2009

No ty těm plazmákům teda dáváš brgo ;)
Mě osobně je jedno co si kdo koupí a každému to přeju. Do plazmáků si taky někdy rejpnu protože mi vadí zaslepenost a technické nepravdy. Pokud mají v něčem pravdu tak to uznávám (třeba lepší pozorovací úhel).

visper
Registrace: 5/2008

...to teda hej! ...ale keď sa im displej časom vypáli ostane im už iba ten "uhel"! :laughing: R^

brga

A tak vypáleno v hlavě,nic ti to neříká !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Jemu to nic říkat nemůže, protože co by se mu v hlavě vypalovalo? Ten průvan co tam má? :)))

Pitomec
Registrace: 9/2011

...takže som sa práve rozhodol - plazmu si určite nekúpim, bol by som totiž v jednom vreci s týmito "pánmi"!!! :laughing: :laughing: :laughing:

brga

Po sviatkoch chcem kupit Samsungps51d450,,,600hz,hdready,,,TERAS MAM samsung lcd80cm.Tamto je plazma 130cm.Zaujima ma vaš nazor,dobra volba ? 490e v tpd,počitam že pojde dole,v lete 458e.

sosi
Registrace: 2/2010

...HD Ready...?! tak to teda ani náhodou!!! ...a ešte k tomu 51"!!! - prepáč, ale nedá mi to, aby som sa neopýtal, či si v poslednej dobe náhodou na križovatke nedal prednosť v jazde koňovi???!!! :laughing: :laughing: Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv

brga
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 158

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra