Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

humax 5100s otazka pamet

Zatím jsem nepřišel na to,jak naladit programy jen třeba na jednotlivé frekvenci-zadám jen jednu ale při spuštění ladění mi naladí programy i na ostatních frekvencích a samozřejmě,pokud dám "uložit",tak se zařadí za ty,co už mám naladěné a uložené a pak jsou tam všechny znovu dvakrát,třikrát nebo i vícekrát.Dosud jsem na to nepřišel ani při pečlivém přečtení manuálu.

ivan22
Registrace: 4/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: humax 5100s otazka pamet

Prekvapenia ešte len prídu , keď začneš mazať nepotrebné stanice z TP , zmiznú aj tie čo nechceš dokonca aj s pozíciou....natrvalo. :dead:

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

Ja to robím tak, že akonáhle mi naladí stanicu, ktorú chcem, tak ladenie stopnem. Skočia mi tam síce aj nejaké ďalšie, ale s tým už nič nenarobím. Zatiaľ, keď som mazal nepotrebné stanice, tak nič mimoriadne sa nedialo. Mám fw 1.00.02.

Cecil
Registrace: 8/2007

Môže byť , kedysi problémy neboli , tento fw z augusta je taký nepodarený (1.00.06), ten najnovší ani nehovorím...

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

Prispovok som nasiel dufal ze to vyriesia. mal som Golden interstar 7800 tam take problemy neboli.V minulom primaci som mal 15 nastaveni pozici druzic, ale tu mam zatial len dve lebo hladat co sa statilo zo zoznamu programov sa mi nechce.Dufam ze sa bude dat ta aktualizacia programv vypnut ako pri digi primaci.A ze setting Jeho oprava nebude za rok. Primac je ok len jeho softver.

ivan22

Téma: humax 5100s otazka pamet

Ktora verzia sofveru je prva ake ma cislo ?

ivan22

první je

verzeZZSIRP 1.00.02 (tohle je ofiko soft z listopadu 2010)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Ivane,kdyz chces vyhledavat jenom tp na Astre3 musis na ostatnich druzicih dat zadny transponder,aby se ti nezacaly vyhledavat tp na vsech druzicich,ktere mas naladene a v opt+ vypnes sitove vyhledavani a pak se ti naladi pouze tp.,ktery sis vyhledal v seznamu nebo zadal rucne v polozce zadano uzivatelem.Tak to ladim ja.Jinak ten sw co tam ted mam ze servisu 1.00.06,tak ten ma taky sve mouchy.Tyka se to prave stanic,ktere se vam naladi uplne na zacatku a pokud ty stanice vymazete i ty nepotrebne po serazeni seznamu a vse ulozite,tak se vam uz neulozi a nezaradi na konec seznamu.Pomuze opet tovarko.Zajimave ale je ze stanice z Astry1 na 12344 kdyz se vymazou,tak jdou znovu ulozit.Ten tovarni sw z 8.NOV 2010 je asi nejvydarenejsi zatim co z tech dosavadnich sw vyslo.Momentalne mi prijimac hlasi,ze je novy sw pres druzici,ale mam obavy,ze to je ten nevydareny 1.01.06 z 23 NOV a ze to neni tolik ocekavany opravny sw.

HYPER
Registrace: 11/2010

humax 5100s otazka pamet

Dakujem za odpoved. Ladim po jedndnej druzici lenze ked sa menily frekvencie. Vzdy to prida do zoznamu aj stanice ktore uz mam ulozene aj ked to prerusim. Keby sa dali, aj vyhladat a ulozit rucne ako je to pri tv.Da sa tam vobec napisat frekvencia a tu rucne pridat ku ostatnim a ulozit do pamete.
atomatika to prida Sama ale ide to aj rucne dopisat do tej tabulky kde su vsetky cisla frekvenci a ulozit do pamete primaca. V navode som nic take nenasiel.

ivan22

Ivane,da se to pripsat rucne.V menu instalace v hledani kanalu ve spodnim okenku vsechny tr. pod oznacenim druzic Astra3,Astra1 atd.zmacknes ok a objevi se ti tabulka s kmitocty a vyberes definovamo uzivatelem a do te polozky zadas parametry kmitoctu a pak proladis tp. a tim se ti ulozi ten kmitocet v tabulce.Pokud tam neni zatim zadny program,tak se nic neulozi.

HYPER
Registrace: 11/2010

ivan22

pochopitelně,že jde dát i frekvenci,kterou chceš ty.Dej Menu,Intsalace,Hledání kanálů a položku User Define.Pak už můžeš zadávat kmitočet,SR polarizaci atd.Pak už jen pochopitelně uložit a jeto...Není to nic složitého.I mazání kanálů.Musíš jen vědět,v které položce to "mazat".Co smažeš,je tvá věc a nic jiného se ti nsmázne.Jen musíš vědět,kde co a jak.V Manuálu to podrobně není.Na dost věcí musí člověk "dojít"sám.Bohužel...
Atˇse ti to vydaří!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra