![]() |
|
Problem s nahrávkou TSZdravím mam problem s nahrávkou ve formátu ts pokažde jí převádím v VideoReDo TVSuite V4 a a dnes semi ta na ts nahrávka nenačetla vtom VideoReDu VideoReDo jí furt načítávalo a furt nic a se program potom sekl skoušel sem i v jinem pc chyba stejná nevíte co stím. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávkou TSSkús TS DOctor a až potom VideoReDo |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávkou TSpravděpodobně máš chybu v souboru (nějaké seknutí obrazu)mě so to stalo také několikrát. Pak ti nezbyde nic jiného, než to neprve protáhnout skrz TSDoctor. zároveň si z toho můžeš vyházet titulky a stopy které nechceš. tam kde byla chyba se ti to rozkostičkuje. |
Rambo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 683 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávkou TSMajstri, mne sa stava, ze po vystrihnuti reklam(manualne),mi poprehadzuje jednotlive casti filmu. Bolo mi poradene, aby som film previedol na format mpg. Ako vystrihujete vy v programe VideoReDo? |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
Problem s nahrávkou TSSel.Start; Sel.End;Cut SelectionPo poslednom strihu - Save As VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávkou TSpresne tak to robim aj ja a stale je to poprehadzovane |
peko59
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávkou TSPrípadne si pozri nastavenie v Tools-OptionVU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávkou TSja neviem čo s tými a tými programami je. Vyskúšal som už asi 12 programov v plnej verzii a po prekódovaní je sústavne posunutý zvuk. TS súbor je HD i concert a MTV live HD. Roky bol dobrý pvastrumento . Hd mi neuloží na disk,ale pri tom sa tvári že pracuje.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Nibiruma recht. :)Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
@RamboA čo by ste mi poradili ak tam chcem práve stopy pridať?Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.
|
DJYEMI
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 902 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávkou TSstopy tam nepridáš , snehu niet. Na pridávanie potrebuješ osvedčený video program .http://download.hellshare.cz/ulead-videostudio-10-0-011 vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4absolutně bez problémů,SD HD cokoliv a nikdy nepřevádět do mpeg,jinak mršíš kvalitu,nechat v původním .ts1.označit všechny soubory filmu ,ts 2.spojit všechny 3.vybrat zvukovou stopu 4.vystříhat reklamy 5.přidat do spojení 6.spojení uložit kam potřebuješ Hotovo ,bez komprimace,super program v češtině a zadarmo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávkou TSok díky za radu pomohlo díky. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4co se týká toho nenačtení,může být chyba v záznamu,jak bylo psáno,potom nejprve zjistit kde je,načíst a začátek až před chybu nechat,ostatní vymazat a uložit první část,potom znovu načíst a uložit od konce chyby do konce filmu,potom obě části načíst spojit,vystříhat a uložit,pokud byla chyba zrovna v reklamě,vše OK,jinak ztráta chybné části,třeba 1s. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávkou TSpřidat zvukove stopy muzes v TSMuxer GUIJinak jak psal pierrepetr. nic neprevadej, kurvis kvalitu. Ja delam v VideoReDo 4 porad. a nemam jediny problem. supr program, neprepocitava, uklada v kvalite, v jake je zdroj |
Rambo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 683 |
![]() |
|
@allDíky za radu. Vyskúšam.Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.
|
DJYEMI
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 902 |
![]() |
|
RE: Problem s nahrávkou TSpeko59: tohle přehazování scén dělá záměrně buď vypršelá trial verze, nebo cracknutá verze. Běžná verze určitě ne :-)Jinak na opravu TS není nutný TS Doctor, VideoReDo má v sobě zabudovánu podobnou funkci - v menu Tools / QuickStreamFix. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
![]() |