Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HBO HD-skylink 21.12.2011?

Vysílá dnes HBO HD(skylink)na poz.12109H,8PSK,3/4?
Nebo mám něco špatně nastavené?

baksik
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO HD-skylink 21.12.2011?

Mě by jen zajímalo, kdo lidem, kteří mají předplaceno HBO Comedy na Skylinku, kdo jim zaplatí ty 3 dny, kdy si nebudou moci za své peníze sledovat předplacenou službu?!?
Ještě by nějaký trotl ve vládě mohl přijít s návrhem, zrušit letos vánoce kvůli Havlovi. Vím, je to tragédie, když zemře člověk, ale čeho je moc...

Vagi
Registrace: 9/2007

@Vagi

myslím,že si svůj nick nedokončil a měl by pokračovat písmeny *na* tedy Vagina.To co si napsal,může fakt napsat jen ona vzpomínaná ... Tím myslím tvé poslední dvě věty...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Na 3 dny bych zrušil veškeré dění na internetu, vypnul TV vysílání, vypnul rozhlas, zavřel obchody, vypnul elektřinu atd. atd. aby se to náhodou nějakého trotla, jako je jamess96, nedotklo, když jsou 3 dny smutku. Ale, možná se to někomu bude jevit jako sobecké, ale já s bývalým prezidentem nikdy nesympatizoval (nejsem (nevhodné slovo)) neznal jsem ho osobně a tak byť je to jakkoliv smutná událost pro jeho blízké, pro mě jde každodenní život tak, jako před jeho smrtí.

Vagi

*(nejsem k.o.m.u.n.i.s.t.a) žasnu, že je to vedeno, jako nevhodné slovo.

Vagi

@Vagi

Vagíno,mne neurazíš.Nato nemáš... :sly: Nepochopilsi podstatu věci-nevadí,ale ani se nedivím... :razz:

jamess96

Když myslíš..

Vagi

Jediná obrana je HBO odhlásit. Stejně tam dávají kulový a když jim to udělají stovky lidí, tak možná procitnou z toho Havlo-patolízalství Rv

Pitomec
Registrace: 9/2011

Tak tak,začíná mi to přopomínat doby totality.To je jak v Koreii.Nebo v pohádce-zákaz zpívání. Navíc lidé si program zaplatili,a ted jim 3 dny nepujde??Nebo to posunou každému o3 dny? :-) :((

jindraa
Registrace: 5/2007

@jindraa

když si tak chytrý a dokonce umíš i psát,proč nenapíšeš tam,kde ti porádi nejlépe-provozovateli služby! možná ti pošlou i kloudnou odpovědˇ... :sly: :razz:

jamess96

Provozovateli služby už napsat jenom výpověď/zrušení HBO R^

Pitomec
Registrace: 9/2011

Hbo hd

Taky mi hbo hd nejede, jde mi jen hbo sd ... Takze si nemyslim, ze je chyba jen u tebe ...

davebj1
Registrace: 3/2008

ono je to to iste teraz v cechach ako bolo u nas ked zomrel Demitra. je strasne ked zomrie clovek a demitra toho pre sovensky sport spravil vela a vazil som si ho ako sportovca a aj ako cloveka ale co bolo moc to bolo moc. 2 tyzdne sa v spravach a v novinach o nicom inom nepisalo iba o umrti Demitru. ved to nieje normalne co sa vtedy dialo. to uz bolo podla mna utrpenie aj pre jeho pozostalych a celu jeho blizku rodinu.
a presne to iste sa teraz deje v cechach koli umrtiu Havla. nepochybne to bol velky clovek co spravil moc pre cehov a urcite aj slovakov. ale uz je toho dost. netreba to zasa prhanat. kto chce tak si jeho pamiatku ucti tak ci onak ale netreba to posuvat az do takych rozmerov ako sa to momentalne deje ;P
a urcite je to u podla mna neúrijemne aj pre jeho pozostalu rodinu. aspon pre mna by to bolo urcite uz neprijemne sledovat ci uz v TV alebo v kazdych novinach ze mi umrel manzel (manzelka) a neustale mi to pripominalo umrtie blizkeho ;) tot moj nazor

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Tu nema cenu psát. Každej každému jen nadává. Hnus,zrušit!!!!!!! :(

jindraa
Registrace: 5/2007

Toto je vyjadření ředitele ze stránek HBO facebook:

Kdyby nebylo muže, kterého si v těchto třech dnech připomínáme, a kdyby nebylo práce celé té skupiny statečných a pronásledovaných lidí, jejichž symbolem se stal, možná by žádné HBO a tedy ani žádné HBO Comedy v naší zemi dodnes nevysílalo. Zvykli jsme si spoustu věcí brát jako samozřejmost, ale pro příklad, že všechno mohlo vypadat úplně jinak ani nemusíme chodit až do Severní Koreje, stačí se podívat na Bělorusko nebo Ukrajinu. Jsem přesvědčený, že ty necelé tři dny tiché úcty je za to jen nepatrná cena. Děkuji za pochopení a slibuji, že se budeme o to víc snažit, abychom vám ty ztracené dny nahradili v kvalitě nových programů.

Ondřej Zach
Generální ředitel HBO ČR

jimiki
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra