![]() |
|
Skylink kalendářnové programy asi letos nebudou, ale bude kalendář...OK ;) :))) , už jsem měl obavy, že taky nebudeOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Skylink kalendářako sa knemu dostanem nikol je tam pekná kočka :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink kalendářmísto posílání tv programu každý 2 tejdny kterej stejně nečtu by mi stačilo, kdyby 1 za rok poslali kalendář.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink kalendář"Nádherný kalendář".Ten bych nedal ani do garáže.Takové nemastné,neslané kalendáře byly za komunistů.Který nešťastník to dělal? |
mller
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Skylink kalendářzávist ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Skylink kalendářten srpen je ale úlet... Nikol s makrelou , hašlerkami a kečupem v posteli... :))) :))) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Jupi...ak sa ti jedná len o Nikol pošlem ti minuloročný /teda ešte aktuálny/ :))) ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Skylink kalendářLepší "S Nikol v posteli", než "Nikol v posteli" :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink kalendářnase Nikol je v 19 mesicich vetsi kocka a v posteli tuplem....On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE:Skylink kalendářPošlite mi jeden :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
uz jsem mel strach...ze se tady bude meditovat o Havlovi donekonecna, tahle aktualita prisla opravdu v pravou chvili !Takhle se ovlivnuje verejne mineni ! |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Skylink kalendářKrása, chci ho taky... teda ji!VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
uz jsem mel strach...ze se tady bude meditovat o Havlovi donekonecna, tahle aktualita prisla opravdu v pravou chvili !Takhle se ovlivnuje verejne mineni ! |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Skylink kalendářnelepší je listopad! R^ R^ R^ :8)pak duben a červen... ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
nic mocJa teda nechapem, preco tu slintate. Ved ta slecna nie je vobec pekna. A namet jednotlivych fotografii je totalne ubohy. |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
xpirinale no tak, kazdy ho nemuze mit velkeho ;) |
davidkriz
![]() |
|
RE: Skylink kalendářNo listopad je very nice R^Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 989 |
![]() |
|
RE: Skylink kalendářKedže som abonent Skylinku, som vlastne jeho obchodný partner, prosím zaslať kalendár |
palodi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
Panebože, jak somrujou o kalendářLíbilo se mi, jak eemil napsal :místo posílání tv programu každý 2 tejdny kterej stejně nečtu ........ Divím se, jak by měl někdo čas v tom časopise číst a to snad denně ????? Uvítal bych, kdyby Skylink někde na svých stránkách zobrazil zestručnělou nabídku programů jaksi tematicky upravenou. Např. odkazy na válečné filmy, dobré veselohry, divadla a koncerty a pod. Současná nabídka v časopise je púro mne těžko stravitelná. Asi moje chyba. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
nikolno tak uz v posteli to bude vyvrcholeni a vyvrcholeni dlouholete spoluprace s panem ehmm spolecnosti Skylink.Tak jo, je to pan manager, musim uznat, mit takuto modelku 1. tridy (s hroznama a melonama, s okurkama a melonama... :laughing: ) a jeste z toho udelat zaplaceny dobry marketing, tak to by som raz chcel dosiahnut! Gratuluju a zavidim! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
mllerNeboj, já to tvoje strašidlo s bubákem co máš doma, bych si taky nedal ani na záchod... :laughing: :laughing: |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
re: davidkrizTebe sa ta zenska naozaj paci? Mne teda nie a s velkostou mojho vtaka to nijako nesuvisi. |
xpirin
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Skylink kalendářtak se nám ukaž ty fešáku ;) :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Skylink kalendářhttp://i44.tinypic.com/14tl9xs.jpg |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
xpirinto neni o velikosti (nepsal jsem ceho), ale o komplexu z velikosti... ten muze byt z cehokoli :)btw, sice netvrdim, ze se musi libit kazdemu, ale popravde, esi se ti nelibi vubec, tak asi budes nejak minorita ;) |
davidkriz
![]() |
|
RE: Skylink kalendářAj ja chcem taky kalendár :O :O :O :O :O :O |
RoboZM1
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 108 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |