Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Předplatné na CS Link

Zdravím. Stalo se Vám, že by jste si předplatili na 14 dní balíček mých 6, řádně zaplatili a CS Link Vám vybrané programy neodkódoval? Je to již 4 den, co jsem si zaplatil tento balíček a zvolené programy mám pořád zakódované. Peníze z účetu mě již byly strženy před 3 dny. Psal jsem na CS Link jak je to možné a bez odpověďi.Ostatní programy v základním balíku mě jdou, takže karta by měla být v poho. Necháme chování CS Link :fuming:

xsimir
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Předplatné na CS Link

Za celou dobu fungování CS Linku se mně to nestalo ani u jedný karty, po zaplacení vždy v řádu max. hodin vše naskočilo jak má. Samozřejmě v normálních přijímačích nebo CAM a ne ve šrotech typu Ari-šrot apod. :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Já mám Showbox a v minulosti jsem měl odkódováno po zaplacení na netu přes kartu během pár minut. Teď už je to ale pár dní a pořád nic. Taky po přihlášení kontroly karty mám psaný od 17.12.2011 balíček mých 6.

xsimir

https://www.parabola.cz/forum/topic-67620/

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

taky jsem měl poprve takovy problem vyřešil ho prodejce urgencí na CSlink kde mu take sdělili že od patku mají problemy.Pro Pitomce nereaguj jak V.L

miku

Ty tady píšeš o tom, že ti peníze odešly z účtu. Ale pro CS-link je rozhodující připsání platby na jejich účet. Až teprve potom ti můžou aktivovat programy, které sis zaplatil.

Jakým způsobem jsi platil? převodem z účtu nebo kreditkou?

colombo
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra