![]() |
|
VU+ Ultimomá už někdo-zkušenosti |
miro2
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoSamozrejme! A s čím ako? Jaj s VU? Tak potom nie.:))) AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoV Čechách a na Moravě je to už k mání ode dneška , na slovensku dnes dražili jeden předražený a opotřebený kousek .. :laughing: :laughing: :laughing:Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoZítra ho budu mít doma.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxonpak se pochlub jakej je!42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //
|
marceles
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoŽiadna sláva... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
lubos3nechttp://www.vuplus.sk/vu-plus/vu-ultimo.htmlNeviem o čom píšeš, ale na Slovensku je uplne v pohode tiež.Viz naša stránka. |
Milan C
![]() |
|
RE: VU+ UltimoŽe má někdo přijímač uvdeený na stránce neznamená, že jej ještě opravdu fyzicky má, ale pravděpodobně jenom blafuje. Tak pracuje 2/3 českých i slovenských shopů, po objednávce se rozjíždí teprve to pravé tóčo. |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
@Milan CNic ve zlém a ty už jsi ho měl ??Nebo jen soudíš z textu a fotek na internetu ? Trochu objektivnosti by to chtělo a ne se na to dívat způsobem "Mám dreambox tak je nejlepší"... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
pat a spolPíšem len to, čo mam v rukách.Vždy!!! Nie som internetový " pisálek"...ahoj |
Milan C
![]() |
|
@pat...inak dáš mi otázku či som ho mal a zároveň na ňu aj odpovedaš a hned píšeš o objektívnosti... Nebolo by vhodné si počkať na moju odpoveď ?Potom sa čudujete, že odborníci o ktorých sa písalo v minulých témach tu už nepíšu. Aj ja píšem len sem,tam ale už nebudem ani ja...hned sa začne urážať a tu to stráca uroveň... |
Milan C
![]() |
|
milanCproč se urážíš, raději bud trochu konkrétní...V čem je Ultimo nic moc? At se mohu na zítřek připravit, díky. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
milan CPřesně jak píše Saxon tak napiš v čem je rozdíl ?? Konkrétně.Jinač zase nic ve zlém podle mne si ho ještě ani neměl... Máš DM 800 SE a jsi u vytržení a přitom ještě ani ne před rokem co si vzpomínám jsi měl nějaký šrot..myslím Vantage? A ted napíšeš VU ultimo NIC MOC !! Žádný nic moc je to stejný jako dreambox stejný ovládání,prostředí,adresáře atd.. VU je jen o třetinu lacinější.A perfektní podpora Sám mám dreambox měl jsme i VU.Ale napsat o VU nic moc bych si nedovolil.Jsou to super mašiny. Jinač se měj chlape.. R^ R^ |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoSaxon pak dej zde nějaké info-dík |
miro2
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoSaxone, teším se, až něco napíšeš, zajímám se o ten receiver. Kromě toho už vím, že se Ti dá věřit, takže na Tebe dám. Milane C, co se divíš, že Ti nevěři, je to novinka a je tady opravdu jenom pár kousků, nemusíš se hned urážet...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoJá o něm nic psát nebudu, protože v linuxových strojích jsem totální začátečník. Budu se jej učit, na nic víc nepomýšlím. :)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: VU+ Ultimomila c veru Ty uz radsej nic nepis lebo dristas sprostosti a Vu Ultimo si este v rukach urcite nemal pretoze konkretne o tom nevies napisat nic.Osobne vlastnim 2ks Dreambox 8000 Pvr a obidva original a mozem povedat jeden z nich uz bol 2 krat na reklamacii takze orig.ako original.Mam este 1ks Vu plus duo a Vu uno a ziaden problem.Takze Vu ultimo urcite don pojdem ale samozrejme ako novinka si to bude musiet zniest aj nejaku testovaciu kritiku ale aj chvalu.Tak ak sa Dream multimedia trosku nepreberie a nespravi novy typ DM nasledovnika 8000 tak Vu bude im dychat na krk. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
to saxonSaxi, nečekám kompletní recenzi na 3 stránky, zhodou okolností to bude taky můj první linux stroj /pokud bude/, takže když napíšeš jednou větou, jak Ti to jde, budu rád...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoUltimo po hw stranke +++ (hodnotim len podla toho co som si precital)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoTo já čekal z hlediska HW víc - 1GBit, USB 3.0, 1080p. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoPredpokladam, ze teraz vsetci majitelia Dreamboxov napisu, ze VU+ Ultimo je hardverovo totalne na prd a softverovo absolutne nevyladeny. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoTo já čekal z hlediska HW víc - 1GBit, USB 3.0, 1080p. to uz jsem nekde cetl, tak cekej dal |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoAk som dobre postrehol, niečo o ňom dávali na DR DISH. |
olav
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
@coralKecáš sprosti, nevieš, nerieš...povedz mi, ako vieš či som ich nemal v ruke. Dokonca dva kusy a jeden testujem...cena 580 € za kus.A prečo by som mal tu niečo pre teba napísať? Tak neplácaj sprosti... |
Milan C
![]() |
|
RE: VU+ UltimoPřesně tak. Kvůli takovým pisálkom jako je "coral" a spol. odešli z této stránky odborníci a zůstávají tu jen žvástové a kecálkové. Neboť na této stránce když někdo něco napíše, ihned je kritizován že kecá a nic nemá.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: VU+ UltimoZájemci se můžou podívat na konkurenční (cssf), tam jsou první ohlasy a fota od Quido56 - ten už ho určitě má...GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
![]() |