Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Refresh karty

Prosím o refresh karty č.42552354153.Děkuji.

PIXEL
Registrace: 1/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Refresh karty

oprava,zvolili jsme jinou kartu potřebujeme kartu č.03436813088542

Strojek
Registrace: 12/2007

refresh karty

Páni môžem poprosiť o refreš karty 04295639041815 , na CSlink nie je možné sa dovolať. Vopred dakujem.

plast1

plast1

Karta je vedená na češku-copak ti nejde?A že se nelze dovolat? to neříkej protože se pravděpodobně ani nesnažíš tam volat. :-/

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

to petr33

mám Ti poslať zoznam a dlžku hovorov ktoré som vytáčal na CSlINK č.T.0220 267 267. aj včera a aj dnes.Idú mi len niektoré programy, ale ked nemieniš pomôcť neviem prečo reaguješ ???

plast1

plast1

A kterépak?Karta je v pořádku nehledě na to že to vím ale přesto to nějaký sebevrah poslal před cca 10min refreš takže pokud ti to nejde tak si oprav ten křáp nebo chceš těch refrešů dvacet? :O Rv :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

naprosto funkční karta

4295639041815 Česká republika

Nova Cinema Vánoce 07 - neomezeně 27.12.2007
STV Vánoce 07 - neomezeně 27.12.2007
Tarif Základ (ČT,Prima,Nova) - neomez. 27.12.2007

fitipaldi
Registrace: 4/2011

refresh karty

no nejdu mi : markíza ,joj,barandov, prima HD ,doma... no a čomu hovoríš "křap " ??? mal som tov GoSate 7055i-nič. dal som do Openboxu-nič + modul CW-nič ,a teraz GM9080combo -a-stale nič ???

plast1

plast1

Ani se nedivím když s tím takhle je...š.Ono to "nejde " chvíli tak s tím budu (nevhodné slovo) a a nič že? co to takhle nechat v jednom to nejde?Jinak je to bezpředmětné-karta je funkční a basta.Pak se nelze divit že ti to nejde, to těch refrešů bys doopravdy potřeboval dvacet a někde se to chytí :lookaround:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

to petr33

toto som spravil v priebehu dvoch max troch dní. Prímač som nechal zapnutý ráno pri odchode do roboty a kontrola popoludní alebo až večer. Teraz je to asi od 13:00 CW module

plast1

před cca 2min

ti tam opět nějaký refrešový spasitel poslal opět refreš takže se možná k tý dvacítce dostaneš :laughing: :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

refresh karty

no páni - dakujem pekne ešte raz , mám to stále zapnute ale ešte mi to nenabehlo ,nechám to zapaté a budem dúfať .

plast1

@plast

Když jsi na ten CsLink tak pořád volal,to ti neřekli,že potřebuješ doplatit 200Kč na Neplacené programy bez omezení? to se tedy hooodně divím (popřípadě dalších 200Kč na Neplacené 2TV HD bez omezení)..... po doplatku Ti to zcela jistě půjde.Rereš tady určitě nepomůže.Ještě bych se ani nedivil,že Ti o tom doplatku řekli,ale Ty si myslíš,že to zvládneš refreší zadara.... :(

Harnadek
Registrace: 6/2009

Slečna Jarmila ze Zlína by měla připlatit

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

to Harnadek

Zase jeden múdri a skade Ty vieš že to je nezaplatene? pri kontrole zápisov na karte som to mal aktívne do 15.12.2011
a odvtedy tma - a stále tma

plast1

Flash karty bol úspešne prevedený.

Máš starú Gitalku ?
No keď ti to už po tomto nenabehne, tak bude mať pravdu asi múdri Harnadek, doplať si zvyšok slovenských a ak si to už platil tak reklamuj tam.

Názov skupiny Platnosť od
STV Vianoce 07 - neobmedzene 27.12.2007
Zo slov. máš na karte len STV.

Tarify, ktoré si môžeš doplatiť:
Neplacené programy bez omezení
a
Nelacené 2TV HD bez omezení

vador
Registrace: 6/2010

to vador

sat.prímač + kartu som kúpil cez net. Ano je to stará Gitalka a posledný zápis bol platný do 15.12.2011 .

plast1

@plast1

Tak když si tak chytrý,tak se mrkni na tvůj účet ke kartě a dej objednávku....a nahoře JASNĚ!!! vidíš,že potřebuješ doplatek,ty múdry... :) Takových doplatků jako potřebuješ ty,jsem řešil stovky (ty programy Ti prostě bez změny tarifu nepůjdou)....a odkud to vím?,mám taky servisní web,víš.... Hlavně mu nikdo neposílejte zápisy,je to uplně zbytečné a dotyčný ani na CsLink nevolal...

Harnadek
Registrace: 6/2009

to Harnadek

ja sa na ten učet pozrieť nemôžem - čítaj čo som písal pred tým. Len ked v prímači otvorím zápisy v menu prímača tak tan vidím že to bolo aktívne posledné zápisy do 15.12.2011.Preto som poprosil o refresh karty.No a to či som volal na Cslink to Ta nebudem presviedčať - nemienim si robiť z huby riť . Volal som tam od utorka každý deň a stale " zapínam nahrávaní-nechci šmírovat stale je čo vylepšovať... a teraz čudliky čudliky.....A ako som už písal nemieniš pomôcť-poradiť nereaguj.

plast1

nakonec tady dostaneme vynadáno-v.l zůstane v..m, místo aby sklopil vocas tak si tady bude vyskakovat umělec.a když se ti nelíbí rady tak jedna je:zeptej se u vás na překladovém nádraží tam ti poradí. :laughing:

fitipaldi
Registrace: 4/2011

@plast, ty máš internet a nemůžeš se podívat ani na kontrolu karty a rychlou aktivaci?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

možná má ale?? :laughing: čeká asi jestli to někdo neudělá za něj,nehledě že karta je vedená na češku a má jí někdo jiný na slovači a někdy bývají s takovými čenži problémy u operátora.Hlavně s doplatky-občas se to stává. :)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Operátor ví prd kde je karta a prodloužit si ji mohl sám. Samozřejmě že čekat, jestli to někdo neudělá za něho, může..

Tomik535

to Tomik535

No Net ako iste vidíš mám :))) ako som už písal-kúpil som to cez net a chcel som spojazdniť set.A ked že nabehli len niektorá programy poprosil som o refresh tej karty.Rýchla aktivácia je mi v túto dobu prd platná kedže sú sviatky predo dvermi.Snad to vyjde medzi sviatkami.

To:petr33
Na nič som nečakal a najmä nie na to aby mi to niekto zaplatil. Je kopec Čechov a Moravákov ktorý majú registrované karty na Sk.region a aj opačne a ide všetko v pohode. Ja pôvodného majiteľa nepoznám - keby som poznal otravujem jeho.

To:fitipaldi
Ty si nejaký rychlí - aj podľa mena :O
Neviem prečo by som mal sklopiť ocas , si moc mladý na to aby si tu niekoho poučoval - a umelec si leda tak Ty ;P

plast1

Proč si ten tarif tedy nedoplatíš?

Tomik535

A jó krize, zapomněl jsem..