![]() |
|
R: Jednotka HD vo verejnoprávnom DVB-T multiplexuSR: Jednotka HD vo verejnoprávnom DVB-T multiplexu |
freon
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: R: Jednotka HD vo verejnoprávnom DVB-T mul...ty a do školy si chodil? tak sy pýtaj nazad peniaze,lebo ťa nenaučili čítať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: R: Jednotka HD vo verejnoprávnom DVB-T mul...Je to naprosto správný krok, který v současné době aktuálně umožní HD příjem v DVBT. R^ V Čechách je pozemní vysílání nepoužitelné, buď zastaralý DVBT MPEG2, nebo DVBT2 MPEG4, které běží (jako obvykle) v testovacím režimu bez dostupných přijímačů. My jsme taková testovací velmoc, vždyť i DVBT jsme testovali od roku 2000... :laughing: Rv Ještěže máme satelitní vysílání a DVBT nás nemusí vůbec zajímat! R^Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: R: Jednotka HD vo verejnoprávnom DVB-T mul...Nic nebrání tomu aby naši udělali totéž v prázdném multiplexu 3. Tak jsem zvědav jestli bude mux3 nadále žrát elektriku zbytečně. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: R: Jednotka HD vo verejnoprávnom DVB-T mul...Ma to uz niekto naladene? |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
to:HornetF18http://i1096.photobucket.com/albums/g338/EnoSat/33k%20DVB-T%20Banska%20Bystrica/capture_001_23122011_054131.pngTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
to petrTProč myslíš nepoužitelné? Chytám dvb-t MPEG-4 i dvb-t2 /nezaměnovat/, předtím jsem to měl jako zálohu a ted mám satelit jako zálohu. Takže nepoužitelné to teda určitě není, špatně jsi se vyjádřil...Chtěl jsem už dlouho vyměnit satelit za něco linuxového, ale vyber si v dnešní době-dream /8000/ předraženej, arivu jsem nechtěl, vantage bez Lanky, extrend alias clarke a vu+? Připadají do úvahy /hlavně ultimo/...Tak jsem se naštval a mezitím, co se rozhoduji jsem taky vyměnil poz. digitál. Koupil jsem Humax HDR-Fox T2 z Amazonu a jsem velmi spokojenej. Hlavně s testovacím vysíláním, proto jsem si dovolil nesouhlasit. Otázka pokrytí je zase z jiného soudku...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
DVB tNepoužitelné to je. Mamča v Práglu kouká na žižkovskou věž cca 1,5 km vzdušnou čarou, signál dobrý, venkovní anténa prut bez napájení, a koukat se na to dá jen za dobrého počasí,a i tak se to často rozpadává. Navíc každý mux vysílají z jiného místa, a když člověk nemá možnost umístit anténu(y) na střeše tak je to vopruz..Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
Hrušky a jabka :-))@Petr T: U nás totiž žádná televize (ve srovnání s STV) není tak zazobaná, aby byla schopná to zaplatit. :)))@jery00: A na tos přišel jak, že každý mux vysílají z jiného místa ? Pokud tedy nemyslíš "věčný test made in kyslík", který to má stejně spočtený. Ostatní máš vše ze stejného místa (dokonce i ten test DVB-T2). No asi máš špatnej prut. ;) |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
to jerry00Prut není snténa, prut bych použil tak maximálně k notebooku na cestách, taky záleží od receivru. Nemůžete chtít perfektní signál na nějaký usb tuner v počítači, napojený ještě k tomu nějakým prutem, na to můžeš chytat tak akorát ryby :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: R: Jednotka HD vo verejnoprávnom DVB-T mul...@PeVy - STV ma pre seba cely MUX takze si tam moze dat 1-ku kolko krat chceteraz uz len dufajme ze STV zacne davat aj HD obsah |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
@ onéDovolíš mi tú perlu roka čo si splodil včera 21:43 v tomto threade ďalej distribuovať ?( nie za účelom obohatenia ).Dík. S novým TV si spokojný ? T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 749 |
![]() |
|
HD STVPro mne je taky zajímavý fakt, že se nikde neobjevuje info o tom, že by tento "HD" byl i na satelitu. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: R: Jednotka HD vo verejnoprávnom DVB-T mul...na satelit pojdu až ked bude aj stv2HD si myslím fakticky ešte oficiálne STVHD nevysiela🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
![]() |